Laguna Lang Co

Laguna Lang Co

Oplev det skønne Vietnam!

Velkommen til Vietnam. Her er farverne mere levende, landskabet dristigere, kysten mere dramatisk, historien mere overbevisende og duftene mere intense. På en golfrejse til Vietnam kan du opleve alt dette og desuden spille golfbaner, som får dig til at tabe kæben.

Vietnam er kendt for at være landet med en venlig og smilende befolkning, en spændende kultur, fantastiske strande og store madoplevelser. På en rejse til Vietnam vil du blive betragtet med nysgerrighed og med masser af gæstfrihed. For de fleste skandinavere er det forholdsvis ukendt, at Vietnam er et førsteklasses golfrejsemål. Her findes et hav af fantastiske golfbaner og kombinerer man disse med landets andre fortræffeligheder, så har man en golfrejse der er svær at slå. Da Nang-provinsen i det centrale Vietnam er landets ”hot spot” når det gælder golf.

Vi hos Golf Plaisir har valgt Laguna Lang Co som vores destination i Vietnam. Laguna Lang Co strækker sig over 280 hektar langs en 3 kilometer lang fantastisk lækker strand. Dette skønne ferieparadis ligger knap en time nord for Da Nang og regnes for Vietnams første fuldt integrerede ferieresort med to luksushoteller, ferielejligheder, private villaer og en 18-hullers mesterskabsbane med design af Sir Nick Faldo.

Laguna Lang Co er ikke et nyt rejsemål. Allerede i det forrige århundrede kom overklassen og de vietnamesiske kejsere til området, der ligger i provinsen Chan May, som er Da Nangs nordlige nabo. Området er kendt for sin fantastiske natur, muligheder for fiskeri og de finkornede sandstrande. Centralt beliggende mellem den gamle hovedstad Hue og den velhavende havneby Hoi An – begge optaget på UNESCO’s verdensarvsliste – er dette nu som tidligere, et perfekt område til både afslapning og oplevelser.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet7
Afstand til golfbane100 m
Afstand til lufthavnDa Nang International Airport, 48 km
Nærmeste byDa Nang, 43 km
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.
VisumFor rejsende med skandinavisk pas (svensk, dansk, norsk eller finsk) behøves intet visum, når du opholder dig i Vietnam i mindre end 15 dage og har en gyldig returbillet.
PasPasset skal være gyldigt i mere end 6 måneder efter den planlagte returrejse.

Hvad er inkluderet i rejsen?

10 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad og 6 middage
6 stk heldagsgreenfee
Delt buggy
Caddie
Fly
Flyskat
Transport af golfbag
Lufthavnstransfer
Service af vores golfvært

Caddie
Caddie-fee er inkluderet i rejsens pris. Vær opmærksom på, at de obligatoriske drikkepenge til caddien ikke er inkluderet og betales efter runden i kontanter.

Turistskat
På manga af vores rejsemål indkræver de lokale myndigheder en speciel turistskat ved hotelovernatninger. Denne turistskat påføres jeres hotelregning og betales ved check-out. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon27℃

Laguna Lang Co Golf Club

Laguna Lang Co Golf Club ligger ved den 3 kilometer lange strand ved Chan May bugten nord for Da Nang. Området er kendt for sin uberørte kystlinje og er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Et smukt sted og en lige så smuk golfbane, hvor den 18 hullers mesterskabsbane, med design af Sir Nick Faldo, falder naturligt ind i landskabet. Faldo har fået optimale betingelser med de smukke bjerge til den ene side og den azurblå bugt til den anden side.

Nogle af hullerne ligger helt ud til rismarkerne og man vil ofte kunne opleve de lokale i gang med at dyrke markerne. Det er svært ikke at blive bjergtaget af de smukke omgivelser og den fantastiske natur.

Golfbanen er også en fryd for øjet. Hvert hul har sin egen karakter med små vandhazarder, åer, bunkere, skovområder og med flere forskellige teesteder er her mulighed for at alle, uanset handicap, kan have en god dag på golfbanen. Som enhver mesterskabsbane, så byder Laguna Lang Co Golf Club selvfølgelig på store og hurtige greens, hvor man skal have styr på både længde og retning, når man putter. Selvfølgelig suppleres kvaliteten på banen af et førsteklasses træningsområde og et imponerende klubhus.

I tillæg til Laguna Lang Co Golf Club findes her et hav af andre golfbaner rundt om Da Nang. Heriblandt Ba Na Hills Golf Club og BRG Da Nang Golf Resort, som regnes for nogle af Asiens topbaner. Det er derfor heller ikke overraskende, at området betegnes som Vietnam Golf Coast.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane med skovhuller
Banefakta Par 71, 6462 6335 5858 5441 4767
Download baneguiden her
Drivingrange Ja, udslag fra græs.
Banedesign Sir Nick Faldo
Buggy Ja, indgår i rejsens pris.
Caddie Ja. Caddie-fee er inkluderet i rejsens pris. Vær opmærksom på, at de obligatoriske drikkepenge ikke indgår og skal betales kontant efter runden.

Angsana Lang Co

Laguna Lang Co drives af den anerkendte Banyan Tree kæde og tilbyder tre seperate overnatningsmuligheder: Banyan Tree Villas, Laguna Park Townhouses og Angsana Lang Co.

Angsana Lang Co er et 5-stjernet luksushotel med 229 værelser og suiter med en beliggenhed helt ned til stranden. Hotellet har man bygget på en måde hvorpå flest mulige gæster kan få en fin udsigt over havet og den strålende have med den store swimming pool.

Et moderne hotel hvor den traditionelle vietnamesiske æstetik møder det vestlige design med lyse farver. Værelserne går fra 52kvm op til 179kvm, når vi taler de største suiter. Der findes en del muligheder for at opgradere værelseskategorierne, hvis det ønskes. Næsten halvdelen af værelserne har f.eks. privat pool på terrassen, hvis man foretrækker det.

Tre af resortets otte restauranter ligger på Angsana. Buffetrestauranten Market Place, Rice Bowl med forskellige inspirerende risretter og den afslappede Moomba med en blanding af lokale specialiteter, frisk fisk og internationale retter. Hertil spiser man rigtigt godt i det vietnamesisk-inspirerende køkken på Golf Café og 67 Bar. Begge i nærheden af klubhuset.

Foruden golfen, så findes der masser af aktivitetsmuligheder. Forskellige slags vandsportsmuligheder, samt en lang række udflugter med fokus på natur, kultur og eventyr gør at ferien aldrig bliver kedelig på Angsana. Selvfølgelig er her også et spa med et bredt udvalg af massage og behandlinger, for dem som ønsker at slappe af mellem runderne.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed stranden
Værelser229 værelser. Alle med AC, safetybox, hårtørrer, minibar og terrasse eller balkon.
FaciliteterUdendørspool, spa, fitness, vandsport, restauranter, barer, købmand, mm.
WifiJa, uden ekstra omkostninger.

Laguna Lang Co

Laguna Lang Co Golf

Angsana Lang Co Hotel

Præsentation af Da Nang

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.