Golf i KwaZulu-Natal

KwaZulu-Natal ligger helt ud Det Indiske Ocean i den nordøstlige del af Sydafrika. Den største by er Durban, som er en pulserende storby med al hvad det indebærer. Kystlinjen i KwaZulu-Natal oversået med små hyggelige byer. Kystområdets klima er fugtigt og subtropisk, der kan sammenlignes med det sydlige Florida i USA. Mens man bevæger sig længere nordpå op ad kysten mod grænsen til Mozambique, bliver klimaet næsten rent tropisk. Fremragende strande af verdensklasse kvalitet findes langs stort set alle dele af Sydafrikas østlige kyst med nogle af de mindst udviklede ædelstene, der findes i provinsens yderste sydlige og fjerne nordlige ende.

I den tropiske region KwaZulu-Natal findes der en række lækre golfbaner langs kysten ud mod Det Indiske Ocean. Du finder mesterskabsbaner som Durban Country Club og Wild Coast Sun Country Club, samt moderne parkbaner Zimbali Country Club. Der findes også en række andre golfperler i regionen, som ikke de fleste turister spiller. Det gælder bl.a. Selborne Country Club og Southbroom Golf Club.

Det tropiseke klima gør at mange sydafrikanere vælger at holde ferie her. Her kan man nyde solen og de fantastiske strande eller være aktiv på tennisbanen, på mountainbiken eller golfbanen.

Præcis som andre steder i Sydafrika er der ikke en finger at sætte på servicen. Her er der altid fokus på at du som gæst, skal nyde oplevelsen. Uanset om det er på restauranten, golfbanen eller hotellet. Mad og drikke er er billigt i KwaZulu Natal og langs kysten finder man flere feriebyer, hvor man kan finde helt fantastiske fiske- og skalddyrsrestauranter. Vi anbefaler at prøve den klassiske The Oyster Box i Umlanga. På det tjusiga hotellet finns någonting på menyn för alla smaker.

Golfvært i KwaZulu-Natal

På vores golfrejser til KwaZulu-Natal kan du altid nyde servicen fra golfværter. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at du kan få en uforglemmelig golfrejse til dette fantastiske land.

 

Vores golfrejsemål i KwaZulu-Natal

Sydafrika, KwaZulu-Natal

Durban

På denne tur tager vi helt ud til Sydafrikas østkyst ved Durban, for at opleve noget af det bedste af det Sydafrika kan byde på for dig som vil spille golf i Sydafrika og den skønne KwaZulu-Natal-provins.