Dansk golfvært

Dansk golfvært

På visse af vores rejsemål vil der være dansk golfvært. Golfværtens opgave er at tage hånd om vores gæster på bedste vis og arrangere spændende golfkonkurrencer og udflugter. Det er også golfværten, som sørger for at alle gæster er informeret om, hvad der sker i løbet af ugen og har ansvar for at fordele starttider.

Spanien, Tenerife

Amarilla Golf

På den sydligste spids af Tenerife ligger Amarilla Golf i et område, som i stor grad forbindes med golf. Tenerife har blot 7 golfbaner og kæmper med Gran Canaria om at være den bedste af De Kanariske Øer, når det gælder golfferie.

Spanien, Malaga

La Cala Golf

La Cala Golf ligger i hjertet af Costa del Sol mellem Fuengirola og Marbella. Et komplet golf resort med tre 18-hullers baner og et glimrende golfhotel lige ved klubhuset.

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Allerede i 2007 blev Praia D’El Rey udnævnt til Europas bedste golfressort. Det er nu mere end 10 år siden, og nu kommer den opgradering som vi har ventet på, den nye golfbane West Cliffs. Et allerede fantastisk golfressort, er nu om muligt endnu bedre. West Cliffs gir tidligere besøgende en virkelig god anledning til, at komme tilbage.

Vores service

Når du rejser med Golf Plaisir, så bliver der taget godt hånd om dig. Alt er forberedt og tilpasset, så du kan koncentrere dig om golfen og nyde livet. Hvis du har rejst med Golf Plaisir tidligere, så ved du, at vores personale er noget ud over det sædvanlige. Service og omtanke er nøgleordene, men også at give dig en oplevelse, socialt fælleskab, god indkvartering, nærhed til golfbanen og naturligvis masser af god golf! På de fleste af vores rejsemål indgår heldagsgreenfee og naturligvis garanterede starttider.

Golf Plaisir er ikke en golfrejsearrangør som alle andre. Det mærker du allerede ved den første kontakt med vores kontor. Vores personale ved, hvad de taler om og har været på de fleste af vores rejsemål. De har spillet banerne, boet på hotellerne, spist maden, hængt i baren og udforsket omgivelserne. Du kan derfor være sikker på, at vores personale på alle måder hjælper dig til at finde lige den rejse og det rejsemål du søger efter.

Dansk golfvært

Vores personale arrangerer to ugentlige matcher, spændende udflugter, vinsmagning, byture, middagsudflugter til specielle restauranter og lignende. Vores golfværter ved også rigtig meget om ”deres rejsemål” og hjælpermed information om hoteller, golfbaner, starttider og hvad rejsemålet har at tilbyde udover golfen. Tøv ikke med at spørge dem eller bed om deres råd og anbefalinger! Måske ønsker du tips til en hyggelig restaurant til en speciel middag. Eller måske hvilken bar eller natklub du bare skal besøge? Eller hvor du skal tage hen, hvis du pludselig får lyst til at shoppe? Tal med din golfvært. Han eller hun vil gøre sit bedste for at hjælpe på bedste vis. Hos Golf Plaisir forsøger vi nemlig altid at overgå dine forventninger – for din rejse er vores arbejde.