Sueno Golf

Sueno Golf

Tyrkiets bedste golf resort

Sueno er uden tvivl et af de mest komplette golf resorts i Belek med sine to dejlige golfbaner og et skønt hotel ved banen.

Sueno Golf i Belek på den Tyrkiske Riviera er et paradis dem som vil spille golf på flere baner og tilmed golfbaner af den ypperste kvalitet. Når du bor på Sueno, så bor du på et ægte golfhotel med de to baner lige ude foran døren.  Du bor med selvfølgelig med All-Inclusive på hotellet og har 4 heldagsgreenfees, hvilket betyder, at hvis du vil spille en runde efter dagens første runde, så er du mere end velkommen. Det er selvfølgelig betinget af at der er plads på banen.

Alt i alt er Belek et eldorado, når det gælder golf i Tyrkiet. Området byder i alt på ca. 50 luksushoteller, fine strande, shoppingcentre og 14 golfbaner. I Golf Plaisirs sortiment har vi valgt at have det resort, som vi synes fremstår som det mest komplette, nemlig Sueno Golf. Deres to skønne 18-huls parkbaner er rigtigt populære blandt mange golfspillere og hotellet er et af de klart bedre i området. Så kort sagt. Med Sueno Golf kan alle få deres favoritrejse!

Fakta

GolfværtJa
Afstand til golfbane0 m
Afstand til lufthavnenAntalya Airport, 40 km
Nærmeste byAntalya, 45 km
ArrangementerUgentlige matcher, udflugter, m.m.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
all-inclusive
4 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon29.3℃

Sueno Golf

Golfbanerne på Sueno er blandt de mest populære blandt Beleks store udvalg af baner. Begge baner er let kuperede parkbaner af højeste kvalitet og hullerne er fint skåret ind i den grønne nåleskov.

Sueno Golf Pines er længst af de to baner med mange spektakulære huller og strategisk placerede vandhazarder. Sueno Golf Dunes er lidt kortere og spilles til par 69. Men til gengæld kræves en høj grad af præcision både fra tee og fairway. Kendetegnende for begge baner er den smukke parkkarakter, den altid høje kvalitet og de bølgende fairways, hvilket betyder, at man sjældent har et helt plant leje. Hul 9 og 18 på begge baner er korte og eventyrlige med svære indspil til ø-greens foran klubhuset. En perfekt afslutning på en mesterlig golfbane.

Fakta

Antal hul 36
Banekarakter Park- og skovbaner
Banfakta Pines, Par 72 6585 6412 6151 5032
Dunes, Par 69 5811 5643 4821 4084
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter.
Banedesign Bob Hunt/Andrew Craven

Sueno Golf Hotel

Sueno Golf Hotel er måske det mindste i hele Belek med kun 174 værelser, men det er også et ægte golfhotel. I stueplan ligger baren, hotellets restaurant, proshop og reception. En etage ned finder du spa-området, pool og sauna, samt caddiemaster.

Efter runden samles de fleste i Birdie Bar, som ligger med udsigt til golfbanen. Lobbybaren er normalt samlingspunkt inden middagen. Her samles man som regel og fortæller om runden over en kold og velfortjent drink. Måltiderne serveres i den hyggelige buffet-restaurant, men der findes også et mindre à la carte-udbud. Sueno Golf Hotel er et rigtigt godt golfhotel til dig, som søger en hyggelig og familiær stemning med kort afstand til det meste.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedVed golfbanen
Værelser174. Alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
FaciliteterIndendørspool, udendørspool, restauranter, barer, beach club, gym, spa mm.
WifiJa

Sueno Golf Hotel

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.