Hacienda del Alamo
- Tilbage i vores forårsprogram 2022!

Hacienda del Alamo

Nyt golf resort i Murcia

Hacienda del Alamo er perfekt til Long Stay! Her bor du ved golfbanen i store lejligheder med minimum et soveværelse. Du har fri golf på banen, men ønsker du at prøve kræfter med andre baner ligger der masser af gode bud i køreafstand fra lejlighederne.

Hacienda del Alamo gør at du bor godt i et som regel solsikkert klima. Du har kun lidt over en halv times kørsel til regions-hovedstaden Murcia, den historiske perle Cartagena og de fine strande ved La Manga.

Du bor også lige ved den skønne golfbane, hvor du har fri golf. En skøn udfordrende golfbane med masser af længde og brede fairways. En perfekt bane til en long stay ferie. Når golfen er overstået findes der masser af seværdigheder: Murcia er en universitets by med et stort udbud af shopping, restauranter og seværdigheder, samt et pulserende natteliv. Cartagena er en charmerende havneby med fine fiskerestauranter og en interessant historie med masser af minder fra romertiden. Et ophold her vil være præget af ro, afkobling og masser af golf.

Golfvært på Hacienda del Alamo

Vi har golfvært på Hacienda del Alamo og det betyder et højere serviceniveau. Golfværten er grundstammen i vores koncept og arbejder for, at du får den bedst mulige golfferie med Golf Plaisir. Du kan læse mere om vores golfværters rolle her

Fakta

Golfvært Ja
Golf Academy Nej
Baner i området 16
Afstand golfbane 0 m
Afstand lufthavnen Alicante International Airport, 117 km
Nærmeste by Murcia, 46 km
Arrangement Matcher, udflugter, mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

28 nætter i toværelses lejlighed
uden forplejning
fri golf
fly
flyskat
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Ved Long Stay pakker på Hacienda del Alamo er der inkluderet transfer fra lufthavnen til lejligheden. Vi anbefaler dog en billeje, som du kan booke: her

Turistskat

På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon21.1℃

Hacienda del Alamo

Golfbanen på Hacienda del Alamo blev indviet i 2006 og har altid været anset som en af områdets allerbedste baner. Dave Thomas har designet en 18-hullers bane med ambitionen om at tilbyde en rigtig mesterskabsbane, og det er han lykkedes med. Fra backtee er den en af Spaniens længste golfbaner, og selv fra gul og rød tee, er banen en udfordring. Som flere andre baner i området, mellem Murcia og Cartagena, er Hacienda del Alamo en slags ørkenbane med waste areas og tydeligt defineret rough, som giver banen en tydelig afgrænsning og en visuel lækkker oplevelse.

Banen er svagt kuperet med en med en del ondulerede områder på fairway og omkring greens. Søer kommer i spil på flere af hullerne, blandt andet på de to fine par 3 huller (ottende og tolvte), hvor bolden må flyves over vand for at nå green, og ved klubhuset hvor søer skaber dramatik, hvor tiende er omgivet af vand, ligesom at niende og attende – to par 5 huller, med vand op langs siderne og ind mod green. Spændende og svære afslutningshuller, hvor alt kan ske.

Hacienda del Alamo har regionens bedste træningsfaciliteter med stor driving range, flere chip- og pitchinggreens, stor putting green og seks par-3 huller kun til træning.

Klubhuset er storslået med en velasorteret pro shop, hyggelig bar og restaurant med en stor terrasse, hvor frokosten kan nydes i solen med udsigt til niende og attende green, og er medvirkende til at gøre oplevelsen på Hacienda del Alamo til en unik en af slagsen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane med ørkenkarakter
Banfakta Par 72, 6724 6375 5994 5534
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Bandesign Dave Thomas

Hacienda del Alamo Residences

Hacienda del Alamo er et resort med masser af lejligheder og villaer i forskellige stil, størrelser og prisklasser. Vores long stay pakker byder på nyindrettede lejligheder i to-etagers villaer omkring eget poolområde – kun et par hundrede meter fra klubhuset. Vores lejligheder er toværelses lejligheder. Her bor du bekvemt i store lejligheder med alle de faciliteter, som du har brug for at få et afslappende long stay.

Området kaldes Hacienda del Alamo Residences og administreres af samme folk, som driver golfklubben. Receptionen og servicedesken for lejlighederne ligger derfor i klubhuset. Mellem lejlighederne og Sheraton hotellet ligger klubhuset, hvis faciliteter også er tilgængelige for long stay gæster mod betaling. Når man bor på Hacienda del Alamo som long stay som med Golf Plaisir, så er man midlertidigt medlem af gofklubben, og har derfor fri golf. Du spiller når der er ledige tider eller booker et par dage i forvejen. Hotellets gæster har ofte deres tee tider reserveret om morgenen hvilket betyder, at det nogle dage kun muligt at få tee tider om eftermiddagen. Hacienda del Alamo er et godt valg for dig, som gerne vil spille masser af golf på en god golfbane.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed 300 meter fra Hacienda del Alamos klubbhus.
Lejligheder 100. Alle lejligheder fuldt udstyret og med et soveværelse.
Faciliteter Restaurant, spa, elevator, fitness, parkering, café, tennis mm.
Wifi Gratis trådløst internet

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.