Aphrodite Hills

Aphrodite Hills

5-stjernet golf på Cypern

Aphrodite Hills er synonym med golf på Cypern. Øen har i mange år været bedst kendt for sine kridhvide sandstrande og sit rolige tempo. Men øen byder også på et af Middelhavets bedste golf resorts med overdådige overnatningsmuligheder i form af villaer og hoteller, samt en af Sydeuropas bedste golfbaner.

At Cypern er et yndet feriemål for mange danskere er der ikke tvivl om. Med mere end 300 solskinsdage om året har Middelhavets tredjestørste ø givet masser af ferieminder til solhungrende danskere. 2020 blev året hvor øen for alvor blev kendt for sine golfbaner. Europatouren havde grundet pandemien, valgt at lægge hele to Europatour-turneringer på Aphrodite i slutningen af oktober og starten af november. Her fik mange golfspillere øjnene op for de herligheder, som golf på Cypern byder på.

Foruden to dejlige golfbaner, så byder opholdet på det 5-stjernede luksus hotel, Aphrodite Hills by Atlantica, på alt hvad hjertet kan begære. Store rummelige værelser, samt et hav af forskellige barer og restauranter. Her mærker man i den grad, at man er på et 5-stjernet hotel. Alt er af højeste kvalitet.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Afstand til golfbanenAphrodite, 0 km. Secret Valley Golf, 6km
Afstand til lufthavnenLanarca, 115 km
Nærmeste byPaphos, 24km

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i Deluxe Garden / Pool view
Morgenmad og 5 middage
Fly København - Lanarca t/r
Bagage og golfbag
5 greenfees (3 x PGA National Aphrodite incl. buggy - 2 x Secret Valley)
Lufthavnstransfer t/r
Transfer til Secret Valley
Fri adgang til Fitness og Spa-området med Sauna, dampbad, m.m.

Ved indrejse til Cypern skal du have registreret dine oplysninger i det der kaldes Cyprus Flight Pass. Der skal udfyldes en elektronisk formular pr. person. Find formularen her

Vejret lige nu

weather-icon19.3℃

Aphrodite Hills Golf Club

Aphrodite Hills Golf Club byder på masser af fine udsigter og en helt fantastisk stand. Året rundt arbejdes der hårdt på at sikre, at banen står så skarpt som muligt og det hårde arbejde har kastet en fin belønning af sig. Over to omgange har banen være vært for European Tour – senest til Cyprus Open og Cyprus Classic i 2021.

Med Aphrodite Hills har Cabell B. Robinson formået at skabe en bane med den perfekte blanding af stategisk placerede bunkers, finklippede fairways af frodig Bermudagræs og store greenområder.

Aphrodite byder på masser af spektakulære golfhuller og fra flere af hullerne er der en strålende udsigt ud over Middelhavet. Banen har mest af alt karakter af en parkbane, men på nogle af hullerne afviger man en smule fra den klassiske parkbane – da landskabet visse steder er kuperet og byder på udslag over raviner og vandhazarder, som man finder på den klassiske parkbane, finder man næsten ingen af på Aphrodite.

I vores pakker på Aphrodite Hills indgår der en buggy, hvilket kan være en god idé at benytte sig af, da der kan være lidt længere afstand mellem green og tee.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71,  6299 5757 536949194528
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Cabell B Robinson (2002)

Secret Valley Golf Course

Secret Valley er anlagt i et smukt og barskt naturlandskab med historiske klippeformationer og en frodig vegetation. Som det fremgår af navnet, så ligger banen i en dal, hvilket gør det meget specielt og endda gør det muligt at se det blå Middelhav fra nogle af hullerne. På mange måder en ganske unik golfoplevelse på Cypern.

Bag Secret Valley Golf står de to golfbanearkitekter Hans-Georg Erhardt og Snorri Vilhjalmsson, som har rådført sig med Tony Jacklin. Jacklin var den mest succesfulde golfspiller i sin generation og stod hele fire gange i spidsen for det europæiske Ryder Cup-hold. Derudover formåede han bl.a. at vinde både The Open og US Open.

Jacklin har med Secret Valley skabt en af Cyperns mest spændende og udfordrende golfbane. Banen åbnede i 1996 og er i dag styret af Troon Golf, som arbejder med nogle af verdens bedste golfbaner –  hvilket borger for en vis kvalitet, som du  straks bemærker overalt på Secret Valley. Fra ankomsten i klubhuset, til træningsfaciliteterne og selvfølgelig rundt på de 18 huller, så emmer alt af kvalitet.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71,  5714 5414 505046374305
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Tony Jacklin, Hans-Georg Erhardt og Snorri Vilhjalmsson

Aphrodite Hills Hotel

Aphrodite Hills Golf Resort ligger efter sigende der hvor Aphrodite, ifølge de græske sagn, steg op af bølgerne. Derfor kan det heller ikke undre, at du her kan nyde en smuk og uforglemmelig udsigt over Middelhavet.

Aphrodite Hills Hotel ligger ca. 15 minutters kørsel fra Paphos by. Hotellet er et skønt 5-stjernet hotel med omkring 300 værelser og alle de fortræffeligheder, som man kan forvente af et hotel af den kaliber. På Aphrodite Hills er alt i top og man kan man virkelige slappe af her i smukke og rolige omgivelser.

Værelserne er rummelige og hyggelige med enten balkon eller terrasse. Nogle af værelserne har endda privat pool. Faciliteterne på hotellet tæller bl.a. swimmingpool, både indendørs og udendørs, tennisbaner, fitnesscenter og flere restauranter og barer. På Aphrodite Hills Golf Resort findes der så mange muligheder, at man nærmest kun behøver at forlade resortet for at spille golf.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedI det bakkede landskab over Paphos
Værelser290 værelser. Alle med hårtørrer, tv, telefon, AC, Safety-box, minibar og wifi
VærelsestyperDeluxe Garden/Pool View, Golf & Sea View: 33 m², balkon eller terrasse
Deluxe Swim up Golf & Sea View: 33 m², terrasse med direkte adgang til poolområdet
Family Garden/Pool View eller Golf & Sea View, 35-42 m², max 4 personer
Suites 72-174 m² med Golf & Sea View, max 5 pers
FaciliteterRestauranter, barer, pools, Spa, fitness , wifi
InternetGratis Wifi på hele hotellet

Golfbanen

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.