Cornelia Deluxe

Cornelia Deluxe

Overdådigt 5-stjernet All-Inclusive

Cornelia Deluxe er et femstjernet hotel beliggende direkte på stranden i tyrkiske Belek. Et perfekt udgangspunkt for en golfferie i Tyrkiet.

Cornelia Deluxe er velkendt af danske golfere og er et dejligt fem-stjernet hotel i allerhøjeste klasse. Det ligger med en dejlig placering helt ned til kysten og med adgang til to rigtigt fine golfbaner – Gloria Golf og Cornelia Golf.

Når man bor på Cornelia Deluxe har man selvfølgelig adgang til deres skønne All-Inclusive og maden er virkelig lækker på Cornelia. Der er hele fem restauranter og otte barer, hvor du kan fornøje dig med alt hvad hjertet begærer. Tyrkernes charmerende gæstfrihed og det tyrkiske køkken er en spændende kulinarisk oplevelse.

Golf mens du bor på Cornelia Deluxe

Hvad angår golf på Cornelia Deluxe har vi lavet en golfpakke med fri golf på Cornelia Golf Course, samt to runder på Gloria Golf Course. Cornelia Golf byder på 27 lækre golfhuller med design af Nick Faldo, mens Gloria Golf Course består af to golfbaner – Old Course og New Course. Ønsker du at spille andre golfbaner i Belek, så kan vi også lave det.

Golf i Belek har i løbet af de sidste ti år udviklet sig til et sandt paradis for golfspillere. Cornelia er et af de bedste golfhoteller i Belek og 27 huller en golfbane, som passer til alle niveauer. Kombineret med et ophold på Cornelia Deluxe med all inclusive-pakke, er ingredienserne til en dejlig golfferie i Tyrkiet serveret.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Afstand til golfbanen1-5 km
Afstand til lufthavnAntalya Airport, 50 km
Nærmeste byBelek, 5 km
ArrangementerTurneringer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 8 895,-

7 nætter i dobbeltværelse
all-inclusive
fri golf på Cornelia Golf
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer

Bemærk venligst, at Cornelia har stoppet salget af deres Fri Golf-pakker i marts og april 2019. Derfor vil tilbud blive regnet med 3 eller 4 runder i denne periode.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon27.9℃

Cornelia Golf Club

Cornelia Golf Resort byder på 27 hullers golf i den skønneste pinjeskov. Banen er designet af ingen ringere end den 6-dobbelte Major vinder Sir Nick Faldo. De første 18 huller åbnede i november 2006. Faldo har i sit design forsøgt at bruge naturen som den tager sig ud i Belek området.

På Cornelia Golf har Faldo skabt tre pragtfulde golfsløjfer, hvor der er masser af udfordringer til både høj- og lavhandicapperen. Tiberius og Sempronia sløjferne, som udgør “The Championship Course” spiller i alt 5969 meter fra gult og har en par på 72. Med til Resortet hører et af de verdensberømte David Leadbetter Golf Academys.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta King Course (hul 1-18), par 72 6324 5912 5468 4904
Queen Course (hul 10-27), par 72 6411 6027 5623 5091
Prince Course, (hul 19-9), par 72 6373 5969 5538 4929
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Sir Nick Faldo

Gloria Golf

Gloria Golf har to baner – Old Course og New Course. De to pragtfulde golfbaner har begge Taurus bjergene i baggrunden og Middelhavet som nærmeste nabo.

Du spiller midt i Tyrkiets smukke kystlandskab med olivenlunde og fyrretræer og der er kælet for detaljerne. New Course har ikke færre end 67 bunkers i spil – og der er vand i spil på mange huller. Signaturhullet er 17. Kopieret efter det verdensberømte 17. hul på TPC Sawgrass – par 3 hullet med ø-green.

På Old Course er der endnu mere vand i spil og begge baner er en god udfordring for golfspillere på alle niveauer. Kvaliteten af både fairways og greens er høj – faktisk er golf i Tyrkiet en stor positiv overraskelse.

Gloria Golf er også perfekt, hvis du skulle have lyst til at få rettet lidt op på et vintertræt dansk sving. På Gloria Golf tilbyder man nemlig en 9-hullers Verde Course, som bruges til undervisning. Helt perfekt til at få fintunet sit spil og en hurtig 9-hullers runde inden aftensmaden.

Fakta

Antal huller 45
Banekarakter Parkbane
Banefakta New Course, par 72 6523 5997 5508 5066
Old Course, par 72 6349 6057 5637 5197
Verde Select, par 35 3007 2647 2455 2243
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Michel Gayon

Cornelia Deluxe Resort

Cornelia Deluxe Resort er et femstjernet hotel beliggende direkte på stranden i tyrkiske Belek. Hotellet råder over 245 lyse, flotte, indbydende værelser, der naturligvis alle har aircondition, TV , gratis internet og balkon. På dette all inklusive hotel er der fem restauranter og otte barer, hvor du kan spise og drikke, hvad du lyster, Gastronomien er i højsædet og der hersker en afslappet stemning.

Med til Cornelia Deluxe hører naturligvis egen strand og beach club. Derudover råder hotellet over hele 5 forskellige pools og hvis du har yderligere energi efter golfen, så er der adskillige tennisbaner til rådighed. Trænger du derimod til at hvile musklerne og forkælelse, så er her rigtigt gode spa muligheder, samt et udvalg af inden- og udendørs pools.

Med til resortet hører den fremragende Sir Nick Faldo golfbane med 27 huller.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.