Titanic Golf Resort

Titanic Golf Resort

5-stjernet luksus i solen!

Golf i Belek har i løbet af de sidste ti år udviklet sig til et sandt paradis for golfspillere. Titanic Golf Resort giver med sine 27 huller en golfbane, som passer til alle niveauer. Kombineret med et ophold på de nye Titanic Deluxe med all inclusive-pakke, er ingredienserne til en dejlig golfferie i Tyrkiet serveret.

Titanic Golf Resort er et af de førende resorts i golfparadiset Belek på den tyrkiske vestkyst. Hotellet ligger kun en halv times kørsel fra lufthavnen i Antalya i det skønne Belek, som regnes for et sandt golfparadis. Banerne ligger som på en perlesnor ud til Middelhavet og med det dejlige klima, samt den høje kvalitet på både golfbaner og hotellerne gør golf i Belek til en fantastisk destination.

I Belek har vi fornøjelsen af at tilbyde en pakke på det luksuriøse Titanic Deluxe med direkte fly fra København og Billund, 5-stjernet hotel med all inclusive og en rigtig god 27-hullers golfbane, som passer alle golfere.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Afstand til golfbanen1 km
Afstand til lufthavnAntalya Airport, 45 km
Nærmeste byAntalya, 50 km
ArrangementerTurneringer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 11 295,-

7 nætter i dobbeltværelse
all-inclusive
4 greenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon18℃

Titanic Golf Club

Titanic Golf Club ligger sammen med hotellet og er en 27-hulsbane, som er fordelt på tre forskellige sløjfer – The River, The Forest og The Mediterranean. De tre sløjfer har alle forskellige karakterer.

The River spilles langs floden Besgöz, som ender i Middelhavet. Her spiller man med Taurusbjergene som baggrund på 9 huller af parklignende karakter. The Forest er lidt smallere, med pinjetræer som den primære udfordring. Der er dog ryddet under de blomkålslignende trækroner, så det er forholdsvis nemt at finde sin bold. The Mediterranean ligger langs kysten, og har en skøn udsigt over Middelhavet, fra en del huller.

Generelt har Titanic Golf Club en behagelig sværhedsgrad, i forhold til de andre baner i Belek, som generelt er lidt sværere. Her er Titanic mere behagelig og passer de fleste. Fairways er ret flade og man behøver ikke nødvendigvis buggy for, at komme rundt på banen.

Vi kan godt lide, at man kan gå rundt uden de store problemer. Der er en del vand på banen, men layoutet er udlagt sådan, at det ikke bliver alt for svært at navigere uden om det. Klubhuset ligger, som det sig hør og bør, i midten af anlægget, med kort afstand til alle tre sløjfer. Her kan man nyde noget køligt eller en dejlig frokost efter runden.

Bemærk dog, at All-Inclusive ikke er inkluderet i golfklubben.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Afvekslende Park- og skovbane
Banefakta River, par 36 3088 2925 2715 2498
Forest, par 36 3110 2949 2787 2501
Mediterranean, par 36 2968 2788 2608 2496
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Martin Hawtree

Hotel Titanic Deluxe

Hotel Titanic Deluxe ligger direkte ved golfbanen og er et elegant hotel med en utrolig høj standard, som ligger blandt pinjetræerne og floden som nærmeste nabo. Det 5-stjernede hotel har hele 594 værelser i forskellige kategorier. Der er stort, flot og meget elegant på Titanic Deluxe. Vi bor i de dejlige Superior-værelser på cirka 40 m2 med balkon, som vender ud mod floden, haven eller golfbanen.

Alle Golf Plaisir-gæster har All-Inclusive under hele opholdet, så det er bare med at slappe af og nyde det hele. Udvalget er enormt. Her vælger I selv, om I vil have italiensk den ene aften eller ottomansk den anden aften. I bliver ikke trætte af maden, det er helt sikket.

Morgenmad, frokost og aftensmad indtages på hotellet. Der er ikke All-Inclusive inkluderet på golfbanen, hvilket kan være rart at vide.m Selvfølgelig indgår drikkevarer i All-Inclusive konceptet sammen med en masse andre aktiviteter, som findes på hotellet.

Golfbanen ligger som sagt lige udenfor døren, men det kræver en kort tur i shuttlebus for at komme til klubhuset. Denne transport er naturligvis inkluderet. Vi anbefaler virkelig et besøg på Titanic Golf Resort. Her får man virkelig meget for pengene!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed Titanic Golf Course
Værelser594. Alle værelser har AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
FaciliteterIndendørs pool, udendørs pool, spa, minimarket, restauranter, barer mm.
WifiPå hotellet er der trådløs internetopkobling uden ekstra omkostninger.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.