Golf Plaisir Academy

Golf Plaisir Academy

Vil du blive en bedre golfspiller? Kig efter Golf Academy. Vi tilbyder både gruppelektioner og individuelt tilpassede lektioner til golfere på alle niveauer. Skal du arbejde dig ned fra hcp 54, søger du stabiliteten rundt omkring hcp 25, eller sigter du mod singlehandicap – så hjælper vi dig!

Er du tilfreds med din golf, eller føler du dig usikker allerede, når du står på første tee? Hvordan er det med slice, hook og længden på slagene? Nu har du mulighed for at afhjælpe denne usikkerhed og styrke din selvtillid gennem træning i vores Golf Academy. Træningen er tilpasset dig, som har spillet i flere år og naturligvis også til dig, som ikke rigtigt har fået greb om svingets forskellige elementer. Vi stræber efter at tage dig til et nyt niveau inden for golfen, men vi gør det på en inspirerende og hyggelig måde. Vores instruktører har et højt niveau og tilbyder både gruppelektioner og individuelt tilpassede træningsforløb. Formålet med vores Golf Academy er, at du skal kunne skræddersy din personlige træning.

Enten vælger du vores ”grundpakke” og kan derefter – i samråd med din instruktør – bygge på med yderligere kurser afhængig af, hvad du vil træne. Alternativt vælger du et af de mere avancerede kurser, som eksempel ”træning på banen”, med spil på banen og analyse af dit spil. Efter træningsforløbet får du såvel mundtlig som skriftlig feedback på, hvad du eventuelt bør træne videre på, enten for dig selv eller med yderligere kurser. Gør dig selv en tjeneste og bliv en bedre golfer gennem vores Golf Academy.

Fra 9 995 ,-

Spanien, Malaga

Almerimar Golf

Almerimar Golf har været på de skandinaviske ”golferes” feriekort i mere end 30 år. Spaniens bedste klima og afslappende atmosfære har lokket tusindvis af ”golfere”, i jagten på den optimale golfdestination.

Spanien, Alicante

La Sella Golf

Med La Sella golf har den tidligere Ryder Cup-kaptajn, José-Maria Olazabal skabt en rigtig fin golfbane nord for Alicante. Golfbanen ligger smukt mellem Nationalparken Montgó og Middelhavet.

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Allerede i 2007 blev Praia D’El Rey udnævnt til Europas bedste golfresort og nu kommer den opgradering, som vi har ventet på - den nye golfbane West Cliffs. Et allerede fantastisk golfresort, er nu om muligt blevet endnu bedre. Den spændende West Cliffs gir tidligere besøgende en virkelig god anledning til, at komme tilbage.

Prisliste Golf Academy

Grundpakke

Basistræning, grunder.
Antal elever: 4-7.
Lektionstid: 4 timer.
Pris: 50 €/person.

Shortgame

Køllevalg, teknik, taktik, længdefornemmelse
Antal elever: 4-7.
Lektionstid: 4 timer.
Pris: 50 €/person.

Golf Plaisir Academy

Træning på banen

Spillelektion og strategi på banen.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 2 timer.
Pris: 1 person: 100 €, 2 personer: 120 €.

Teknik

Tilpasset individuel træning.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 25/55 minutter.
Pris: Individuel prisfastsættelse