Golf i Da Nang

Golf i Da Nang, Hoi An og Hue er ret specielt. Byerne er forbundne via moderne kystveje og tunneller og området betegnes i folkemunde som Vietnam Golf Coast.

Golf i Da Nang, Hoi An og Hue er ret specielt. Byerne er forbundne via moderne kystveje og tunneller og området betegnes i folkemunde som Vietnam Golf Coast.
Da Nang blev grundlagt i starten af 1300-tallet, da folk begyndte at bosætte sig i området i det centrale Vietnam. I 1954 da Vietnam blev inddelt i nord og syd blev Da Nang en del af Sydvietnam. Da amerikanerne i 1965 gik ind i Vietnam skete det omkring Da Nang og hermed blev udtrykket China Beach skabt.
I dag tilbyder området nogle af Asiens bedste strande, luksushoteller ligesom nogle af Vietnams bedste golfbaner findes i området, heriblandt topbanerne Ba Na Hills Golf Club og BRG Danang Golf Resort.

Hoi An

Hoi An er bedst kendt for sin smukke gamle bykerne, som i 1999 blev optaget på UNESCOs liste over Verdensarv. Det er en helt fantastisk oplevelse at gå igennem den gamle bydel, som tidligere var Vietnams vigtigste havn. For dem som ønsker at opleve det autentiske Vietnam, så er et besøg i Hoi An helt sikkert et must. Kun 15 minutters kørsel fra Hoi An finder man Vietnams første golfbane med design af Robert Trent Jones Jr.

Hue

I 1802 blev Hue Vietnams hovedstad, da den første konge af Nguyen-Dynastiet valgte byen som Kejserby. Titlen som hovedstad havde Hue frem til 1945, hvor Bao Dai, den sidste af Nguyen-kejserne flyttede Kejserbyen til Hanoi, som i dag fungerer som Vietnams hovedstad. På strækningen mellem Da Nang og Hue finder man en af områdets bedste baner, Laguna Lang Co Golf Club med designet af Sir Nick Faldo.

Våra golfresmål i Da Nang

Fra 17 995 ,-

Vietnam, Da Nang

Laguna Lang Co

Velkommen til en verden hvor farverne er mere levende, landskabet dristigere, kysten mere dramatisk, historien mere overbevisende og smagene guddommelige. På en golfrejse til Da Nang kan du opleve alt dette og desuden spille en golfbane, som får dig til at tabe kæben.