African Golf Collage

African Golf Collage

Unik tur gennem Sydafrikas imponerende landskaber

African Collage er nok måske den mest unikke af de ture Rovos Rail tilbyder med golf. Her starter rejsen i Cape Town og snor sig gennem landskabet op til Pretoria nord for Johannesburg. Her får du afslappende dage med oplevelser, golf og herlig mad og drikke i uforglemmelige omgivelser.

Som på alle rejser med Rovos Rail, så er der også på African Collage inkluderet en luksuriøs og komplet fuldpension. Hver morgen serveres en særdeles indbydende morgenmad; friskskåret kød, croissanter, frisk frugt, yoghurt, juice, brød osv. Til frokost og hovedret serveres en forret inden man vælger hovedret mellem fisk, kød eller vegetarisk inden den forførende dessert bliver serveret. Til dette vælger du selvfølgelig mellem et skønt udvalg af Sydafrikas mange vine. På nogle af golfdagene spiser man frokost i golfklubben, hvilket naturligvis også er inkluderet.

Et godt forslag er, at man under togturen besøger den bagerste vogn, som er åben. Her mærker man den varme vind i ansigtet og smager på ”Dagens Bobler”, mens man nyder de fantastiske udsigter over landskabet, som passerer forbi.

Fakta

GolfværtNej
RejsevejledningSe rejsevejledning fra UM
RejsevaccinationSe Statens Serums Institut
Generel information vedr. Rovos RailSe mere her

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 52 995,-

15 nætter - 10 ombord på Rovos Rail
Fly fra Danmark til Cape Town
Fly fra Johannesburg til Danmark
Transport af kuffert og golfbag
Mad ombord på flyet
Modtagelse ved ankomst
Alle transfers jfr. program
3 nætter på The Vineyard Hotel i Cape Town inkl. morgenmad
10 nætter ombord på Rovos Rail
Fuldpension inkl. drikkevarer på Rovos Rail
8 runder golf
Safari i Hluhluwe - Umfolozi Game Reserve
Udflugt til Kap Det Gode Håb

Begrænset antal pladser!
Rejsens pris er baseret på økonomiklasse med f.eks. Emirates, Qatar Airways eller Turkish Airlines.
Vi booker de fly I ønsker og sender tilbud derefter.

Mulige tilvalg
Afbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris
Rejseforsikring: Forespørg på pris
1 ekstra nat i Pretoria efter Rovos Rail: Pris afhænger af hotellet
1 ekstra runde golf i Pretoria: Pris afhænger af banen
Alt golf mens I er ombord på Rovos Rail kan byttes med en alternativ ikke relateret golfaktivitet.

Afbookingomkostninger
Afbooking 90-61 dage før afrejse: 25% af rejsens pris
Afbooking 60-41 dage før afrejse: 75% af rejsens pris
Afbooking mindre end 40 dage før afrejse: 100% af rejsens pris

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon15℃

Clovelly Golf Club

Klubben har en rig historie fra 1934 og er en af de mest populære klubber i Cape Town på grund af sin smukke natur. Der er mange mindeværdige huller på banen, som kan prale af et interessant og varieret layout med smukke og velplejede fairways og greens.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 5883 5534 5225
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Charles Molteno Murray

Oubaai Golf Club

Oubaai Golf Club er designet af den legendariske Ernie Els, og du kan være sikker på, at alle huller kræver forskellige strategi er en fantastisk bane med smuk udsigt over det Indiske Ocean –  banen er værdsat af både nybegyndere og dygtige golfspillere.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Seasidebane
Banefakta Par72, 6516 6066 5165 4783
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Ernie Els

Fancourt Montagu

Fancourt Montagu er oprindelig udtænkt og designet af Gary Player, og den regnes for en af Sydafrikas allerbedste golfbaner. Ligesom søsterbanerne, Fancourt Outeniqua og Fancourt Links, er Montagu altid i fremragende stand. De 18 huller på Montagu er den ældste bane på anlægget og har gennemgået flere renoveringer og opdateringer og fremstår som en meget smuk og klassisk parklands-bane med masser af vandhazarder og bunkers. Som spiller gælder det derfor om at holde tungen lige i munden og bevare koncentrationen på de hurtige greens. En klassebane ud over det sædvanlige.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6714 6324 5669 4947
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Humewood Golf Club

Humewood ligger i kystbyen Port Elizabeth. Det er en original ”Seaside/Links”-bane med de klassiske kendetegn; brede bølgende fairways, hårde og hurtige greens, kraftig buskvegetation, få men dybe bunkers og ingen vandhazarder. Et must for alle, som besøger The Friendly City, som Port Elizabeth bliver kaldt. Det fine, gamle, hvide klubhus i to plan ligger centralt på banen og man kommer tilbage til klubhuset efter både hul 9 og 18.

Efter endt spil kan det klart anbefales at sætte sig på terrassen ved klubhuset og nyde udsigten over Nelson Mandela Bay, mens man evaluerer dagens strabadser.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Seaside Links
Banefakta Par 72,  6372 6096 5755 5350
Faciliteter Putting Green, trolleys/buggies, shop, restaurant
Design Colonel SV Hotchkin (1929)

Champagne Sports Resort

Denna mesterskabsbane designet af Hugh Baiocchi efterlader en med en varigt indtryk. Udsigten fra fairways med Champagne og Cathkin Peaks i baggrunden er enestående. 84 velplacerede og flot skårne bunkers venter på at du skal mærke sandet hentet fra Bronkhorstspruit. Fairways spilles brede, men ryger du i roughen så kan du let komme i problemer. En super golfbane som helt sikkert vil efterlade et godt indtryk.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6694 6202 5632 4757
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Hugh Baiocchi

Durban Country Club

Durban Country Club har to golfbaner, Durban Country Club og Durban Country Club Beachwood. Officielt åbnede klubben i 1922, dog kun med en bane. 1990 overtog man det som nu hedder Durban Country Club Beachwood.

Durban Country Club, er den mest anerkendte golfbane i vores program. Her har flere af de store turneringer blevet spillet og det er let at forstå hvorfor.

Banen er en forholdsvis flad parkbane, som sine smalle fairways og ondulerede greens er ganske finurlig at spille. Banen anses for at være ganske svær med en frodig vegetation og en utrolig smuk beliggenhed med sanddyner ud til det Indiske Ocean.

De første par huller er ganske smalle og derfor er det en god idé, at være lidt forsigtig med driveren, hvis man skal i klubhuset med en god score. Banen står altid skarpt og er virkelig en bane man skal glæde sig til at spille – uanset handicap.

Fakta

Antal huller 36
Bankarakter Park- og seasidebaner
Banfakta Durban CC, par 72/73,  6157 5910 5250
Beachwood, par 72/73,  6016 5883 5308
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Bandesign George Waterman
Caddie På Durban Country Club er det obligatorisk med caddie. Det kræver mindst én caddie per bold og en caddie koster ca. 100,- per runde og betales på stedet. Drikkepenge kommer udover dette beløb.

Leopard Creek Golf Club

Leopard Creek Golf Club ligger i hjertet af Mpumalanga ved den sydlige grænse af Kruger National Park. Denne eftertragtede bane er svær at få adgang til, da det bare er medlemmer og få udvalgte gæster, som får chancen for at spille her. Foruden et enestående layout, kommer du også helt tæt på Kruger National Park. På 13. hul vil du opleve, at det kun er Crocodile River, som adskiller dig fra den imponerende park, her er gode chancer for at dyr i parken. Leopard Creek blev gennemgribende renoveret i 2017, og har nok aldrig været bedre.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6665 6062 5150
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

The Vineyard

The Vineyard, fyldt med over 200 års historie, ligger i en stor park i den grønne forstad, Newlands. Med beliggenheden nær floden Liesbeek, i bekvem gåafstand fra indkøbscenteret Cavendish, og kun ti minutter fra det populære område i Cape Town, Victoria & Alfred Waterfront, så er dette en glimrende base i Cape Town. Det skønne hotel er Lady Anny Barnards oprindelige hjem og alle værelserne er designet af de velrenommerede arkitekter, Jack Barnett og Revel Fox. Her findes alt fra enkeltværelser til familiesuiter med udsigt over både bjergene og haven. Værelser prydes af værker fra mange større, Sydafrikanske kunstnere. The Vineyard har to glimrende restauranter og byder derudover på to swimming pools – en udendørs og en indendørs, et fitnesscenter og et internationalt spa-område. The Vineyard ”lever grønt”, hvilket vil sige, at de har påtaget sig et miljømæssigt og socialt ansvar for at sikre, at bæredygtige løsninger udleves gennem hele hotellet. Hotellet er kendt for sin behagelige og effektive service. Kort sagt, er The Vineyard gennemført lækkert og noget af det bedste i Cape Town.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
Beliggenhed10 minutter fra Waterfront
VærelserBruser/karbad, hårtørrer, TV, telefon, AC, safe, kaffe/te, minibar
Værelsestyper180 værelser. Courtyard standard/deluxe, Mountain standard/deluxe, Suites, Lejligheder
FaciliteterRestaurant, bar, pool, fitness, spa, have, løberuter, parkering
InternetGratis WiFi

Rovos Rail

Rovos Rail er nok verdens mest luksuriøse togrejse. Her bor du i ombyggede sovevogne med moderne komfort, som er nænsomt renoveret for at man kan opleve en atmosfære fra en svunden tid. Når du stiger ombord på de klassiske, luksuriøst indrettede togvogne mødes du af en romantisk og magisk følelse i et afslappet og elegant miljø. Samtlige kupéer har aircondition, deponeringsboks, minibar og badeværelse med bruseniche, hårtørrer mv. En lille tidslomme gennem det smukke Sydafrikanske landskab og en oplevelse man ikke finder lignende nogen andre steder.

 

 

Pullman Suite
Her opholder man sig i 7 kvadratmeter store kupéer med badeværelse. Man kan enten vælge mellem twin beds ovenpå hinanden eller dobbeltseng, som om dagen laves om til sofa.

 

De Luxe Suite
De Luxe Suiterne er på 11 kvadratmeter og dermed noget større end Pullman Suiterne. Her er eget loungeområde. Også her kan man vælge mellem twin beds eller dobbeltseng.

 

Royal Suite
Royal Suites fylder en halv vogn og er derfor meget rummelige og vældigt elegante. Med 16 kvadratmeter har disse kupéer eget loungeområde og badeværelse med badekar og bruseniche.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
VærelserAntal værelser varierer. Samtlige værelser har aircondition, deponeringsboks, minibar og badeværelse med bruseniche, hårtørrer mv
FaciliteterRestaurant, barer og lounge.
WifiNej

Program

4. november – Afrejse
Afrejse til Cape Town


5.november – Ankomst
I bliver budt varmt velkommen af vores lokale guide og transporteret til jeres hotel.
• 3 nætter på The Vineyard Hotel med morgenmad


6. november – Cape Town
En skøn dag til at nyde Cape Town – ”The Mother City”. Mulighederne er mange – besøg f.eks. fantastiske Table Mountain eller måske en guidet tur til Robben Island? Det kan også være, at en herlig tur til Cape Peninsula kan lokke?


7. november – Golf i Cape Town-området
Golf på en af banerne i Cape Town-området (Clovelly eller lignende).


8. november – Rovos Rail afgår
Udcheck og transfer til Cape Town Station hvor I bliver varmt modtaget i Rovos Lounge. Toget afgår i løbet af formiddagen og kører igennem Tulbagh Valley og Matroosberg Mountains.
• 10 nætter i valgte kupé på Rovos Rail med fuldpension inkl. drikkevarer


9. november – Golf på Fancourt
Denne morgen er stopper vi ved selveste himmeriget for golfspillere – Fancourt. Det bliver til en tidlig runde inden toget fortsætter mod Port Elizabeth gennem betagende Outeniqua Mountains.


10. november – Golf på Oubaai GC
Tid til golf. Dagen byder på Ernie Els-kreationen Oubaai Golf Course, hvor vi spiser frokost i klubhuset efter runden. Middagen nydes ombord på toget som, fortsætter østpå.


11. – Golf på Humewood GC
Tredje dag i træk med golf. Nu er det gamle, klassiske Humewood som står for tur. Her bliver det også til en skøn frokost i klubhuset efter runden.


12. november – En dag på toget
En hel dag på toget, som kører langs grænsen til Lesotho på vej til Ladysmith. Hvorfor ikke tage plads i den åbne del af bar-vognen og nyde udsigten over landskabet?


13. november – Golf på Champagne Sports Resort
Denne morgen står den på golf på Champagne Sports Resort som ligger for foden af Drakensberg. Efter golfen går transferen til Estcourt, hvor man hopper på toget igen.


14. november – Golf i Durban
På dag 11 ankommer toget til Durban, hvor der naturligvis også skal spilles golf, enten på Durban CC eller Zimbali GC.


15. november – Safari
Morgenen byder på Safari i Hluhluwe Game Reserve. Efter endt safari kører toget nordpå gennem Swaziland.


16. november – Golf på Nkonyeni GC
Enspændende dag venter i hjertet af Swaziland med en runde på Nkonyeni Golf Course


17. november – Safari
Sidste golfrunde på togturen spiller på den verdensberømte Leopard Creek Championship Course. Banen blev renoveret i den første halvdel af 2018, så vi kommer til at spille en bane i absolut topklasse. Det er langt fra usædvanligt at møde vilde dyr på banen. Hvis man på dette stadie af turen hellere vil tage på en mindeværdig safari i Kruger National Park i stedet for, så kan vi også sørge for dette.

Er det ikke muligt at spille på Leopard Creek, så spiller man White River Golf Course eller Leopard Creeks fine par 3-bane med afsluttende frokost i klubhuset. Det er også muligt at vælge en safari i Kruger Nationalpark, hvis man ønsker dette.


18. november – Sidstedagen på toget og hjemrejse
Nyd den sidste dag ombord inden toget ruller ind på Capital Park Station i Pretoria i løbet af eftermiddagen. Her venter en transfer, som kører jer til lufthavnen i Johannesburg.
Alt afhængig af jeres flytider kan I få brug for en ekstra nat i Pretoria inden hjemrejse og måske endda en ekstra runde golf. Der er flere gode baner at vælge mellem i området.


19. november – Hjemme igen
Hjemme igen med en masse fantastiske minder i bagagen.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.