Ona Alanda Club Marbella

Ona Alanda Club Marbella

Long stay golf på Solkysten

Ona Alanda Club Marbella ligger blot en halv times kørsel fra lufthavnen i Malaga midt mellem Fuengirola og Marbella og dermed midt i smørhullet af Costa del Sol. Stedet består af fine og veludstyrede lejligheder tæt på stranden og med kort afstand til områdets golfbaner. Foruden en central placering i forhold til golfbanerne, så bor man også tæt på bylivet i Marbella og Fuengirola, samt naturoplevelserne i det andalusiske bagland.

Mulighederne for de mange aktiviteter, gør at Alanda Club er perfekt til et long stay ophold på Costa del Sol. Men der er selvfølgelig også mulighed for masser af golf. I vores pakke har du frit spil på Chaparral Golf, som ligger et lille kvarters kørsel fra lejlighederne. Vi booker den første tee tid til dig inden afrejse og på stedet booker du selv de resterende tider. Chaparral Golf er en kuperet parkbane og af samme grund har vi valgt at inkludere buggy i alle runder.

Fakta

Golfvært Nej
Golf Academy Nej
Afstand til golfbanen Chaparral Golf, 15km
Afstand til lufthavnen Malaga Lufthavn, 42km
Baner i nærområdet 8

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 12 695,-

28 nætter i delt 2-værelses lejlighed
13 runder golf på Chaparral Golf inkl. buggy
fly
flyskat
transport af kuffert og golfbag
billeje

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon25.9℃

Chaparral Golf

Chaparral Golf er en hyggelig skovbane placeret i det kuperede terræn for foden af Mijas-bjergene i udkanten af Fuengirola. Banen kendetegner sig blandt andet ved at være den eneste golfbane på Costa del Sol med seks par 5 huller, seks par 4 huller og seks par 3 huller. Dette er med til at sikre et godt og varieret hulforløb på Chaparral Golf og du vil på intet tidspunkt kede dig på banen. Et par rigtigt fine huller skiller sig i den grad ud, heriblandt det smukke hul 13. Et 435 meter langt par 5 hul med en skøn udsigt til Mijas-bjergene. Det efterfølgende hul 14 er et mellemlangt par 3 hul med udsigt til Middelhavet.

Når runden er færdig kan du med fordel sætte dig på den skønne terrasse, som ligger med en smuk udsigt til hul 18, og nyde en velfortjent drink og middag.

Fakta

Antal Huller 18
Banekarakter Kuperet park/skovbane
Banefakta Par 72 58595448 4452
Banearkitekt Pepe Gancedo
Driving Range Ja, udslag fra græs og måtter

Ona Alanda Apartments

Ona Alanda Club Marbella er et hyggeligt lejlighedsresort mellem Fuengirola og Marbella med en perfekt placering i forhold til de mange dejlige golfbaner på Costa del Sol. Lejlighederne er hyggelige 2-værelses lejligheder på 40m² med seperat soveværelse, amerikansk inspireret køkken, spise- og opholdsstue, balkon eller terrasse.

Lejligheden er udstyret med alle de moderne faciliteter man kan ønske sig som aircondition, TV, køleskab osv. Når du bor på resortet har du adgang til det private pool-område, ligesom den hyggelige Vibora-strand kun er en kort gå-tur fra Ona Alanda. Fra lejligheden er der kun et kvarters kørsel til Chaparral Golf, hvor man i vores pakker har fri golf.

Fakta

Beliggenhed Ved stranden mellem Marbella og Fuengirola
Værelser 150 lejligheder alle med soveværelse, stue, køkken, badeværelse, balkon eller terrasse
Faciliteter Restaurant, supermarked, indendørs og udendørs pool, gratis parkering
Wifi Én enhed gratis. Yderligere enheder kan tilkøbes mod betaling.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.