Rovos Rail Golf Safari

Oplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Her er togvognene genskabt i den elegante 30'er stil og turene omtales ofte som de mest luksuriøse togture i verden. Her kan du stole på, at maden, vinen og servicen er i absolut topklasse.

Rovos Rail Golf Safari har kun et fåtal af afgange per år og vi er selvfølgelig rigtigt stolte over at få lov til at tilbyde dette i Danmark. Vi tilbyder komplette rejser med vores golf safari-pakker, hvor du ikke blot får oplevelsen med Rovos, men også en chance for at opleve Sydafrika som det skønne rejseland det er.

Nedenfor præsenterer vi vores forskellige Rovos Rail-ture. Her er tale om tre ture med forskelligt indhold, som afvikles inden vi stiger ombord på Rovos Rail. Skulle du have lyst til andet end de omtalte ture, så kan vi selvfølgelig være behjælpelige med det. Hvad enten det gælder inden Rovos-turen eller om I vil blive lidt længere end hvad turene nedenfor foreslår.

- Western Cape er klassikeren, hvor man oplever Cape Town og vinområderne
- Kwa Maritane er perfekt til dig, som vil have den ægte Game Lodge-oplevelse med safari.
- Pretoria er for dig, som vil starte turen med afslapning på et hyggeligt boutique hotel i Pretoria og en runde golf på Pretoria CC.

Rovos Rail Golf

Rovos Rail Golf Safari – Western Cape

Rovos Rail Golf Safari – Cape Western starter med to nætter på det skønne Victoria & Alfred hotel på havnefronten i Cape Town, hvor der er god tid til at gå på opdagelse i byen. Herefter to nætter i Stellenbosch med golf og vinsmagning inden vi stiger ombord på Rovos Rail og starter eventyret i det Sydafrikanske landskab.

Læs mere om rejsen

Kwa Maritane

Rovos Rail Golf Safari – Kwa Maritane

Rovos Rail Golf Safari – Kwa Maritane starter med 4 nætter i den hyggelige Kwa Maritnae Bush Lodge i Pilanesberg National Park. Her vil vi bl.a. tage på safari, spille golf på det nærliggende Sun City Golf Resort og slappe af i helt fantastiske omgivelser. Herefter står vi på Rovos Rail og nyder 8 dage i absolut luksus.

Læs mere om rejsen

Rovos Rail

 Rovos Rail Golf Safari – Pretoria

På Rovos Rail Golf Safari – Pretoria får du den fulde Rovos Rail oplevelse krydret med et par dage på det hyggelige lille boutique hotel 131 Herbert Hotel med skønt view til Pretoria.

Læs mere om rejsen

General information om Rovos Rail

På nedenstående link har vi samlet generel information, som gælder når du rejser med Rovos Rail. Her får du svar på spørgsmål som drikkepenge, krav til påklædning, bagage og meget mere.

Læs mere om rejsen med Rovos Rail her