Costa Navarino med Anders D. Christiansen

Efterårstur til Europas måske bedste golf resort!

30. oktober – 6. november 2020

Perfekt sæsonafslutning med Anders Dahl Christiansen

2020 skal afsluttes med manér, og derfor skal I med på en fantastisk træningstur til Costa Navarino i Grækenland, som er noget af det bedste der findes!

Bay og Dunes hedder de to golfbaner på Costa Navarino. Dunes ligger lige ved hotellet og er en fantastisk bane, som er designet af legenden Bernard Langer. Den er smukt placeret i det græske landskab med oliventræer og citruslunde. Bay Course ligger 7 km fra hotellet og er designet af Trent Jones Jr. Den lidt kortere og stragegisk fordrende bane har den smukkeste havudsigt på næsten alle huller.

Westin Costa Navarino er et femstjernet hotel og resort med virkelig høj klasse, hvor du finder en behagelig og afslappet atmosfære. Her er luksuriøse og rummelige værelser, flere gode restauranter og skønne faciliteter med pool områder, beach club samt en stor spa.

Anders’ træning foregår i små grupper, så der er god tid til hver enkelt. Desuden bliver man målt på Trackman og får tilsendt personlig video med “før” og “efter” analyse, så man efter turen ved præcist, hvad man skal arbejde på i sit sving”.

Velkommen!

PGA Pro og tidligere landstræner, Anders Dahl Christiansen

Costa Navarino

Et af Europas absolut bedste golf resorts

Costa Navarino er nok det bedste, og mest populære golfrejsemål vi har! Langt ude på Peloponnes, der hvor det er smukkest, ligger dette resort med sine to sanseløst fine golfbaner. Dette er uden tvivl Grækenlands bedste golf resort.

Costa Navarino er den græske skibsreder Vasilios Konstantakopoulos (1935-2011) store drengedrøm. Nemlig i sit livs efterår, at komme tilbage til sit fødested og bygge det optimale ferieanlæg med tilhørende golfbaner. Men en stor drøm koster penge og det krævede 1.600 forskellige kontrakter, at købe 2.500 hektar jord langs kysten, som i dag udgør Costa Navarino Golf Resort.

På Costa Navarino emmer alting af kvalitet og luksus. Placeringen, hotellet, baneplejen af Troon Golf og ikke mindst banerne er alle gennemtænkte valg af højeste kvalitet. Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr.står bag designet af de to baner på Costa Navarino og du skal virkelig glæde dig!

Men området tilbyder så meget mere end bare golf og kongelig overnatning. Hele kystlinjen vrimler med små hyggelige vige og kultur. Regionens kulturarv rækker over 4.500 år og på nærmeste hold finder man neolitiske bopladser, mykenske paladser, byzantinske kirker og middelalderlige slotte. Så de kunstinteresserede vil få meget mere end en stor golfoplevelse med hjem i bagagen. Kan det blive bedre?

Fakta

Golfvært/proJa
Golf AcademyJa. Læs mere her
Baner i nærområdetCosta Navarinos 2 baner
Afstand til lufthavnKalamata Lufthavn 52 km
Afstand til nærmeste byKalamata, 52 km
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 14 995,-

Fly København-Kalamata t/r
Transport af kuffert og golfbag
Transfer lufthavn - hotel t/r
7 nætter i dobbeltværelse på Westin Costa Navarino*****
Morgenmad og 5 middage
5 runder golf (2 x Bay inkl. buggy og 3 x Dunes)
Træning ved PGA Pro inkl. rangebolde

Tilmelding sker her på hjemmesiden. Ved tilmelding af een person i enkeltværelse skal der klikkes af i "1 rejsende" øverst i bookingmodulet.

TILLÆG:
Enkeltværelse: 2.900,-
Deluxe Sea View (p.p. i dbl): 700,-

For yderligere information om rejsen og Costa Navarino, kontakt Anders Dahl Christiansen på anders@trainyourbrain.dk eller Kenneth hos Golf Plaisir på kbe@golfplaisir.dk (3520 1919)

Vejret lige nu

weather-icon23.2℃

Costa Navarino Golf

Costa Navarino Golf har foreløbig to 18-hullers baner – The Dunes Course og The Bay Course to forskellige baner af høj kvalitet.

The Dunes Course
Dunes Course ligger op til Westin hotellet og designet af den tidligere Ryder Cup-kaptajn og dobbelte vinder af US Masters, Bernhard Langer. Banen er naturligt udlagt i den græske natur med oliven- og citrustræer. Flere huller går langs en lille flod, som snor sig gennem landskabet og nærheden af havet er mærkbar. Der er mange fantastiske golfhuller, men signaturhullet er nok alligevel hul 2. Panoramaudsigten fra tee ned imod havet gør dette par 4 hul til noget helt specielt. Der findes fem par 5-huller og fem par 3 huller, hvilket ikke er så dumt, da den langtslående, kan få sig nogle gode birdiechancer, og den med lidt højere handicap ofte kan få gode point på par 3-hullerne.

Costa Navarino – The Bay Course

The Bay Course ligger 7 Km fra hotellet og er designet af ingen ringere end Robert Trent Jones Jr. Bay Course ligger fantastisk smukt med havudsigt på de fleste huller. Spiller man banen om eftermiddagen, så kan man opleve den smukkeste solnedgang, som man kan forestille sig.

Denne bane er lidt kortere og kan opleves som lidt mere teknisk. Banen belønner for det meste den, som forbereder sit spil godt. På The Bay Course er buggy obligatorisk og er inkluderet i rejsens pris. Efter virkelig at have nydt det fantastiske golfspil, kan det være skønt at vide, at det 3.500 kvadratmeter store klubhus, som ligger ved The Dunes Course, har en herlig terrasse. Her bliver man nemt siddende, forstummet af den forførende udsigt over golfbanen og hele regionen.

Fakta

Antal huller 36
Banens karakter Seaside-/Parkbane
Banefakta The Dunes Course, Par 72 6018 5702 5294 4852
The Bay Course, Par 71 5614 5232 4825 4408
HCP-grænse 54
Divingrange Udslag fra græs.
Banedesign Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr.
Greenfee På Costa Navarino er der 27 hullers greenfee inkluderet. De ekstra 9 huller bookes efter de 18 huller er spillet, og gælder hvis der er ledige tider.
Information På Bay Course er det obligatorisk med buggy, som er inkluderet i rejsens pris. Når der spilles på Dunes Course, får vores gæster gratis trolley.

The Westin Costa Navarino

Der findes to luksushoteller i området, og vi bor på Westin-hotellet som er 5-stjernet. Westin Costa Navarino er et resort af rigtig høj klasse, hvor der er en rigtig skøn og afslappet golfstemning. Der findes en mængde forskellige restauranter på området, som tilbyder alt lige fra italiensk til japansk mad, og også lokale lækkerier, på den populære restaurant Moria. Hotellet har et reelt spa-anlæg indrettet efter Anazoe, som er behandlinger, der bygger på urtidens visdom og moderne videnskab. Der findes selvfølgelig også en indendørs pool, til dem som ikke vil masseres og indsmøres i olivenolier. For den, der stadig er frisk efter dagens golfspil, er her et Sport & Entertainment Center, med en række forskellige aktiviteter. Hvorfor ikke afslutte dagen med tennis, squash, bowling eller en cykeltur?

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedPå The Dunes Course, ved havet
Antal værelser445. Alle værelser er med AC, både bruser og badekar, safe, minibar, hårtørrer, strygejern m.m. Det er muligt, at opgradere sit værelse, til et værelse med havudsigt.
FaciliteterIndendørs swimmingpool, udendørs swimmingpool, restauranter, barer, tennis, cykling, spa, gym mm.
WifiPå hotellet og i klubhuset findes der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger.
TuristskatFra og med januar 2018 opkræver den græske stat en turistskat. Turistskatten udgør 4 euro per værelse per overnatning og betales direkte på hotellet ved check out.

Costa Navarino

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.