Thailand

Golf i Thailand er ofte lig med Golf I Hua Hin. Det smukke land i Østen er i løbet af de sidste par år blevet en mere populær golfdestination blandt danskerne. Derfor har vi blandt andet valgt at tilbyde longstay på Black Mountain.

Thailand har i mange år været en af danskernes yndlingsrejsemål henover vinteren, hvor landet lokker med paradis-strande, azurblå hav og lokale gadekøkkener. De sidste par år er golfrejser til Thailand blevet mere og mere populære, og det er især de mange smukt beliggende golfbaner, som trækker i os danskere.

Golf i Thailand er hovedsageligt koncentreret om Hua Hin. Hua Hin er blandt andert at være Thailands ældste ferieområde og emmer af traditionel thailandsk karakter. Hua Hin ligger ca. 180 km sydvest for Bangkok i et smukt og frodigt landskab og har i flere år været yndet feriemål blandt den thailandske kongefamilie. Området er kendt for at være meget autentisk og med nogle af landets flotteste strande.

Golf i Thailand så er det Black Mountain Golf Resort

Når man taler golf i Hua Hin, så falder snakken hurtigt på Black Mountain Golf Resort. Resortet er godt kendt af danske golfspillere og er igennem flere år blevet valgt til Thailands og Asiens bedste golf resort.

Med et longstay-ophold på Black Mountain vil du derfor få rigtig god tid til at opleve dette fantastiske land og ikke mindst den enestående kultur. Golf i Thailand er ikke kun en stor golfoplevelse. Det er den komplette rejseoplevelse, hvor alle dine sanser vil blive stimuleret.

Thailand

Hua Hin

Hua Hin er nok bedst kendt for sine lange sandstrande. Men området gemmer også på nogle af Thailands bedste golfbaner, heriblandt Black Mountain Golf Resort, som flere gange er blevet kåret til Thailands bedste golf resort.