Long Stay på Hacienda del Alamo

Hacienda del Alamo

Nyt golf resort i Murcia

Hacienda del Alamo i Murcia-regionen syd for lufthavnen i Alicante er perfekt til Long Stay! Du bor lige ved golfbanen i dejlige store lejligheder med minimum 2 soveværelser og har kun lidt over en halv times kørsel til regions-hovedstaden Murcia, den historiske perle, Cartagena og de fine strande ved La Manga. Foruden at frit spil på Hacienda del Alamo, så ligger man fint placeret hvis man vil prøve kræfter med nogle af de mange andre gode golfbaner i området.

På Hacienda del Alamo bor du midt i Europas køkkenhave mellem regions-hovedstaden Murcia og den historiske by Cartagena. Murcia er en universitets by med et stort udbud af shopping, restauranter og seværdigheder, samt et pulserende natteliv. Cartagena er en charmerende havneby med fine fiskerestauranter og en interessant historie med masser af minder fra romertiden. Begge byer er helt naturlige udflugtsmål fra Hacienda del Alamo. Et ophold på Hacienda del Alamo vil være præget af ro, afkobling og masser af golf

Golfvært på Hacienda del Alamo

Vi har golfvært på Hacienda del Alamo og det betyder et højere serviceniveau. Golfværten er grundstammen i vores koncept og arbejder for, at du får den bedst mulige golfferie med Golf Plaisir. Du kan læse mere om vores golfværters rolle her

Fakta

Golfvært Ja
Golf Academy Nej
Baner i området 16
Afstand golfbane 0 m
Afstand lufthavnen Alicante International Airport, 117 km
Nærmeste by Murcia, 46 km
Arrangement Konkurrencer, udflugter, mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 10 895,-

28 nætter i lejlighed
uden forplejning
fri golf
fly
flyskat
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Ved Long Stay pakker på Hacienda del Alamo er der inkluderet transfer fra lufthavnen til lejligheden. Vi anbefaler dog en billeje, som du kan booke: her

Turistskat

På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon20.6℃

Hacienda del Alamo

Golfbanen på Hacienda del Alamo blev indviet i 2006 og har altid været anset som en af områdets allerbedste baner. Dave Thomas har designet en 18-hullers bane med ambitionen om at tilbyde en rigtig mesterskabsbane og han er lykkes. Fra backtee er den en af Spaniens længste golfbaner og selv fra gul og rød tee, er banen en udfordring. Som flere andre baner i området mellem Murcia og Cartagena er Hacienda del Alamo en slags ørkenbane med waste areas og tydeligt markerede roughs, som giver banen en tydelig kontur og giver en visuel lækkker oplevelse.

Banen er svagt kuperet med en med en del ondulerede områder på fairway og omkring green. Flere søer kommer i spil på et par af hullerne. Delt på to fine par 3 huller (nummer 8 og 12), hvor bolden må flyves over vand for at nå green. Dels nær klubhuset, hvor et par søer skaber lidt dramatik, da teestederne på første og tiende er omgivet af vand, ligesom niende og attende green er to par 5 huller med vand op langs siderne og ind mod green. Spændende og svære afslutningshuller, hvor alt kan ske.

Hacienda del Alamo har et af områdets bedste træningsfaciliteter med stor driving range, flere chip- och pitchgreens, stor putting green och seks korte huller kun til træning.

Et storslået klubhus med en velasorteret pro shop, hyggelig bar og restaurant med en stor terrasse, hvor frokosten kan nydes i solen med udsigt til niende og attende green gør oplevelsen på Hacienda del Alamo til en unik en af slagsen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane med ørkenkarakter
Banfakta Par 72, 6724 6375 5994 5534
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Bandesign Dave Thomas

Hacienda del Alamo Residences

Sheraton Hacienda del Alamo er et resort med masser af lejligheder og villaer i forskellige stil, størrelser og prisklasse. Vores Long Stay pakker byder på nyindrettede lejliheder i to-etagers villaer omkring eget poolområde – kun et par hundrede meter fra klubhuset. Størstedelen af lejlighederne har to eller tre soveværelser, men vi bruger benytter frem for alt lejlighederne med to soveværelser. Her bor du bekvemt i store lejligheder med alle de faciliteter, som du har brug for for at have en afslappende Long Stay ferie.

Området kaldes Hacienda del Alamo Residences och administreres af samme folk, som driver golfklubben. Receptionen og servicedesken for lejlighederne ligger derfor i klubhuset. I mellem lejlighederne og hotellet ligger hotellet, hvis faciliteter også er tilgængelige for Long Stay gæster mod et gebyr. Når man bor på Hacienda del Alamo som Long Stay som Long Stay gæst med Golf Plaisir, så er man midlertidig medlem af gofklubben og har derfor frit spil. Du spiller når der er plads eller booker et par dage i forvejen. Hotellets gæster har ofte deres tee tider reserveret om morgenen, hvilket betyder at en del dage er det kun muligt at få tee tider efter middagen. Hacienda del Alamo er et godt valg for dig, som gerne vil spille masser af golf på dit ophold på en god golfbane.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed 300 meter fra Hacienda del Alamos klubbhus.
Lejligheder 100. Alle lejligheder fuld udstyret med 2-3 soveværelser.
Faciliteter Restaurant, spa, elevator, gym, parkering, café, tennis mm.
Wifi Gratis trådløst internet

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.