Golfkrydstogt i Middelhavet

Vidunderligt krydstogt med golf i tre lande

Kombinationen af krydstogt og golf er det bedste fra begge verdener. Sammen med Costa Cruises kan Golf Plaisir tilbyde denne unikke golfrejse ombord på krydstogtskibet Costa Smeralda.

Ombord på skibet venter en ny og ubekymret verden af daglige oplevelser. Hver morgen vågner du op i en ny havn og har mulighed for at deltage i interessante udflugter eller spille golf på velrenommerede baner.

Alt på skibet er komfortabelt og all-inclusive, med topkvalitetsservice til morgenmad, frokost og middag. Madudvalget består af de bedste gastronomiske køkkener i verden med særlig vægt på det italienske køkken – men der er også muligheder for at nyde for eksempel franske crepes eller japansk sushi. Drikkepakken “MyDrinks Plus” medfølger også, så der er ikke noget at bekymre sig om.

I løbet af turen besøger du seks forskellige havne og spiller golf fire gange.

Golfen

En velkomstpakke specielt til golfspillere venter i kahytten på skibet. Pakken inkluderer greenfee-vouchers til de kommende golfrunder samt priority boarding i forbindelse med på- og afstigning, så I kommer hurtigt fra borde og direkte på golfbanen. Transport til og fra golfbanen er arrangeret og du behøver ikke bekymre dig om dine golfkøller, da de vil blive passet godt på under hele turen og være klar på golfbanen, når du kommer frem.

Efter afgang fra Barcelona venter en runde golf på den højt estimerede golfbane, Son Gual på Mallorca, som også er vores første stop. Dagen efter har vi en dejlig dag på havet og ankommer til Palermo på Scilien. Når vi kommer til Rom, er det tid til vores anden runde golf på Golf Nazionale. Fra Rom cruiser vi op til Savona og spiller på St. Anna Golf. Den fjerde og sidste runde golf er på Golf Sainte Baume uden for Marseille.

Fire forskellige golfrunder i tre forskellige lande og skønne dage på luksus krydstogtskibet Costa Smeralda, gør dette til en uforglemmelig golfoplevelse. Golfbanerne er nøje udvalgt til at være af høj klasse og ligge tæt på havnen – så du ikke skal bruge lang tid med transport, men bare nyde golfrunden i ro og mag.

Fakta

Golfvært Nej
Golf Academy Nej
Arrangementer Golf, udflugter mm.
Afstand til lufthavn 21 km til Port of Barcelona

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 0,-

7 nætter delt i dobbeltkahyt
all-inclusive på à la carte- og bufférestauranten ombord
My Drinks Plus - drikke pakke
4 greenfees
golfbanetransfer inkl en let frokost madpakke
fly
flyskat
transport af golfbag

Enkeltværelsestillæg: På forespørgsel
Transport lufthavn – marina: Egen taxa, ca 15 minutter

Vejret lige nu

weather-icon18.5℃

Son Gual Golf, Mallorca

Mallorca har omkring 20 golfbaner og Son Gual Golf er helt klart en af de absolut bedste. Den er blandt andet på listen over de 100 bedste europæiske golfbaner uden for Storbritannien og Irland.

Den tyske golfarkitekt Thomas Himmel har skabt en imponerende golfbane ved Son Gual – en bane der ikke kun ligger smukt i det blødt kuperede landskab, men også holder en rigtig høj standard. Himmel har haft et betydeligt budget at arbejde med, hvilket har resulteret i en bane, hvor hullerne er flot anlagt og langs fairways vokser der en bred vifte af diverse træarter og flora. Bunkerne danner med deres kridhvide sand en smuk kontrast til de smaragdgrønne områder.

Hul 18 på Son Gual er der et imponerende par 5, der kan konkurrere om at blive et af de bedste i Europa og er Spaniens mest dramatiske afsluttende hul. Banen er bygget som en mesterskabsbane og måler hele 6621 meter fra de bagerste sorte teesteder, men der er seks forskellige teesteder at vælge imellem, hvilket gør banen mere menneskelig, når man spiller fra en af de kortere teesteder.

Klubhuset ved Son Gual er af samme høje standard som golfbanen og er et perfekt sted at slappe af og nyde udsigten over store dele af banen fra terrassen. Son Gual er en bane, der virkelig har det hele, fra udfordrende huller og smukke omgivelser til den højeste standard af klubhus og faciliteter.

De angivne golfbaner kan ændre sig.

Antallet af golfgæster kan variere på de forskellige golfkrydstogts-afgange og der kan derfor blive ændringer og komme andre golfbaner i spil. I de tilfælde, hvor der er ændringer i programmet, bliver du anvist en anden god alternativ golfbane tæt på havnen. De dage vi spiller golf ankommer vi kl 08:30 og skibet afgår igen kl 17:30-19:00 alt efter hvilken havn vi besøger. Det betyder, at de, der går ud i den første bold, kan have begrænset tid til at varme op, og de der går ud i den sidste bold, kan have mindre tid til at sætte sig ned i klubhuset efter runden.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6621 6257 59835745 5475 4961
Drivingrange Ja, fra måtter og græs
HCP-grænse 54
Banedesign Thomas Himmel (2007)

Golf Club Nazionale, Rom

Golf Club Nazionale, også kendt som Le Querce, er en ekstraordinær golfoplevelse. Banen er Italiens kronjuvel og passes kærligt af det italienske golfforbund, som også har sit træningscenter på anlægget.

Golf Club Nazionale er en moderne bane, der udfordrer de professionelle, men som samtidig underholder spillere på alle niveauer. En perle i vidunderlige landlige omgivelser ikke langt fra centrum af Rom. Den kendte arkitekt Tom Fazio fik til opgave af det italienske golfforbund at designe Italiens nationalbane og er virkelig lykkedes med en virkelig spektaktulær bane. Her er dramatiske kløfter, bløde skråninger og rislende bække i den flotteste natur og man fornemmer, at banearkitekten har haft frie rammer og mulighed for at virkeligøre præcis den bane som han ønskede.

Fra bagerste tee er hullerne lange og svære og kræver deres spiller. Fra klubbens tee er banen tricky men ikke for svær, nogle steder er greens store og bunkerne dybe. Restauranten i klubhuset byder på veltilberedte specialiteter fra det italienske køkken.

De angivne golfbaner kan ændre sig.

Antallet af golfgæster kan variere på de forskellige golfkrydstogts-afgange og der kan derfor blive ændringer og komme andre golfbaner i spil. I de tilfælde, hvor der er ændringer i programmet, bliver du anvist en anden god alternativ golfbane tæt på havnen. De dage vi spiller golf ankommer vi kl 08:30 og skibet afgår igen kl 17:30-19:00 alt efter hvilken havn vi besøger. Det betyder, at de, der går ud i den første bold, kan have begrænset tid til at varme op, og de der går ud i den sidste bold, kan have mindre tid til at sætte sig ned i klubhuset efter runden.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6362 6052 5662 5305
Drivingrange Ja, fra måtter og græs
HCP-grænse 54
Banedesign Thomas Himmel (2007)

Golf Club Genova St. Anna, Savona

Golf Club Genova St. Anna ligger i hjertet af Riviera di Ponente. Banen er åben hele året rundt og er designet af den verdensberømte golfbanearkitekt Robert von Hagge (1927-2010). Sammen med sit team har Hagge bygget og renoveret over 250 baner over hele verden. Blandt de mest berømte baner er Le Golf National i Paris og Blue Monster på Doral i Miami.

Golfbanen er opdelt i to ni-hullers sløjfer, Sea Route og Monti Route. Førstnævnte ligger på den lidt fladere del af området, mens Monti-ruten arbejder sig ned mod foden af bjerget og er lidt mere kuperet.

Allerede på teestedet på Søruten går det op for dig, at det her bliver en fantastisk oplevelse. Du ser ud over det storslåede område og kan se store dele af banens layout og foran dig ligger den brede og indbydende fairway. Det første hul er et par 5-hul med dæmninger på begge sider af fairway for de langtslående. Hullet er smukt indrammet af bakker og skråninger, der vender ud mod både fairway og green.

Ud over en meget flot og udfordrende golfbane har klubben investeret i rigtig gode træningsområder – og har blandt andet været benyttet af den italienske golfstjerne Matteo Mannassero.

De angivne golfbaner kan ændre sig.

Antallet af golfgæster kan variere på de forskellige golfkrydstogts-afgange og der kan derfor blive ændringer og komme andre golfbaner i spil. I de tilfælde, hvor der er ændringer i programmet, bliver du anvist en anden god alternativ golfbane tæt på havnen. De dage vi spiller golf ankommer vi kl 08:30 og skibet afgår igen kl 17:30-19:00 alt efter hvilken havn vi besøger. Det betyder, at de, der går ud i den første bold, kan have begrænset tid til at varme op, og de der går ud i den sidste bold, kan have mindre tid til at sætte sig ned i klubhuset efter runden. Det kan være rart at leje en buggy hos Sant Anna, da dele af banen har noget bakkede partier.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbana
Fakta om banen Par 72, 5716 4797
Driving range Udslat fra måtter og græs
HCP-grænse 54
Banedesign Robert von Hagge

Golf Sainte Baume, Marseille

Golf Sainte Baume er en af de første golfbaner i Resonance Golf Collection-netværket. Byggeriet af banen startede i slutningen af 1986 under ledelse af arkitekt Robert Berthet og åbnede de første ni huller og drivingrangen i foråret 1988. Resten af banen var i fuld drift i november 1988. Siden da har der været mange forbedringer af golfbanen. Klubben har arbejdet på at forbedre hele banen og de har genopbygget drænings- og vandingssystemet samt plantet masser af træer og anlagt mange søer med springvand. En ny – mere helstøbt banen stod færdig i 2021.

På tee har du en flot udsigt over fairways og de hævede greens. De omkringliggende vandhazarder tilføjer en ekstra sværhedsgrad og gør hvert hul unikt. Banen er omgivet af smuk natur og det udfordrende banelayout har omhyggeligt placerede fairways, træer og smukke søer, der skaber en spændende udfordring for alle niveauer af golfspillere. Greens og fairways er velholdte og giver en følelse af professionalisme og kvalitet, hvilket gør oplevelsen endnu mere mind-blowing.

Naturen omkring banen er et højdepunkt i sig selv. Det kan være værd at tage en pause for at nyde den rolige atmosfære og de smukke bjerge, der indrammer området.

De angivne golfbaner kan ændre sig.

Antallet af golfgæster kan variere på de forskellige golfkrydstogts-afgange og der kan derfor blive ændringer og komme andre golfbaner i spil. I de tilfælde, hvor der er ændringer i programmet, bliver du anvist en anden god alternativ golfbane tæt på havnen. De dage vi spiller golf ankommer vi kl 08:30 og skibet afgår igen kl 17:30-19:00 alt efter hvilken havn vi besøger. Det betyder, at de, der går ud i den første bold, kan have begrænset tid til at varme op, og de der går ud i den sidste bold, kan have mindre tid til at sætte sig ned i klubhuset efter runden.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Park-/skovbane
Fakta om banen Par 72, 5982 5679 5083 4868
Driving range Måtter
HCP-grænse 54
Banedesign Robert Berthet

Costa Smeralda

Costa Smeralda er et imponerende fartøj med kapacitet til at transportere op til 5.282 passagerer. Dette gør det til et af de største skibe på havet. Det er et flydende luksushotel med masser af aktiviteter om bord, der nok skal tilfredsstille sine gæster. Den 4.500 kvm store spa tilbyder en oase til afslapning og nydelse, mens de 4 poolområder og 9 udendørs jacuzzier tilbyder muligheder for rekreation og fornøjelse. Skibet har også en bred vifte af barer og restauranter, hvor du kan nyde et måltid eller en drink.

Costa Smeralda tilbyder også en række underholdningsmuligheder, herunder levende musik, diskotek og casino. Dette gør det til en oplagt destination for dem, der leder efter en uforglemmelig ferie med mange muligheder for sjov og underholdning. Samlet set er Costa Smeralda et veldesignet og moderne skib, der har noget for enhver smag. Dens størrelse, rige udvalg af faciliteter og muligheder for underholdning, gør det til en af de mest eftertragtede cruiseskibe på havet.

All Inclusive og My Drinks Plus

Om bord er der et væld af forskellige restauranter, hvor du kan få alt fra pizza til lækre menuer lavet af Michelin kokke. Det, der er inkluderet i All Inclusive-pakken, er en fast plads på en af de fire à la carte restauranter. Vælg en af de fire restauranter og hvilket tidspunkt du ønsker at spise – så har du reserveret bord på den restaurant på samme tid hver aften på hele rejsen. Der serveres en fire-retters middag, hvor du kan vælge mellem en række forskellige forretter, pastaretter, hovedretter og desserter. Vin serveres på glas og er inkluderet, hvis du bestiller fra My Drinks Plus sortimentet. Det er også muligt at bruge All Inclusive-pakken i buffetrestauranten og der behøver du ikke bestille tid, men kan komme når du vil. Frokosten serveres på alle de fire à la carte restauranter samt i buffetrestauranten. Frokosterne er inkluderet på disse restauranter i All Inclusive-konceptet.

For de øvrige restauranter er disse ikke inkluderet i All Inclusive konceptet, hvis du ønsker at spise på en af disse restauranter skal du betale et tillæg. Tillægget varierer og My Drinks Plus er generelt inkluderet, men der er restauranter, hvor det ikke er inkluderet.

Der er ingen minibar i kabinen, men med My Drinks Plus kan du bestille drikkevarer til værelset via telefonen uden ekstra omkostninger.

Balkonkahytter

I alt er der 1522 hytter med balkon og det er en af de mest populære kahytskategorier. Der er noget særligt ved at kunne gå ud på sin egen balkon og mærke havbrisen. Efter en dag på golfbanen, er det dejligt at sidde på balkonen med et glas vin i hånden. Vi har medtaget My Drinks Pluspakken, hvilket betyder, at du også har fri bardrinks i minibaren i alle vores kahyt kategorier. Balkon kahytterne er på i alt 19 kvadratmeter, med en 4 kvadratmeter stor balkon. De er moderne indrettet med en king-size dobbeltseng – der kan laves om til to enkeltsenge, en mindre sofa, et toiletbord og opbevaringspladser. Hver kahyt har desuden toilet og bruser. Derudover er der også faciliteter såsom safe, tv og hårtørrer. Daglig rengøring er også inkluderet. Alt i alt er balkonkahytten en veludstyret og komfortabel kahyt kategori.

Udvendig kahyt

Denne kahytskategori ligner balkonkahytterne, men den store forskel er, at du har et vindue ud mod havet i stedet for en balkon. Det betyder, at selve kabinen er lidt større og måler 23 kvadratmeter. På Costa Smeralda er der 168 udvendige kahytter med havudsigt. Vinduet gør, at du aldrig går glip af kontakten til havet og kan nyde at sejle mod næste havn. De er moderne indrettet med en king-size dobbeltseng – der kan laves om til to enkeltsenge. En mindre sofa, et toiletbord og opbevaringspladser. Hver kahyt har desuden toilet og bruser. Derudover er der også faciliteter såsom safe, tv og hårtørrer. Daglig rengøring er også inkluderet. Bor du i en udvendig kahyt, har du fin kontakt til havet, men også et par ekstra kvadratmeter til din rådighed.

Indvendig kahyt

Dette er den mindste kahytskategori og måler 15 kvadratmeter. Den er overraskende godt planlagt og føles relativt rummeligt. Ulempen ved den indvendige kahyt er manglen på vinduer. På et golfkrydstogt vil du dog bruge meget lidt tid i selve kahytten, så det betyder måske ikke så meget. Der er 788 indvendige hytter på Costa Smeralda. De er moderne indrettet med en king-size dobbeltseng – der kan laves om til to enkeltsenge. En mindre sofa, et toiletbord og opbevaringspladser. Hver kahyt har desuden toilet og bruser. Derudover er der også faciliteter såsom safe, tv og hårtørrer. Daglig rengøring er også inkluderet. Planlægger du kun at sove i kahytten, kan du lige så godt vælge en indvendig kahyt og bruge pengene på noget andet, da du stort set har de samme faciliteter, men på en lidt mindre område.

Fakta

Alder 2019
Antal kahytter 2612
Antal passagerer 5282 (max inkl. personal 6554)
Besætning / personale 1678
Antal dæk 20
Pooler / Jacuzzi 13
Restauranter / snackbarer 11
Barer / lounges 19
Disco 1
Casino 1
Elevatorer 22
Spa- og fitnesscenter 1

Ugeprogram

Dag Aktivitet
Dag 1 Ankomst med fly til Barcelona. Boarding og check-in på Costa Smeralda. Afgang fra Barcelona kl 18.30
Dag 2 Costa Smeralda ankommer til Palma de Mallorca kl 08.30. Golfspil på en af Mallorcas golfbaner. Alle golfspillere har fortrinsret ved landgang og transport til og fra golfbanen. Afgang fra Mallorca kl 17.30.
Dag 3 Hele dagen tilbringes på havet. Benyt lejligheden til at nyde alle Costa Smeraldas faciliteter, underholdning og all-inclusive.
Dag 4 Ankomst til Palermo på Sicilien kl 08.00. Spændende udflugtspakker kan købes ombord på Costa Smeralda. Afgang fra Palermo kl 16:30.
Dag 5 Ankomst til havnebyen Civitavecchia uden for Rom kl 08.30. Golfspil på en af de bedste baner i området. Alle golfspillere har fortrinsret ved landgang og transport til og fra golfbanen. Afgang fra Civitavecchia kl 19.00.
Dag 6 Costa Smeralda ankommer til Savona kl 08.30. Golfspil på en af de bedste baner i området. Alle golfspillere har fortrinsret ved landgang og transport til og fra golfbanen. Afgang fra Savona kl 18.00.
Dag 7 Costa Smeralda ankommer til Marseille kl 08.30. Golf på en af de fine golfbaner omkring Marseille. Alle golfspillere har fortrinsret ved landgang og transport til og fra golfbanen. Afgang fra Marseille kl 18.00.
Dag 8 Costa Smeralda lægger til kaj i Barcelona kl 09.00. Check-out fra skibet og retur hjem fra Barcelona lufthavn.

En rundvisning på Costa Smeralda

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.