Aloft Palm Jumeirah

Golfferie i skønne Dubai

Spil 4 af byen bedste golfbaner

Med Aloft Palm Jumeirah får du en golfferie i Dubai, hvor du både er tæt på byens spændende attraktioner og spiller nogle af Dubais bedste golfbaner. Hotellet ligger på den østlige side af en af Dubais palmeformede øer og herfra kan du nyde udsigten over havet og de berømte landemærker som Dubai Marina og Burj Al Arab.

Hotellet afspejler livet i Dubai og her hersker en international atmosfære, hvor mad, kultur og sprog fra hele verden blandes på en trendy og moderne måde. Aloft Palm Jumeirah er specielt udvalgt af vores kolleger fra Apollo, og Golf Plaisir kan i samarbejde med Apollo tilbyde en meget attraktiv golfrejse til Dubai.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Baner i næromårdet12
Afstand til LufthavnenDubai International Airport, 41 km
Afstand til golfbanenAddress Montgomerie (17 km), Arabian Ranches (29 km) Dubai Hills (26 km), Els Club (25 km)
PasreglerNår du rejser til De Forenede Arabiske Emirater skal dit pas være gyldigt i minimum 6 måneder fra du forlader landet. Midlertidige pas accepteres ikke i De Forenede Arabiske Emirater.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Fly København - Dubai med Emirates
Bagage og golfbag
7 nætter i delt dobbeltværelse på Aloft Palm Jumeirah
Morgenmad
1 runde golf på The Els Club
1 runde golf på Arabian Ranches
1 runde golf på Dubai Hills
1 runde golf på Address Montgomerie
Lufthavnstransfer t/r

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon21.6℃

The Address Montgomerie Golf Club

Address Montgomerie Golf Club byder på links inspireret oplevelse, og du kommer med på en spændende rejse på trimmede fairways og store greens. Med ikke mindre end 14 søer og 72 bunkers er der rigeligt med forhindringer at tackle for at klare skotten Colin Montgomeries populære bane. På det 13. Hul er det næsten svært ikke at lande på green. Formet som De Forenede Arabiske Emirater minder greenen om en fodboldbane hvad angår størrelsen. Putteren skal være varm, hvis du ikke slår tæt på flaget! Skulle det lykkes for dig at havne i bunkeren på 17., så bemærk bunkeren som er formet som en hånd

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 72, 6822 6136 5637 4953
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, trollies/buggies, lejeudstyr, shop, restaurant, omklædningsrum
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Colin Montgomerie

The Els Club

Legenden Ernie Els har al mulig grund til at være stolt over sit værk Els Club. Han var meget opmærksom på at sandklitterne skulle bevaes og har selv kaldt banan for en ”desert links”. Og man konstatere at billederne smukt illustrerer hvad han mener. Selv om banen er en rejæl udfordring fra back-tee hvor fra banen måler 6.893 meter, så er den aldeles spilbar fra de andre tee steder, og noget som alle golfere garanteret vil nyde. Anlægget drives af Troon Golf, som er verdens største operatør inden for drift og udvikling af golfbaner, og de har løftet detaljer og service til et højere niveau.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 72, 6893 6244 5708 4886
HCP-grænse 36
Drivingrange Udslag fra græs
Buggy Inklusive
Banedesign Ernie Els

Dubai Hills

Dubai Hills åbnede i 2018 og er en de nye golfbaner i De Forenede Arabiske Emirater. Banen er som mange andre golfbaner i Dubai skåret ind i det ørkenlignende landskab, hvor fairways og greens fremstår som grønne oaser.

Banedesigneren Gary Johnston har begået en bane, som kan spilles af alle golfspillere med brede bølgende fairways, som kræver god course management og ondulerede greens som gør putningen udfordrende. Banen er anlagt med respekt for det eksisterende ørkenlandskab og de mange søer, bunkers, wasteomåder og som sagt ondulerede greens giver gode udfordringer.

Sidst men ikke mindst, så er spiller man banen med Dubais imponerende skyline som kulisse. Alt i alt er Dubai Hills en stor oplevelse.

Fakta

Antal huller 18
Bankarakter Ørkenbane
Banefakta Par 72,  72836785 6083 5613 5130
Bandesign Gary Johnston

Arabian Ranches Golf Club

Arabian Ranches GC er en af de “ældre” baner i Dubai og drives af Troon Golf, hvilket altid er et kvalitetsstempel. Den er godt integreret i det naturlige ørkenklima og kunne i grunden lige så vel ligge i Arizona. Fairways er flankeret af waste areas med sand, som det er relativt enkelt at slå fra – oftest ligger bolden ovenpå en sandskorpe. Banen, som har par 72, måler over 7.000 meter fra det bagerste teested og den er designet af den australske majorvinder Ian Baker-Finch. Serviceniveauet på Arabian Ranches er fantastisk og buggierne har GPS, så du altid ved, hvor langt der er til hullet. Stemningen på Arabian Ranches er hyggelig og klubhuset har lidt “country club feeling”, og indeholder en engelsk pub og et mindre boutique hotel.

 

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 72, 6998 6420 5943 5007
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Buggy Buggy er inkluderet for dem, som ønsker det. Det er også tilladt at gå banen, i så fald er trolley inkluderet.
Banedesign Ian Baker-Finch

Hotel Aloft Palm Jumeirah

Hotel Aloft Palm Jumeirah ligger på den østlige side af et af Dubais varetegn, Jumeirah Palmen. Hotellet byder på 206 værelser med en funky og urban stil, samt sin egen private strand med solstole og strandbar.

Hotellet byder på hele 7 restauranter og barer, heriblandt en mexicansk rooftop bar, som også funger som restaurant. Herfra kan du nyde den imponerende udsigt til Dubais varetegn, som Burj Al Arab og en imponerede havudsigt. Hotellet er på alle måder et levende spejl på Dubai. Et minimarked som holder åbnet 24 timer, aftenunderholdning 3-5 gange om ugen, samt et døgnåbent fitnesscenter.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedPå den østlige del af Jumeirah-palmen
Værelser204 værelser med A/C, safety-box, balkon med havudsigt eller delvis havudsigt
FaciliteterRestauranter, beach bar, fitnesscenter, roof-top bar, minimarked
Wifija, gratis wifi på hotellet

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.