Durban

KwaZulu-Natal

Velkommen til mageløse Sydafrika!

Golf i Sydafrika er også ganske populært på den Sydafrikanske østkyst omkring Durban. Vores nye rejsemål hedder Kwazulu-Natal, som er den østligste provins i Sydafrika. Provinsen grænser op til Mozambique mod nord og Det Indiske Ocean mod øst og hovedstaden i provinsen er Durban.

Syd for Durban ligger KwaZulu-Natals kystlinje med sine fantastiske strande og imponerende golfbaner. Her bor og spiller vi på et områdets bedste golf baner – Selborne Hotel Spa & Golf Estate. Herefter vender vi snuden mod nord og delfinkysten, hvor vi har vores næste stop – Fairmont Zimbali Resort. Her er uberørt kystlinje, bølgende landskab og tydeligt præg af Zulu kulturen. Fairmont Zimbali er et af områdets absolut bedste golf resorts, som foruden at byde på et fantastisk beliggende hotel også byder på en dejlig varierende golfbane.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Baner i området20
Afstand til lufthavnenKing Shaka International Airport. Selborne Hotel 110 km, Fairmont Zimbali Hotel 15 km
Nærmeste byDurban. Selborne Hotel 73 km, Fairmont Zimbali Hotel 39 km
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 17 995,-

5 nætter på Selborne Golf Estate Hotel & Spa
5 nætter på Fairmont Zimbali Resort
morgenmad
velkomstmiddag "Braai Dinner" på Selborne Hotel
3 greenfees på Selborne Golf Club
2 greenfees på Zimbali Country Club
1 greenfee på Prince’s Grant Golf Course
transfer ifølge program
fly
flyskat
mad ombord på flyet
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

På Durban Country Club er det obligatorisk med caddie og koster ca. kr. 125,- per runde og betales på stedet. Drikkepenge kommer udover dette beløb.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon20.8℃

Selborne Golf Club

Selborne Golf Club byder på 18 huller beliggende i og omkring to privatejede kystskove. En runde på Selborne er både udfordrende og givende med den skønne natur, hvor du kan være heldig at opleve dyr. Golfbanen og omgivelserne er uovertrufne og banen har i flere omgange været brugt på Sunshine Tour. Den sydafrikanske pendant til Europatouren.

Golfbanen er designet af Denis Barker, en af de oprindelige ejere af Selborne Golf Estate Hotel and Spa. Allerede fra første tee er den udfordrende og du vil opleve at vandhazarderne spiller en fremtrædende rolle på de fleste af hullerne. Efter runden kan det anbefales at nyde en drink eller en frokost fra klubhusets terrasse ved 18 green og udsigt over banen.

Selbourne ligger syd for Durban, på det som kaldes Sydafrikas Golfkyst. Her er man begunstiget med et tropisk klima, som giver de optimale betingelser for golfoplevelser året rundt.

Fakta

Antal huller 18
Bankarakter Seasidebane
Banefakta Par 72,  6040 5614 5280 4797
Drivingrange Nej
Bandesign Dennis Barker

Zimbali Golf Club

Zimbali Country Club ligger ved kysten nord for Durban, og er en utrolig smuk og afvekslende golfbane. Banen er designet af den tidligere vinder af British Open, Tom Weiskopf og hele anlægget har stor fokus på miljøet, hvilket betyder at teestederne ofte ligger finurligt for ikke at miljøbelaste området.

De første elleve huller ligger i et åbent kuperet terræn med en skøn udsigt til den smukke natur. De sidste syv huller spilles i et mere skovpræget område. Standen på Zimbali Country Club er fantastisk og banen spilles middelsvær og er blandt de bedste i området.

Klubhuset er i afrikansk design med mange håndlavede detaljer, dekorationer, møbler, store terrasser omkranset af den frodige subtropiske vegetation. Alt dette kombineret med en førsteklasses service, lækker gastronomi og en veludstyret proshop, gør at Zimbali er en komplet golfoplevelse.

Fakta

Antal huller 18
Bankarakter Hedeland - skovbane
Banefakta Par 72,  6524 6052 5558 4964
Drivingrange Ja, udslag fra græs.
Banedesign Tom Weiskopf

Prince's Grant Golf Course

Det er den smukke natur som gør Prince’s Grant Golf Course til noget helt specielt. Golfbanen er designet af Peter Matkovich, som har anlagt en parkland bane med en links lignende layout mellem fire små højderygge. Det kuperede terræn betyder, at flere af teestederne er højt placeret, hvilket giver en fantastisk udsigt ud over området og det Indiske Ocean.
Det er en bane som passer de fleste golfspillere. Her findes ingen overraskelser eller blinde huller og næsten alle, som spiller golfbanen første gang, tager en god golfoplevelse med sig i bag’en. Eftersom banen ligger tæt på vandet, så kan vinden på nogle dage, godt drille en smule.

Fakta

Antal huller 18
Bankarakter Parkbane, Seaside
Banefakta Par 72,  6253 5836 5373 4976
Bandesign Peter Matkovich

Fairmont Zimbali Resort

Lige nord for Durban ligger Fairmont Zimbali Resort, som holder femstjernet standard. Hotellet ligger højt og terrænet skråner ned mod havet, her har man en herlig udsigt over det vældige Indiske Ocean, og er du heldig, kan du se hvalerne fra terrassen.

I forbindelse med den indbydende lobby ligger den hyggelige hotelbar Vinum. Et fantastisk sted at nyde en drink inden middagen.

Der er flere restauranter på Fairmont Zimbali Resort. Her findes blandt andet den hyggelige à la carte-restaurant, som tilbyder klassisk ”fine dining”. Den indiske restaurant OSA byder på et spændende køkken med skønne retter. Regionen er kendt for deres gode karryretter. Buffetrestauranten Coral Tree tilbyder en indbydende buffet med smage fra forskellige dele af verden.

Hotelværelserne ligger i hver sin fløj på begge sider af receptionen. Værelserne er store, og her er god plads, hvilket passer godt for os golfspillere. De er både smagfuldt og tidssvarende indrettede, med mørkt træ og lyse farver. Alle værelser har egen balkon eller terrasse, som enten vender mod havet eller mod den frodige fauna som omgiver hotellet.
Nedenfor hotelbygningen ligger det skønne pool område. Om eftermiddagen er det et perfekt sted at tilbringe et par timer efter golfrunden. Pool baren byder på noget læskende at drikke.

På Fairmont Zimbali Resort finder du naturligvis også en fantastisk spa med et stort udbud af behandlinger. Resortet har en lang række tilbud heriblandt beach club, flere pools, vandrestier, tennis og squash.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedCa 30 minutter nord for Durban
Værelser154 værelser. Alle værelser med toilet, bad, hårtørrer, TV, telefon, AC, minibar, te/kaffe, balkon/terrasse.
FaciliteterRestauranter, barer, pooler, spa, m.m.
WifiJa, gratis

Selborne Golf Estate Resort & Spa

Selborne Golf Estate Resort & Spa ligger lige ude for smukke Pennington på KwaZulu-Natals sydlige kystlinje ca. en lille times kørsel syd for Durban. Hotellet føles som et ægte hidden gem med gode faciliteter. Ideen med hotellet var at skabe et klassisk get-away hotel med en placering helt ned til vandet og en rigtig god golfbane. Derfor finder man i dag et firestjernet boutique hotel som lever op til den beskrivelse og som derudover har egen beach club og poolområde, samt byder på en rigtig god restaurant, som bruger råvarer fra egnen.

Der hersker en helt speciel ro på Selborne godt hjulpet på vej af det frodige og hyggelige kystområde, som kendetegner kysten syd for Durban. Navnet stammer oprindeligt fra Lord Selborne, som byggede gården i 1954 og den familiære følelse mærker man straks, når du træder ind på hotellet, som præges af masser af inventar importeret fra England.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedEn times kørsel syd for Durban
VærelserBad/toilet, hårtørrer, TV, telefon, AC, minibar, kaffe & te, balkon/terrasse
FaciliteterRestauran, bar, gårdhave, pool, privat strand, spa, sauna, parkering
WifiJa, gratis

Incredible KwaZulu-Natal

Fairmont Zimbali Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.