Aphrodite Hills

Aphrodite Hills

Luksus golf på Cypern

Aphrodite Hills er synonym med golf på Cypern. Øen har i mange år været bedst kendt for sine kridhvide sandstrande og sit rolige tempo. Men øen byder også på et af Middelhavets bedste golf resorts med overdådige overnatningsmuligheder i form af villaer og hoteller, samt en af Sydeuropas bedste golfbaner – Aphrodite Hills.

At Cypern er et yndet feriemål for mange danskere er der ikke tvivl om. Med mere end 300 solskinsdage om året har Middelhavets tredjestørste ø givet masser af ferieminder til solhungrende danskere. De seneste par år har man også sat sig på det europæiske golfkort, specielt med Aphrodite Golf som flagskib.

Vores rejser til Cypern laver vi i samarbejde med vores søsterselskab Apollo Rejser. Flyet til Lanarca vil flyve fra København via Billund (teknisk stop) til Lanarca. Returrejsen vil ligeledes være med teknisk stop i Billund inden flyet lander i København. Dette betyder at man vælge afrejse fra både Billund og København.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Afstand til golfbanenAphrodite Hills, 0 km. Secret Valley Golf, 6km
Afstand til lufthavnenLanarca, 115 km
Nærmeste byPaphos, 24km
Indrejse CypernLæs mere her
Udenrigsministeriets rejsevejledningKlik her

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 9 995,-

7 nætter i Deluxe Garden / Pool view
Morgenmad og 5 middage
Fly CPH/BLL - Lanarca t/r - afgange lørdage
Bagage og golfbag
3 greenfees PGA National Aphrodite Hills incl. buggy
2 greenfees Secret Valley
Lufthavnstransfer t/r

Udenrigsministeriet har d. 25. august 2020 ændret rejsevejledningen, så rejsende fra Danmark pr. 28. august skal medbringe negativ COVID-19-test foretaget inden for 72 timer inden afrejse til Cypern. Dette gælder dog ikke børn under 12 år.

Du skal udfylde indrejseformular inden afrejse for at komme ind i landet. Du kan tidligst registrere dine oplysninger 24 timer inden afrejse, men du kan godt udfylde oplysningerne inden.

Ved indrejse til Cypern skal du have registreret dine oplysninger i det der kaldes Cyprus Flight Pass. Der skal udfyldes en elektronisk formular pr. person. Find formularen her

På vores afgange til Cypern, så tilbyder vi fri ombooking, hvis du eller nogen i dit rejsefølge måtte blive smittet med covid-19 frem til afrejse.

Vejret lige nu

weather-icon18.7℃

Aphrodite Hills Golf Club

Aphrodite Hills Golf Club byder på masser af fine udsigter og en helt fantastisk stand. Året rundt arbejdes der hårdt på at sikre, at banen står så skarpt som muligt og Aphrodite Hills Golf Club og det hårde arbejde har kastet en fin belønning af sig. Over to omgange, skal banen være vært for European Tour når man både spiller Cyprus Open og Cyprus Classic i henholdsvis slut oktober og start november.

Med Aphrodite Hills har Cabell B. Robinson formået at skabe en bane med den perfekte blanding af stategisk placerede bunkers, finklippede fairways af frodig Bermuda og store greenområder.

Aphrodite byder på masser af spektakulære golfhuller og fra flere af hullerne er der en strålende udsigt ud over Middelhavet. Banen har mest af alt karakter af en parkbane, men på nogle af hullerne afviger man en smule fra den klassiske parkbane, da landskabet visse steder er kuperet og byder på udslag over raviner. Vandhazarder som man finder på den klassiske parkbane, finder man næsten ingen af på Aphrodite.

I vores pakker på Aphrodite Hills indgår der en buggy, hvilket kan være en god idé at benytte sig af, da der kan være lidt længere afstand mellem green og tee.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71,  6299 5757 536949194528
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Cabell B Robinson (2002)

Secret Valley Golf Course

Secret Valley er anlagt i et smukt og barskt naturlandskab med historiske klippeformationer og en frodig vegetation. Som det fremgår af navnet, så ligger banen i en dal, hvilket gør det meget specielt og endda gør det muligt at se det blå Middelhav fra dele af hullerne. På mange måder en ganske unik golfoplevelse på Cypern.

Bag Secret Valley Golf står de to golfbanearkitekter Hans-Georg Erhardt og Snorri Vilhjalmsson, som har rådført sig med Tony Jacklin. Jacklin var den mest succesfulde golfspiller i sin generation og stod hele fire gange i spidsen for det europæiske Ryder Cup-hold. Derudover formåede han bl.a. at vinde The Open og US Open.

Jacklin har med Secret Valley skabt en af Cyperns mest spændende og udfordrende golfbaner. Banen åbnede i 1996 og er i dag styret af Troon Golf, som arbejder med nogle af verdens bedste golfbaner. Det borger for en vis kvalitet, som du mærker overalt på Secret Valley. Fra ankomsten i klubhuset, til træningsfaciliteterne og selvfølgelig rundt på de 18 huller. Alt emmer af kvalitet.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71,  5714 5414 505046374305
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Tony Jacklin, Hans-Georg Erhardt og Snorri Vilhjalmsson

Aphrodite Hills Hotel

Aphrodite Hills Golf Resort ligger efter sigende der hvor Aphrodite, ifølge de græske sagn, steg op af bølgerne. Herfra kan du nyde en smuk og uforglemmelig udsigt over Middelhavet.

Aphrodite Hills Hotel ligger ca. 15 minutters kørsel fra Paphos by. Hotellet er et skønt 5-stjernet hotel med omkring 300 værelser og alle de fortræffeligheder, som man kan forvente af et hotel af den kvalitet. På Aphrodite Hills kan man virkelige slappe af i rolige omgivelser.

Værelserne er rummelige og hyggelige med enten balkon eller terrasse. Nogle af værelserne har endda privat pool. Faciliteterne på hotellet tæller bl.a. swimmingpool, både indendørs og udendørs, tennisbaner, fitnesscenter og flere restauranter og barer. På Aphrodite Hills Golf Resort findes der så mange muligheder, at man nærmest kun behøver at forlade resortet for at spille golf.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedI det bakkede landskab over Paphos
Værelser290 værelser. Alle med hårtørrer, tv, telefon, AC, Safety-box, minibar og wifi
VærelsestyperDeluxe Garden/Pool View, Golf & Sea View: 33 m², balkon eller terrasse
Deluxe Swim up Golf & Sea View: 33 m², terrasse med direkte adgang til poolområdet
Family Garden/Pool View eller Golf & Sea View, 35-42 m², max 4 personer
Suites 72-174 m² med Golf & Sea View, max 5 pers
Hotellets Corona GuidelinesLæs mere her
FaciliteterRestauranter, barer, pools, Spa, fitness , wifi
InternetGratis Wifi på hele hotellet

Aphrodite Hills Golf

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.