Månedens tilbud

Månedens tilbud i januar omhandler rejser til vidunderlige Costa Navarino i Grækenland. Fra foråret 2022 tilbyder de muligheden for at spille på hele fire forskellige baner. Udover at du booker din rejse til et af de bedste golfresorts i Europa, så tilbyder vi desuden en puttemåtte (værdi kr. 999,-) til de første 100 der booker.

Om rejsemålet

Dunes Course Costa Navarino

Costa Navarino, Kalamata

Costa Navarino er nok det bedste, og mest populære golfrejsemål vi har! Langt ude på Peloponnes, der hvor det er smukkest, ligger dette resort med sine fire sanseløst fine golfbaner. Dette er uden tvivl Grækenlands bedste golf resort. På Costa Navarino emmer alting af kvalitet og luksus. Placeringen, hotellet, baneplejen af Troon Golf og ikke mindst banerne er alle gennemtænkte valg af højeste kvalitet. Men området tilbyder så meget mere end bare golf og kongelig overnatning. Hele kystlinjen vrimler med små hyggelige vige og kultur. Regionens kulturarv rækker over 4.500 år og på nærmeste hold finder man neolitiske bopladser, mykenske paladser, byzantinske kirker og middelalderlige slotte.

 

Læs mere om Costa Navarino

Om tilbudet

I januar måned består månedens tilbud af en fantastisk deal, når du booker din golfrejse til det græske Costa Navarino. For at du på bedst mulig vis skal kunne forberede dig inden din rejse, får du en puttemåtte (til en værdi af kr. 999,-) med i købet. Er I flere personer i samme booking, så sender vi også et puttespejl og en practice cup med. Så der er altså alle muligheder for at træne den vigtige putting, inden I tager til Costa Navarino i foråret 2022.

Glem ikke at indtaste kampagnekoden JANUAR22 når I foretager betaling for rejsen.

  • Kampagnen gælder fra 1.-31. januar 2022.
  • Book en golfrejse til Costa Navarino med afrejse i foråret 2022.
  • Indtast kampagnekoden JANUAR22 når du foretager din booking.
  • Du får en puttemåtte med i købet, når du booker til én person (værdi kr. 999,-).
  • Når I booker til to eller flere personer, får I en puttemåtte + puttespejl + practice cup med i købet (værdi kr. 1.497,-).
  • Puttemåtte etc. sendes omkring d. 15. februar til den adresse du har angivet ved booking af rejsen.
  • Kampagnen gælder kun for de første 100 bookinger.

To nye golfbaner

Navarino Hills – Två nya golfbanor av designade av Olazabal

Vores gæster, som rejste til Costa Navarino sent i efteråret 2021 fik mulighed for at spille den ene af de nye golfbaner på Navarino Hills. Alle gæster var meget begejstrede. Bay Course, som åbnede allerede i 2011, er ekstremt smuk med en helt magisk udsigt over Navarino Bay. Navarino Hills ligger på plateauet over Bay Course og har, om muligt, en endnu mere betagende udsigt. Hvis ikke Navarino var en stor nok oplevelse med to fremragende baner, så er udvidelsen med de to Navarino Hills baner absolut en grund til at tage tilbage til Costa Navarino.

 

Læs mere om Navarino Hills

Prøv vores Costa Navarino quiz

Costa Navarino er Grækenlands bedste golfanlæg og et de mest populære golfrejsemål i Europa. Test din viden om Costa Navarino eller prøv vores quiz for at lære mere om dette fantastiske rejsemål. Vores quiz om Costa Navarino består af 10 spørgsmål med fokus på golfen, men også om regionen og delvist om Grækenland i helhed. Vi håber, at denne lille quiz skal være en inspirationskilde til at besøge Costa Navarino. Del gerne quizzen med jeres venner og bekendte og se, hvem som får flest rigtige.

 

Prøv vores quiz