Sirene

Sirene Belek Hotel

36 huller i unikt golfparadis!

Golfrejser til Belek er ret unikt indenfor Europas grænser. Få steder i verden findes så stort et koncentrat af golfbaner og luksushoteller

Golfbaner i Belek ligger som perler på en snor og hvor end du vender blikket hen, så ser du enten grønne golfbaner eller gyldne sandstrande mellem de mange luksushoteller. Det lyder som et paradis for golfspilleren, hvilket vi nemt kan skrive under på.  I næsten alle tilfælde er både golfbaner og hotellerne af allerhøjeste klasse – det gælder også for Sirene Belek Hotel og de to golfbaner, Sultan og Pasha, som hører til Antalya Golf Club.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Afstand LufthavnAntalya Airport, 40 km
Afstand Golfbane500 m
Nærmeste byAntalya, 45 km
ArrangementerMatcher, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
All-Inclusive
2 x greenfee på PGA Sultan
2 x greenfee på Pascha
fly
flyskatter
transport af golfbag
lufthavnstransfer t/r
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon11℃

Antalya Golf Club

Antalya Golf Club er et af de bedste golfanlæg i Belek med to 18-hullers baner af høj klasse, Sultan og Pasha. Den mest kendte og berygtede af de to, er Sultan som har lagt græs til en lang række store turneringer, ligesom den er hjemmebane for den tyrkiske PGA. Banen er forholdsvis enkel at gå og byder på en del udfordringer i sin egenskab af mesterskabsbane. Sultan kendetegnes ved sin kraftige pinjeskov og mange vandhazarder. Det afsluttende hul 18 er fantastisk smukt med det statslige klubhus som bagkulisse ved indspillet mod greenen
Pasha er noget mere enkel end Sultan. Den er bredere en Sultan, hvilket gør det nemmere både fra tee og fairway. Den er ligesom Sultan karakteriseret ved sin pinjeskov, men der er ikke så mange vandhazarder, som på Sultan-banen. Begge baner udgør sammen en perfekt kombination for en god golfweekend.

Fakta

Antal hul 36
Banekarakter Parkbaner
Banefakta PGA Sultan, Par 71/72, 6477 5958 5575 5003
Pascha, Par 72, 5731 5360 4911 4326
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Bandesign David Jones

Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel har gennemgået en stor renovering og er igen et af flagskibshotellerne i Belek. Hotellet holder en høj standart og tilbyder alt det som man kan forvente sig af en 5-stjernet golfferie i Belek. Sirene ligger helt ned til stranden og foruden den store pool, så tilbyder man også en række andre sportsaktiviteter på hotellet som tennis, bordtennis, fitness, m.m. Som det sig hør og bør på hotellerne i Belek, så indgår all inclusive på hotellet (dog ikke i golfklubben). Så det er bare med at koble af og nyde de mange restauranter, barer osv. Værelserne er fine og relativt store med balkon og de tilbyder desuden de faciliteter, som man kan forvente sig af et hotel i Sirenes klasse.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetPå stranden i Belek
Rom426. Alle rom med AC, TV, hårføner, minibar og safe.
FasiliteterUtendørs basseng, strand, restauranter, barer, spa, tennis, vannsport mm.
WifiPå hotellet finnes det trådløs tilkobling til internett uten ekstra kostnad.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.