Golfrejser til Belek

November 2022 kampagne

Langs Beleks kyst ligger golfbanerne som perler på en snor og der er ikke mindre end 11 forskellige golfanlæg, hvoraf de fleste har mere end én 18-hullers bane. Hvis man lægger det hele sammen, betyder det, at området kan tilbyde hele 15 18-hullers baner og tre 9-hullers. Så der er rigtig mange golfmuligheder på en relativt kort kyststrækning. Den første golfbane var National, der åbnede tilbage i 1994 og det var startskuddet på en kæmpe udvikling, der har haft stor betydning for hele lokalområdet.

Hos Golf Plaisir har vi valgt at samarbejde med tre hoteller og i alt fem 18-hullers golfbaner.

INTRODUKTIONSTILBUD

Book din rejse i november til Belek og få 500 kr i rabat

Når du booker din rejse til et af vores rejsemål i Belek, med afrejse i foråret 2023, giver vi lige nu 500,- i rabat per person. Rabatten gælder på alle vores ugerejser, som kan bookes online på Golf Plaisirs hjemmeside.

Kampagnen slutter 30. november 2022.

Læs mere om vores rejser til Belek

 

Fantastisk linksgolf på Lykia Links

KONKURRENCE

Vind pengene tilbage for din golfrejse!

De første 150 bookinger til Belek deltager i en konkurrence, hvor du kan vinde prisen for din rejse tilbage. Det er en konkurrence, der kører i alle nordiske lande. Konkurrencen slutter, når vi har rundet 150 bookinger eller senest den 31. december 2022. To uger efter konkurrencen er afsluttet, vil hovedbookeren på rejsen modtage en e-mail, hvor man udfylder sit konkurrencesvar. Der vil være tre spørgsmål om Belek og et afgørende slut-spørgsmål og hver rejsende kan indsende et konkurrencesvar. Hvis vi ikke får et helt korrekt svar, vinder den, der har svaret rigtig på slut-spørgsmålet. Hvis vi ikke kan vælge en vinder, afgøres konkurrencen via yderligere slut-spørgsmål, indtil vi har fundet en vinder. Konkurrencen gælder kun for dem, der har booket en ugerejse til Belek i foråret 2023. Enhver gevinstskat betales af vinderen.

ÅRETS SJOVESTE MATCHTUR

Golf Plaisir Belek Trophy 2023

Den 20.-27. februar afgøres årets sjoveste golfmatch på Sueno banen i Belek og du og din favorit golfmakker har mulighed for at spille med. Vi har begrænset antallet af deltagere til 48, hvilket betyder, at der er 24 forskellige hold/par, der kæmper om førstepræmien. En førsteplads udløser desuden en invitation til at deltage som regerende mester til næste år. Vi spiller to mands Best Ball Stablefort, men vil også have præmier for bedste landshold og holdtøj samt nærmeste hul.

Læs mere om Golf Plaisir Belek Trophy

 

SOV GODT PÅ LYKIA LINKS

1 krone ekstra for enkeltværelse på Lykia Links!

Ønsker du at komme afsted med en gruppe golfvenner, er der altid et par stykker, der gerne vil bo på enkeltværelse. Det er ofte dyrt for dem, der ønsker et enkeltværelse, men ikke hos Lykia Links – hvor vi har en uovertruffen pris på blot én krone. Den lave pris kan løse problemet med snorken, som er en af de mest almindelige årsager til, at folk vælger at betale ekstra for enkeltværelser ;- )

Læs mere om vores rejser til Lykia Links

 

GOLFREJSER TIL BELEK

Vores tre topdestinationer i Belek

Vi har fokus på årets nyhed i Belek – Cullinan Links Golf Club som er den seneste tilføjelse til Beleks golfkyst. Sueno er en klassiker i Golf Plaisirs program og med en suveræn beliggenhed, hvor hotellet ligger i direkte tilknytning til golfbanen. Lykia Links er et virkelig vellykket design af banearkitekten Pete Dye og en fornøjelse at spille.

Golf i Tyrkiet er fantastisk på så mange områder – så velkommen til fantastisk Links Golf i dejlig Middelhavsvarme.

Læs mere om vores rejser til Belek