Cullinan Links

Cullinan Links

5-stjernet luksus i solen!

Golf i Belek har i løbet af de sidste ti år udviklet sig til et sandt paradis for golfspillere. Cullinan Links giver med sine 36 huller en golfbane, som passer til alle niveauer. Kombineret med et ophold på de nye Titanic Deluxe med all inclusive-pakke, er ingredienserne til en dejlig golfferie i Tyrkiet serveret.

Cullinan Links er et af de førende resorts i golfparadiset Belek på den tyrkiske vestkyst. Hotellet ligger kun en halv times kørsel fra lufthavnen i Antalya i det skønne Belek, som regnes for et sandt golfparadis. Banerne ligger som på en perlesnor ud til Middelhavet og med det dejlige klima, samt den høje kvalitet på både golfbaner og hotellerne gør golf i Belek til en fantastisk destination.

I Belek har vi fornøjelsen af at tilbyde en pakke på det luksuriøse Titanic Deluxe med direkte fly fra København og Billund, 5-stjernet hotel med all inclusive og en rigtig god 36-hullers golfbane, som passer alle golfere.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Afstand til golfbanen1 km
Afstand til lufthavnAntalya Airport, 45 km
Nærmeste byAntalya, 50 km
ArrangementerTurneringer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 11 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
all-inclusive
4 greenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon11.3℃

Cullinan Links Golf Club

Cullinan Links er en golfbane, der har haft flere forskellige navne gennem årene. Golfbanen blev oprindeligt designet af den anerkendte banearkitekt Martin Hawtree tilbage i 1997 og hed dengang TAT International. Den har efterfølgende skiftet både navn og ejer og gik i flere år under navnet Titanic Golf. I forbindelse med det seneste navneskifte blev golfbanen både opdateret og renoveret. I 2020 fik Gary Johnson fra European Golf Design til opgave at genopbygge golfbanen fra 27 huller til 36 huller. Det nye anlæg har fået navnet Cullinan Links Golf Club og de to golfbaner hedder Aspendos og Olympos. Det, der gør Cullinan Links til en unik golfoplevelse i Belek, er, at golfbanen går helt ned til havet og den spilles også langs Besgöz-floden med Taurusbjergene i baggrunden – en virkelig flot oplevelse.

Cullinan Links-banerne har ligesom de fleste golfbaner i Belek en masse fyrretræer, men de har også forsøgt at udnytte det naturen ellers har at byde på i form af havet, floden, søer og klitter. Selvom golfbanen er blevet ombygget en del gange, er der stadig spor af Martin Hawtrees originale design og tanker. Navnet Cullinan Links Golf Club indikerer, at der vil være to linksbaner – men hvis du tror, det er to rene linksbaner, så vil du blive skuffet, da kun dele af golfbanen har en links-fornemmelse.

Det gør naturligvis ikke Cullinan-banerne mindre spektakulære. Begge baner er fantastiske resortbaner, hvor både længden og sværhedsgraden er tilpasset de turister, der forventes at være hovedparten af dem, der besøger golfbanen. Dette er opnået uden at ofre hverken det udfordrende design eller variationen. Resultatet er, da også at folk kan lide at spille på golfbanerne i en hel uge og også gerne kommer tilbage.

Hos Cullinan Links er 9 af hullerne oplyst, hvilket betyder, at du kan spille senere på eftermiddagen og undgå de varmeste timer på dagen.

Fakta

Antal huller 36
Banekarakter Afvekslende park- og skovbaner
Banefakta Aspendos, par 71 5463 4998 4398
Olympos, par 71 5641 5246 4737
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Martin Hawtree/Gary Johnson

Hotel Titanic Deluxe

Hotel Titanic Deluxe ligger direkte ved golfbanen og er et elegant hotel med en utrolig høj standard, som ligger blandt pinjetræerne og floden som nærmeste nabo. Det 5-stjernede hotel har hele 594 værelser i forskellige kategorier. Der er stort, flot og meget elegant på Titanic Deluxe. Vi bor i de dejlige Superior-værelser på cirka 40 m2 med balkon, som vender ud mod floden, haven eller golfbanen.

Alle Golf Plaisir-gæster har All-Inclusive under hele opholdet, så det er bare med at slappe af og nyde det hele. Udvalget er enormt. Her vælger I selv, om I vil have italiensk den ene aften eller ottomansk den anden aften. I bliver ikke trætte af maden, det er helt sikket.

Morgenmad, frokost og aftensmad indtages på hotellet. De dage når du spiller golf, er all-inclusive inkluderet i golfklubben, hvilket kan være rart at vide. Selvfølgelig indgår drikkevarer i All-Inclusive konceptet sammen med en masse andre aktiviteter, som findes på hotellet.

Golfbanen Cullinan Links Golf Club  ligger som sagt lige udenfor døren, men det kræver en kort tur i shuttlebus for at komme til klubhuset. Denne transport er naturligvis inkluderet. Vi anbefaler virkelig et besøg på Titanic Deluxe. Her får man virkelig meget for pengene!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed Cullinan Links Golf Club
Værelser594. Alle værelser har AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
FaciliteterIndendørs pool, udendørs pool, spa, minimarket, restauranter, barer mm.
WifiPå hotellet er der trådløs internetopkobling uden ekstra omkostninger.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.