Golfrejser Tyrkiet

Golfrejser til Tyrkiet har i mange år været kendetegnet af særdeles velplejede golfbaner, gode hoteller med all-inclusive af høj kvalitet. De fleste og bedste golfbaner ligger i Belek, hvor prominente navne som Montgomerie, Faldo og Dye har stået bag flere mesterskabsbaner.

Golf til Tyrkiet er stort set lig med Golf i Belek. Denne lille golfoase øst for Antalya findes ikke magen til andre steder i Europa. Området byder på topklasse golfbaner designet af nogle af verdens mest prominente navne. Næsten alle golfbaner i Belek kan betegnes som parkbaner, og står som skåret ind i den pinjeskov helt ud til Middelhavet.

Golfbanerne, kombineret med de lækre 5-stjernede hoteller med All-Inclusive, har gjort golfrejser til Belek meget populært blandt danske golfspillere. Netop den høje kvalitet på hotellerne er med til at gøre en golfferie i Tyrkiet til en af de absolut bedste oplevelser.

Golf og kultur i Belek

Det milde vejr ved Belek og de mange solskinstimer gør, at en golfferie i Belek er muligt næsten hele året rundt. Om vinteren plejer temperaturen at ligne det danske forår, hvor du fint vil kunne spille golf i korte ærmer. Henover foråret vil temperaturen blot stige og gøre golfrejsen til Tyrkiet endnu mere behagelig.

Hvis du ønsker at opleve noget andet end golf, så kan et besøg ind til Belek by anbefales. Her findes hyggelige fortovscafeer og roligt tempo. Ønsker du lidt mere fart og seværdigheder, så kan et besøg i Antalya anbefales. Antalya er Tyrkiets femte største by og byder blandt andet på Tyrkiets største museum – The Antalya Museum.

Så ønsker du en golfrejse, hvor den høje kvalitet hele vejen rundt er i højsædet, så er Tyrkiet absolut et godt valg.  Du vil også kunne nyde godt af vores service med Golfvært, når du rejser til Tyrkiet.

Tyrkiet

Belek

Golf i Belek er ensbetydende med høj kvalitet og all inclusive. De fantastiske golfbanerne ligger som perler på en snor i de tætte pinjeskove.