Andalusien

- fantastisk golf i Spanien


 
Andalusien er den mest befolkede og også en af de største regioner i Spanien. Det strækker sig fra Almeria i øst til den portugisiske grænse i vest eller fra et Golf Plaisir perspektiv - fra Almerimar GC til El Rompido GC. Her er tæt på 120 golfklubber, hvoraf mange er kommercielle turistbaner, men her er også nogle af Spaniens absolut bedste baner som Valderrama og Finca Cortesin, hvor Solheim Cup spilles senere i september.

I løbet af september har vi kampagne på alle vores destinationer i Andalusien - så du nu får mulighed for at komme afsted med rabat!

COSTA ALMERÍA, ALMERÍA

Almerimar

På Almerimar Golf bor du godt. Golf på den ene side af marinaen og indrammet af den lange sandstrand på den anden. I Almerimar er der butikker, cafeer, restauranter og barer og området passer udmærket til en aftenstur. Alt hvad du ønsker findes i gåafstand, hvilket er et perfekt udgangspunkt for en afslappet golfrejse.

Spar 400 kr per person på din golfrejse til Almerimar. Brug kampagnekoden ADLH23 når du booker din rejse.

 

Læs om vore rejser til Almerimar

 

COSTA DE LA LUZ, HUELVA

Nuevo Portil

Når du bestiller din golfrejse til Nuevo Portil Golf, kan du godt begynde at glæde dig. Hotellet ligger nemlig i et af de mest uberørte naturområder i Spanien – marsklandet ved Huelva tæt på grænsen til Portugal. Området har på kort tid etableret sig som en favorit blandt mange skandinaviske golfspillere.

Spar 400 kr per person på din golfrejse til Nuevo Portil. Brug kampagnekoden ADLH23 når du booker din rejse.

 

Læs om vore rejser til Nuevo Portil

 

COSTA DE LA LUZ, CÁDIZ

Fairplay Resort

Blot en halv time fra kysten, mellem Gibraltar og Cadiz, ligger Fairplay Resort. Det kridhvide hotel skiller sig ud i landskabet og kontrasten til den grønne og frodige golfbane er slående. Det 5-stjernede hotel har hyggelige fællesarealer og tilbyder både fitnesscenter og spa.

Spar 400 kr per person på din golfrejse til Fairplay Resort. Brug kampagnekoden ADLH23 når du booker din rejse.

 

Læs om vore rejser til Fairplay Resort

 

COSTA DEL SOL, MÁLAGA

Villa Padierna, Atalaya Park

Villa Padierna Golf med overnatning i Atalaya Park er en af ​​forårets nyheder. Atalaya Park er et velkendt golfhotel beliggende direkte ved kysten. Med hensyn til golf er der meget at vælge imellem og inden for få minutters transport ligger 45 hullers Villa Padierna GC-anlægget, hvor vi har vores greenfee-pakke.

Spar 400 kr per person på din golfrejse til Villa Padierna. Brug kampagnekoden ADLH23 når du booker din rejse.

 

Læs om vore rejser til Villa Padierna

 

COSTA DEL SOL, MÁLAGA

La Cala Golf Resort

I hjertet af Costa del Sol, beliggende mellem Fuengirola og Marbella, ligger det uhyre populære La Cala Golf Resort. Et perfekt golfresort med tre 18-hullers baner og et fremragende golfhotel beliggende ved siden af ​​klubhuset. La Cala Golf Resort er det oplagte valg for dig, der ønsker den optimale golfrejse med overnatning ved golfbanen og hele tre golfbaner til din rådighed!

Spar 400 kr per person på din golfrejse til La Cala. Brug kampagnekoden ADLH23 når du booker din rejse.

 

Læs om vore rejser til La Cala

 

COSTA DE LA LUZ, HUELVA

El Rompido

Lige sydøst for den portugisiske grænse ligger vidunderlige El Rompido. Her på Costa de la Luz – “Lysets Kyst” er tempoet langsommere, omgivelserne er fantastiske og perlen El Rompido ligger smukt midt i naturen. El Rompido er uden sammenligning en af ​​de bedste muligheder for dem, der gerne vil spille en masse golf i hyggelige omgivelser og samtidig nyde god mad og drikke.

Spar 400 kr per person på din golfrejse til El Rompido. Brug kampagnekoden ADLH23 når du booker din rejse.

 

Læs om vore rejser til El Rompido

 

SOLHEIM CUP

Deltag i konkurrencen og vind et gavekort på 3.000,- Dkr.

Den 22. – 24. september afgøres kvindernes ækvivalent til mændenes Ryder Cup. Matchen afgøres på Finca Cortesin i hjertet af Andalusien på den golfrige Costa del Sol kyst. Svar på hvem der vinder – Europa eller USA? og hvad er resultatet, når begge hold når 14 point? Vinderen af ​​Golf Plaisirs Solheim Cup-konkurrence vil vinde en Golf Plaisir-pakke inklusiv gavekort, golfrejsecover, bolde og kasket.

Du kan deltage i konkurrencen frem til 21. september kl. 21:00 – held og lykke!

 

Deltag i konkurrencen her

 

Har Andalusien det perfekte golfvejr?

Når man virkelig sammenligner klimaet i Malaga med de største byer i Norden, bliver det tydeligt, at temperaturen er perfekt til golf. Andalusien har en behagelig varme året rundt, hvis man ser bort fra et par sommermåneder, hvor temperaturen er 27-30 grader.

StadJanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec
Málaga
151518192327303027221815
Stockholm
-1-13815202220151051
København
2351016202121171384
Oslo
-2-1481520212014930
Helsingfors
-4-417152021201493-1

Källa: https://www.mittresvader.se/