Puerto del Carmen

Puerto del Carmen

Herlig golf i solen

Smukke Lanzarote er mest kendt for sin fantastiske kystlinje, lange sandstrande og lava. Med Golf Plaisir tilbyder vi på Lanzarote en rigtig god og spændende golfbane, samt et godt og stilrent all inclusive hotel.

Lanzarote er en meget smuk ø, med et roligt tempo. Mange synes, den er hyggeligere end Fuerteventura, Gran Canaria og Tenerife. Måske skyldes det, at Lanzarote er en lille ø? Det kan også være på grund af øens mest berømte person, kunstneren César Manrique. Han kæmpede bravt for, at beskytte naturen, for at bevare øens traditionelle bygningsstil med grønne trædetaljer, og for at hotellerne ikke måtte dominere kystlinjen, som på så mange andre turiststeder. Han er kendt for sine store vejrhaner, og en række spændende kunstdetaljer, på øen der hvor kunst og natur spiller sammen. Eksempelvis kan man besøge kunstmuseet Fundación César Manrique i Tahíche, kaktus-haven udenfor Guatiza, eller vulkangrill-restauranten i Timanfaya.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej. Læs mere her
Baner i nærområdet2
Baner i nærområdetLanzarote Airport, 6 km
Afstand til golfbaneLanzarote Golf, 7 km
Nærmeste byPuerto del Carmen, 3 km
Arrangementerkonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i Junior Suite på Æquora Lanzarote Suites
All Inklusive på hotellet
4 heldagsgreenfee på Lanzarote Golf
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Information
Med Norwegian charter sælges der ikke mad ombord på flyet, kun drikkevarer og snacks.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon24℃

Lanzarote Golf

Lanzarote Golf ligger ikke direkte ved det blå Atlanterhav, men vandet er synligt fra mere eller mindre alle 18 huller. Udsigten fra golfbanen er fantastisk, og karakteristisk for Lanzarote som helhed. Her finder du nemlig hav, vulkaner, lavasand og lave hvidkalkede huse langs kysten. Der er ikke rigtigt nogle store træer i området, men en hel del store kaktus i udkanten af roughen, mindre træer og buske. Der er en del niveauforskelle, men på trods af det, er banen let at gå, med kort afstand mellem hullerne.

Her findes flere interessante huller, hvor man kan satse lidt fra tee, for at få et nemmere indspil. Hul to er et godt eksempel, fordi hullet svinger svagt til venstre, og skærer man lidt af hjørnet, så kan bolden rulle frem til behagelige 80 meter fra flaget. Derefter skal man bare undgå bunkeren, og ikke lade sig forblænde af den fine udsigt, med havet i baggrunden. På Lanzarote Golf er der kun én vandhazard i spil, og den er på det 17. hul. Lykkes det at undgå denne, er det i almindelighed ikke en golfbane, hvor man behøver, at lede efter sin bold på hvert hul. Her flyder spillet bare, uden at være uinteressant eller savne udfordringer. Lanzarote Golf er ikke en tourbane, men der er, som sagt udfordringer til alle typer ”golfere”.

Terrassen ved klubhuset er et sikkert samlingspunkt, efter en herlig golfrunde. Restauranten er en god blanding af ægte spanske retter, men også traditionelle hamburgere og club sandwiches. Transporten mellem hotellet og golfbanen tager ca. 10 minutter.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Park-/Seasidebane
Banefakta Par 72, 6133 5796 5363 4807
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra måtte
Banedesign Ron Kirby
Transport Til og fra golfbanen går på faste tider iflg. skemaet som meddeles på stedet. Ønsker man at køre på andre tider for eksempelvis at udnytte heldagsgreenfee, sker dette for egen regning.
Information På Lanzarote Golf bruges grovkornet lavasand i bunkere ogag udenfor semi rough. Dette sand kan påskynde slitage af dine golfkøller. Hvis du er meget øm om dine golfkøller – tag da en gammel kølle med, som kan anvendes når du havner disse steder.

Aequora Lanzarote Suites

All inclusive-hotellet Aequora Lanzarote Suites i udkanten af Puerto del Carmen er det perfekte ferie valg for en golfferie med all inclusive. Hotellet har fornyelig gennemgået en totalrenovering, og holder den allerhøjeste 4 stjernede standard. Her bor man i stilrene, og moderne indrettede juniorsuiter, med en indbydende atmosfære. Suiterne har separat soveværelse og stue, der er TV i begge rum. Alle værelser har altan eller terrasse.

Aequora Lanzarote Suites stråler ved, at have 6 forskellige pools, en del er opvarmede. Buffetrestauranterne Neptuno og Poseidon serverer international mad til morgen, frokost og aften. Don Paco, à la carte-restauranten, serverer spanske specialiteter ved middagstid. Der findes flere forskellige barer, blandt andet en loungebar. På hotellet er der også et wellness center, hvor du kan få massage, mod betaling. Gratis WIFI i fællesområderne indgår. Udenfor hotellet er der et lokalt centrum, med en del restauranter og mindre butikker, og det centrale Puerto del Carmen ligger 3 Km væk.

 

All-inclusive på Aequora Lanzarote Suites indeholder følgende:

  • Morgenbuffet i Neptuno eller Poseidon.
  • Frokostbuffet i Neptuno eller Poseidon.
  • Aftenbuffét i Neptuno eller Poseidon
  • Lettere måltider og drikkevarer fra pool-/snackbaren Coral.
  • Ubegrænset med is, forfriskninger, øl, vin og lokale drinks i barerne Atlantida, Nautilus, Maris og Bubble Bar, kl. 10.00–23.00.

 

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedI udkanten af Puerto del Carmen
Antal værelser398 stk. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer.
FaciliteterUdendørs pooler, natklub, restauranter, barer mm.
WifiPå hotellet er der trådløs opkobling til internettet uden ekstra omkostninger.

Mød golfværten

Henning Knudsen

Goflvært på Lanzarote

Når I ankommer til Lanzarote vil Henning være der til at tage imod jer i lufthavnen. Henning er vores nye danske golfvært på Lanzarote og vil sørge for at jeres golfferie på Lanzarote bliver en så god oplevelse, som muligt. Henning er 65 år gammel og trak sig tilbage fra arbejdsmarkedet i 2018. Her arbejdede han som Key Account Director hos Huawei.

Henning beskriver sig selv som en åbensindet person, som er rigtigt glad for golf. Han har spillet golf siden 1998 og er i dag medlem i Hedeland Golfklub på Sjælland.

Henning glæder sig rigtigt meget, til at byde jer velkommen til Lanzarote!

Lanzarote Golf

Hotel Sentido Lanzarote Aequora Suites

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.