Carya Golf
- Vender tilbage i vores program til efterår 2022!

Carya Golf

Bedste golfpakke i Belek!

Med spil på Carya Golf Club og National Golf Club inviterer Golf Plaisir til golf på de bedste baner i Belek og med ophold på det 5-stjernede Zeynep Golf & Spa er kimen lagt til en luksus golfferie i Belek.

Der er få golfdestinationer som Belek inden for Europas grænser – her er masser af golfbaner i et koncentreret område. I vores pakke tilbyder vi spil på Belek-kystens bedste baner, Carya Golf Club og National Golf Club.

Carya Golf er de seneste år blevet kendt for at være vært for Turkish Airlines Open på Europatouren, så kvaliteten på golfbanerne er helt sikkert i top på denne tur. Derudover har man selvfølgelig All-Inclusive på hotellet.

Så den her pakke er oplagt for dem, der prioriterer den bedste golfoplevelse og leder efter en meget overkommelig pakke i Belek.

Fakta

Golfvært Ja
Golf Academy Nej
Afstand lufthavn Antalya Airport, 40 km
Afstand golfbane 500 m
Nærmeste by Antalya, 45 km
Arrangementer Matcher, udflugter, mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse på Zeynep Golf & Spa
All-Inclusive
2 greenfee på Carya Golf Club
2 greenfee på National Golf Club
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon28.3℃

Carya Golf Club

Carya Golf Club er en af Beleks absolut bedste golfbaner. Layoutet er fantastisk smukt med fint skårede fairways afgrænset af pinjetræer. Bunkerne er fyldt af kridhvidt sand og man både ser og mærker, at her er tale om en rigtig mesterskabsbane. Carya har siden 2016 lagt græs til Turkish Airlines Open på Europatouren og mange husker sikkert det berømte hul 16, hvor teestedet er placeret på rooftoppen af en af områdets luksusvillaer.

Som en anden lille kuriøsistet, så er banen er derudover belyst, hvilket betyder at der også er mulighed for aftengolf. Det er blandt andet det, som er med til at gøre Carya Golf Club til en helt unik golfbane og en golfbane, som mange har på sin bucket list!

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6571 6147 5821 5386
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtte
Banedesign Peter Thomson

National Golf Club

National Golf er en af de aller ældste golfbaner i Belek og gennem årene også en af de mest anerkendte. Banen blev indviet i 1994 og har siden da gennemgået en del forbedringer og regnes i dag for at være en af de hyggeligste golfbaner i Belek. Layoutet kan bedst beskrives som en blanding af park og skov med masser af pinje- og eukalyptustræer og med det imponerende Taurusbjerge i baggrunden. De 27 huller byder desuden på en del søer, nærmere betegnet hele 10 stks. som skaber en skøn parkfølelse på runden.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6429 5966 5486 5024
Drivingrange Ja, udslag fra græs.
Bandesign David Feherty, David Jones

Zeynep Golf & Spa

Zeynep Golf & Spa er et lille hyggeligt all inclusive hotel som ligger mellem Carya Golf Club og havet. Her findes 180 stilfulde værelser som senest blev renoveret i 2016. Værelserne er ganske store og byder på balkon med udsigt mod haven. Hovedrestauranten byder på lækker morgenmad, frokost og middag, ligesom der findes flere barer på hotellet.

Hotellet har en hyggelig og indbydende atmosfære og her findes masser af aktiviteter som Spa, fitness og tennis. For dem som hellere vil slappe af ved poolen efter runden, så byder hotellet både på en indendørs- og udendørspool. Vi anbefaler Zeynep Golf & Spa Hotel til dig som søger et mere roligt alternativ til de store all inclusive hoteller i Belek.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Ved stranden i Belek
Værelser 180 værelser. Alle med AC, Safetybox, hårtørrer m.m.
Faciliteter Udendørspool, Indendørspool, Spa, fitnesscenter, tennis, restauranter, barer, mm.
Wifi Ja, gratis wifi på hotellet

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.