?>

Golf- og fotorejse til Lofoten Links

Golf- og fotorejse til Lofoten Links

med Jacob Sjöman

Har du en brændende interesse for golf og fotografi er denne rejse noget af det ypperste du kan opleve. Tag med Golf Plaisir og Out of Bounds på en magisk rejse, hvor den internationalt anerkendte golffotograf Jacob Sjöman vil lære dig, at tage fantastiske billeder i et helt unikt landskab.

Det er svært at finde et mere spektakulært område at kombinere golf og fotografi end Lofoten i det nordligste Norge. På øen Lofoten har fiskeri altid været selve livsnerven, men de seneste år har det magiske landskab og de mægtige fjeldtoppe, sammen med Hurtigruten, bidraget til en voksende appetit fra turister til at udforske øen.

Nu har området fået yderligere en attraktion – Lofoten Golf Links. Golfbanen er et af de mest spændende tiltag, som er sket i nordisk golf de sidste mange år. Banen har, med sin forførende beliggenhed direkte ud til Atlanterhavet, udviklet sig til at være en bucket list bane for mange golfspillere og for fotoentusiaster har Lofoten været et drømmemotiv i rigtig i mange år.
Vi bor i Lofoten Links’ hyggelige Lodges med havet og den smukkeste natur lige udenfor døren og har fri golf på Lofoten Golf Links, hvor Jacob vil afholde spændende og lærerige fotosessioner.

Foruden fotografen Jacob Sjöman, så følger en rejseleder fra vores svenske søsterselskab, Out of Bounds, med på rejsen.

Fakta

Rejseperiode12. - 15. september
Rejselængde4 dage / 3 nætter
FlySAS fly fra København via Oslo til Evenes.
AfrejsebyerKøbenhavn

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 13 695,-

Fly København - Evenes t/r (via Oslo)
1x 23 kg inchecket bagage + 10 kg håndbagage
Alle transfers jfr. program
3 nætter på Lofoten Links Lodges
Morgenmad
3 middage på Lofoten Links (eksl. drikkevarer)
Fri golf på Lofoten Links
Rejseledelse og fotosessioner med Jacob Sjöman
Rejseleder fra Out Of Bounds

Fly i pakken:
Udrejse: 12 sep SK452 CPH-OSL 0600-0710, SK4082 OSL-EVE 0840-1015
Hjemrejse: 15 sep SK4083 EVE-OSL 1020-1200, SK1469 OSL-CPH 1335-1445

Vejret lige nu

weather-icon1.3℃

Lofoten Golf Links

Lofoten Golf Links ligger naturligvis på øen Lofoten med Atlanterhavet som nærmeste nabo. At spille linksgolf i dette landskab er en oplevelse udover det sædvanlige.

Banen åbnede første gang i 1998, men dengang havde banen kun 6 huller. I 2010 var 9 huller klar og i 2014 var det endelige værk færdigbygget, designet af Jeremy Turner. Banen fik lov til at gro til og åbnede derfor først den 1. juli 2015. Her er havet allestedsnærværende og kan nemt fjerne fokus med sin skønhed. Det fungerer som naturlige vandhazarder, ligesom sandstrandene er naturlige bunkers. Det er helt mageløst skønt og er uden sammenligning. I debutåret, 2015, var banen nomineret som en af de tre bedste, nye baner i verden. Foruden det lækre design og landskab, så har du også mulighed for at se både kaskelothvaler og havørne på runden.

Lofoten Links drives af Troon Golf, som er verdens største operatør af golfbaner og er et tegn på høj kvalitet og finish. Varmt velkommen til en magisk oplevelse – superlativerne rækker næsten ikke!

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Seaside links
Banefakta Par 71, 6092 5499 4804 4216
Faciliteter Driving Range, putting green, chipping green, trolleys/buggies, shop, restaurant
Banedesign Jeremy Turner (1998 og 2015)

Lofoten Link Lodges

De nybyggede Lofoten Links Lodges ligger med en flot panoramaudsigt over det Norske Hav og Hovsvika bare en kilometer fra banen.

Lodges’ne har tre dobbeltværelser hver, alle med eget toilet og bad. Der findes et fælles køkken- og opholdsrum med et gigantisk vinduesparti, som vender ud mod havet. Man kan åbne dobbeltdørene ud til en stor træterrasse med bord og stole, som går næsten hele vejen rundt om huset. Her kan man sidde og slappe af mens solen går (næsten) ned. Selv soveværelserne har en altandør ud til en fælles terrasse, hvor man kan nyde morgen- eller aftensolen.

Lodges’ne er baseret på egen forplejning, hvor der er rengøringsartikler og toiletpapir inkluderet. Derudover er der ikke ikke noget spiseligt eller drikkeligt på værelserne og der er ingen butikker i gåafstand. Det nærmeste er klubhuset, som ligger omkring en kilometer væk. Derfor anbefaler vi, at man har lidt småt og godt med selv, f.eks. te, kaffe, andre drikkevarer, snacks osv., hvis man skulle blive sulten eller tørstig udover de inkluderede måltider.

Hvis man er frisk på det, så anbefaler vi en tur ned til stranden for et herligt, opkvikkende dyb i vandet. Det er ikke ofte man støder på vand af denne kaliber og stranden er rigtig fin også. Der er en gangsti fra Lodges’ne til et lille strandområde akkurat til venstre for den store strand ved campingen.

Transfer fra Lodges’ne til klubhuset går på faste tider, men vil man gå, så tager det ca. 15 minutter og det er en hyggelig tur langs hestefolde og små bugter.

Fakta

Beliggenhed1km fra klubhuset med havudsigt
Lodges11 lodges med 3 soveværelser med eget toilet og bad, køkken,dagligstue og terrasse.
FaciliteterFuld udstyret køkken, pejs, terrasse med havudsigt

Program

Torsdag 12. september

Morgenfly fra København til Evenes (via Oslo). Transfer til Lofoten Links hvor vi efter ankomst spiller lidt golf eller fotograferer. Vi afslutter dagen med en fælles middag og gennemgang af programmet for de kommende dage.

Fredag 13. september

Vi samles tidligt på morgenen til den første fotosession (natur og landskab). Morgenmaden tager vi med os ud i de smukke omgivelser og nyder i naturen. Derefter er det tid til golf og senere på eftermiddagen står den fotosession nummer 2 (golf og portræt). Om aftenen spiser vi fælles middag med gennemgang af dagen og afslutter måske med en aften-fotosession, hvis forholdene er til det

Lørdag 14. september

Efter morgenmaden tager vi til hyggelige Henningsvær for at slentre rundt og fotografere lidt om formiddagen. Når vi kommer tilbage til Lofoten Links står den på golf og herefter afsluttes dagen endnu engang med fælles middag og gennemgang af dagens strabadser. Om forholdene tillader det, så tager vi en fotosession med mørkefotografering ude på golfbanen.

15. september

Tidlig afrejse hjemad med vores kameraer fyldt med fantastiske billeder og hovedet fuldt af nye kundskaber.

Lofoten Golf Links

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.