Black Mountain

Black Mountain

Long Stay i skønne Thailand

Tilbring fire uger på det fremragende Black Mountain Golf Resort, mens du spiller golf på den bedste golfbane i Asien. En perfekt kontrast til vinterens kulde og mørke herhjemme! Resortet ligger lidt uden for Hua Hin og vi tilbyder ophold i dejlige villaer med egen pool.

Black Mountain er et af Thailands mest populære golfresorts og vi er stolte af, at vi nu kan introducere det som Long Stay rejsemål. Det populære resort med 27 forrygende huller er flere gange blevet kåret som den bedste golfbane i Asien. Foruden golfbanen byder resortet på masser af andre faciliteter og er et perfekt match til et længerevarende ophold. Vi tilbyder long stay ophold på minimum 28 dage på Black Mountain med fremragende golf og masser af afslapning i dejlige omgivelser. Resortet er gennemført lækkert lige fra villaerne til klubhuset og golfbanen. Et long stay ophold efter kunstens regler.

Fakta

Golfvært Nej
Golf Academy Nej
Baner i nærområdet 4
Afstand til lufthavn Bangkok ca 200 km
Afstand til golfbane 500-1000 meter
Nærmeste by Hua Hin 12 km.
Pasregler Visum ved ophold over en måned, Se www.um.dk

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 24 995,-

Fly København - Bangkok
skatter og afgifter
transport af golfbag
transfer lufthavn og villa t/r
28 overnatninger i villa med et soveværelse delt af to
10 greenfees på Black Mountain

På Black Mountain er der et obligatorisk caddie fee på 350 bath per person per runde - betales kontant på stedet.
Ønskes spil på andre baner kan dette arrangeres mod tillæg.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon31℃

Black Mountain Golf Club

Black Mountain Golf Club er flere gange kåret som den bedste golfbane i Asien. De første 18 huller (East og North) blev anlagt i 2007 og de sidste 9 huller (West) i 2017. Banen er beliggende i frodig, tropisk vegetation bare 12 kilometer fra Hua Hin by. Fra første færd har arkitekterne bag banen forsøgt at bevare så meget som muligt af områdets naturlige vegetation. Det vil sige, at du spiller på en bane hvor der er masser af originale træer og så er der vand på mindst 7 af hullerne. Banen har et varieret layout med mange store greens, der er godt beskyttet af mange bunkers, så det korte spil skal også være i orden. East og North course var vært for European Tour i 2015 og 2016.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta East Par 36, 3489 3388 3255 3035 2866 2637
North Par 36, 3451 3243 3109 2863 2702 2560
West Par 36, 3412 3234 3119 2953 2697 2573
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Phil Ryan

The Black Mountain Villas

The Black Mountain Villas finder du mellem West Course og Water Park. Receptionen ligger i det første hus, når du kommer ind fra området. Her bor du i lækre villaer med egen privat pool og terrasse. Villaerne ligger omkring 5 minutter fra klubhuset. I klubhuset er der også et supermarked samt restaurant. Villaerne er indrettet i en blanding af moderne skandinavisk og sydlandsk stil med 1 – 3 soveværelser, stue, køkken og badeværelse(r). Det er ren luksus i ”hjemlige” omgivelser. Der er fri shuttle på resortet, som gør det nemt at komme til og fra villaerne, golfbanen og de øvrige faciliteter. Derudover er der gratis shuttle til Hua Hin.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed På selve Black Mountain resortet
Værelser Villaer med 1-3 soveværelser, stue, køkken, terrasse og pool
Køkkenindhold Køleskab, kogeplader, gryder, pander og mikroovn
Faciliteter Udendørs pool, spa, restaurant/ bar, tennis, padel-tennis, minigolf, volleyball, fitness og vandland
Wifi I villaerne findes trådløs internetopkobling uden ekstra omkostninger.

Black Mountain Lifestyle

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.