Golf Plaisir Academy

Golf Plaisir Academy

Vil du blive en bedre golfspiller? Kig efter Golf Academy. Vi tilbyder både gruppelektioner og individuelt tilpassede lektioner til golfere på alle niveauer. Skal du arbejde dig ned fra hcp 54, søger du stabiliteten rundt omkring hcp 25, eller sigter du mod singlehandicap – så hjælper vi dig!

Er du tilfreds med din golf, eller føler du dig usikker allerede, når du står på første tee? Hvordan er det med slice, hook og længden på slagene? Nu har du mulighed for at afhjælpe denne usikkerhed og styrke din selvtillid gennem træning i vores Golf Academy. Træningen er tilpasset dig, som har spillet i flere år og naturligvis også til dig, som ikke rigtigt har fået greb om svingets forskellige elementer. Vi stræber efter at tage dig til et nyt niveau inden for golfen, men vi gør det på en inspirerende og hyggelig måde. Vores instruktører har et højt niveau og tilbyder både gruppelektioner og individuelt tilpassede træningsforløb. Formålet med vores Golf Academy er, at du skal kunne skræddersy din personlige træning.

Enten vælger du vores ”grundpakke” og kan derefter – i samråd med din instruktør – bygge på med yderligere kurser afhængig af, hvad du vil træne. Alternativt vælger du et af de mere avancerede kurser, som eksempel ”træning på banen”, med spil på banen og analyse af dit spil. Efter træningsforløbet får du såvel mundtlig som skriftlig feedback på, hvad du eventuelt bør træne videre på, enten for dig selv eller med yderligere kurser. Gør dig selv en tjeneste og bliv en bedre golfer gennem vores Golf Academy.

Fra 7 995 ,-

Spanien, Tenerife

Golf del Sur

På sydspidsen af Tenerife, tilbyder vi spil på en af de mest populære golfbaner, som øen har at byde på. Med spektakulær indkvartering direkte ved kanten af havet, er dette en oplevelse med golf, afkobling og herlige dage.

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Allerede i 2007 blev Praia D’El Rey udnævnt til Europas bedste golfressort. Det er nu mere end 10 år siden, og nu kommer den opgradering som vi har ventet på, den nye golfbane West Cliffs. Et allerede fantastisk golfressort, er nu om muligt endnu bedre. West Cliffs gir tidligere besøgende en virkelig god anledning til, at komme tilbage.

Prisliste Golf Academy

Grundpakke

Basistræning, grunder.
Antal elever: 3-7.
Lektionstid: 4 timer.
Pris: 500 kr/person.

Shortgame

Køllevalg, teknik, taktik, længdefornemmelse
Antal elever: 3-7.
Lektionstid: 4 timer.
Pris: 400 kr/person.

Golf Plaisir Academy

Træning på banen

Spillelektion og strategi på banen.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 2 timer.
Pris: 1 person: 500 kr, 2 personer: 600 kr.

Teknik

Tilpasset individuel træning.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 25/50 minutter.
Pris: 1 person: 200 kr/350 kr, 2 pers: 350 kr/450 kr