Lykia Links
- Enkeltværelsestillæg kun 1,-

Lykia Links

Linksgolf som det burde være

Links golf på de britiske øer er både sjovt og spændende, men vejret kan bestemt være en usikker faktor. Så kom hellere med os til Lykia i stedet for og spil moderne links golf i et varmt og behageligt middelhavsklima.

Lykia er et dejligt feriested lige øst for Belek på Tyrkiets sydkyst. Her er der roligt og behageligt. Resortet består af mange forskellige typer hotelværelser, suiter og villaer. I alt er der over 500 værelser. Det meste er planlagt og bygget til sol- og badegæster, så der er masser af pools, restauranter, mulighed for vandsport og hotellet har desuden også sin egen, 2,5 kilometer lange sandstrand. I løbet af golfsæsonen ændrer Lykia karakter og bliver mere et golfhotel. Fokus skifter fra sol- og badegæster til golfspillere, hvilket betyder et begrænset udvalg af familiepools, iskiosker og rutsjebaner. I stedet åbner de klubhusets restaurant om aftenen med både buffet og à la carte og tilbyder golfspillere all inclusive i denne del af hotellet. Det hele er lidt mere roligere med meget mere fokus på golf.

Der er selvfølgelig også en rigtig god golfbane her og i dette tilfælde handler det om klassisk linksgolf.

Fakta

GolfværtJa
Baner i nærområdet14
Afstand til golfbanen0 m
Afstand til lufthavnenAntalya Airport, 50 km
Nærmeste byAntalya, 55 km
ArrangementerMatcher, udflugter, m.m.
PasreglerVed rejser til Tyrkiet, må passet være gyldigt i mindst 6 måneder efter at man har forladt landet.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
all-inclusive
ubegrænset greenfee på Lykia Links*
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Ubegrænset greenfee på Lykia Links
Vores gæster på Lykia Links har seks forudbestilte 18-hullers greenfee. Hvis du ønsker at spille mere, er det bestemt muligt - hvis der er plads på banen. Dette bookes i golfklubbens reception efter at have gennemført den første 18-hullers runde.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon29.3℃

Lykia Links

Lykia Links er noget helt særligt. Allerede på første tee kan du se, at dette bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. Hullet måler hele 393 meter, normalt lige ind i havbrisen. Der er ingen bygninger på banen, så det føles virkelig som at være midt i naturen – det er bare dig, køllerne og bolden, det drejer sig om. Det er en stor udfordring at lave par på hul 1. Måske når du ikke på i to, men efter et godt chip’n run kan du måske sænke par puttet og er kommet godt i gang med runden! Hele området er meget åbent – ingen synlige fyrreskove og det er det, der gør Lykia så speciel og anderledes i Belek. Selvom det er en åben bane, har arkitekt Perry Dye formået at indramme hvert hul individuelt med dybe bunkers og det føles faktisk som at spille på en klassisk linksbane i Skotland – med den store forskel, at her er der et behageligt middelhavsklima. Banen er også meget moderne med flotte bunkerområder og hævede greens, der gør det til en fornøjelse at spille. Hvis det blæser lidt mere end normalt, kan det være ret svært at spille, men banen føles stadig meget sjov og varieret. Flere af hullerne spilles langs strande og det er let at miste koncentrationen på grund af udsigten

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Links-/seasidebane
Banefakta Par 73, 6924 6321 5869 5193 4768
Drivingrange Udslag fra måtter og græs
Banedesign Perry Dye

Lykia Golf Hotel

Lykia World Resort er et kæmpe feriested, der både er godt planlagt og gennemtænkt. Den del af hotellet, der støder op til klubhuset, kaldes “Golf Hotel” og har en mere intim atmosfære. Der er 80 værelser specielt til golfspillere. Ligesom på det nærliggende Sueno hotel tager du elevatoren ned til receptionen, hvor pro-shop, bar og restaurant også er placeret og så går du bare direkte ud på 1. Tee – så bliver det ikke lettere! I løbet af golfsæsonen bliver golfhotellet lidt af et hotel i hotellet med all inclusive i klubhusets bar og middagsservice i klubhusets restaurant. Som gæst på Lykia Golf Hotel har du naturligvis adgang til alle andre faciliteter på resortet.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedDirekte ved golfbanen.
Værelser80 (totalt 500 på resortet). Alle værelser med AC, safe, minibar og hårtørrer
FaciliteterIndendørs pool, udendørs pool, restauranter, barer, tennis, spa og fitnesscenter
WifiTrådløs internet uden ekstra omkostning

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.