Golf i Belek

Belek ligger en halv times kørsel fra Antalya og er den optimale destination for dig som ønsker høj kvalitet på golfbanerne og hotellerne med All Inclusive. Her finder du ikke færre end 14 golfbaner i verdensklasse, som ligger side om side med hinanden. Et perfekt rejsemål hvis du bare vil spille golf og forkæles.

Golf i Belek kan måle sig med de bedste steder i Europa. Her findes flere forskellige golfbaner, som ligger smukt i pinjeskovene mellem Middelhavets strande i syd og Taurusbjergene i nord. Når man taler om golfrejser til Belek, så findes der noget for enhver smag. Nogle golfspillere foretrækker resort baner som Sueno Golf, Titanic Golf eller Gloria Golf. Mens andre vil prøve kræfter med mesterskabsbaner som Montgomerie Golf, Cornelia Golf eller Carya Golf. Kendetegnende for alle golfbaner er at de holder rigtigt højt niveau, både hvad angår stand og faciliteterne omkring golfen.

Der findes desuden mange fine hoteller i Belek. De fleste er overdådige fem stjernede hoteller med høj service og god mad. Når man køber en golfrejse til Belek, så er det normalt, at man har all-inclusive inkluderet. Det er smidigt og bekvemt og gør, at man ikke skal bekymre sig om udgifter til mad og drikke på stedet. Foruden all-inclusive, så ligger de fleste hoteller ud til stranden, så her er fin mulighed for at kombinere golfrejsen med en sol- og strandferie.

Golfværter i Belek

På vores rejsemål i Belek kan du altid nyde vores service med golfvært. Vælg selv om du blot vil slappe af og nyde din golfferie eller om du deltage i udflugter og middage med gruppen. Uanset, så vil vores golfværter gøre alt for, at din golfrejse til Belek bliver uforglemmelig!

Vores golfrejsemål i Belek

Tyrkiet, Belek

Lykia Links

Links golf på de britiske øer er både sjovt og spændende, men vejret kan bestemt være en usikker faktor. Så kom hellere med os til Lykia i stedet for og spil moderne links golf i et varmt og behageligt middelhavsklima.

Tyrkiet, Belek

Sueno Golf

Sueno Golf er uden tvivl et af de mest komplette golfresorts i Belek, som også kaldes den Tyrkiske Riviera med sine 14 fantastiske golfbaner.