Sun City

Sun City

Afrikas svar på Las Vegas!

Sun City er et af Sydafrikas mest komplette golf resorts. To mesterskabsbaner, som regnes blandt bedste i landet, et 5-stjernet luksushotel, samt et væld af forlystelses muligheder, heribland safari. Med andre ord alt hvad man har behov for under en golfferie i Sydafrika.

Foruden at nyde livet ved swimmingpoolen, så tilbyder den lille by et par timers kørsel nord for Johannesburg på utallige aktiviteter. For os golfspillere er det specielt de to mesterskabsbaner, The Gary Player Country Club og The Lost City Golf Course som lokker os til byen.

Skulle det ikke være nok, så er muligheden for at kombinere en golfferie med safari, det som gør en golfrejse til Sydafrika helt unikt. I Pilansberg National Park, som kun ligger et langt drive fra hotellet, kan man opleve The Big 5 – Elefant, løve, bøffel, næsehorn og leopard på nært hold.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Afstand til lufthavnJohannesburg International Airport, 204 km
Afstand til golfbanenGary Player Country Club, 150 m
Lost City Golf Course, 2 km
Nærmeste byRustenburg, 54 km
ArrangementerTurneringer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 17 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
morgenmad
velkomstmiddag og afsluttningsmiddag
3 greenfee på Gary Player Country Club
2 greenfee på Lost City Golf Club
delt golfbuggy ved spill på Lost City Golf Club
safaritur i Pilanesberg Game Reserve
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service av vores golfvært

Caddiegebyr
Et caddygebyr skal betales for spil på både Gary Player Country Club og Lost City Golf Club. Caddies er obligatoriske. Gebyr for caddy er omkring ZAR 300 plus tip.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon19.7℃

Gary Player Country Club

The Gary Player Country Club er en af de mest kendte golfbaner i Sydafrika og den har flere gange været brugt som vært for Nedbank Championship på Europatouren. Men banen er også blevet kåret til Sydafrikas bedste golfbane flere gange, så her venter en golfoplevelse ud over det sædvanlige.

Golfbanen og klubhuset ligger i gåafstand til hotellet, som Golf Plaisirs gæster bor på, The Cascades Hotel. Når man træder ind i klubhuset mærker man straks den luksuriøse aura som hviler over den elegante golfklub. Eftersom der ikke er nogen driving range i nærheden af klubhuset, kan det anbefales at varme op med en forfriskning i baren eller en god frokost inden runden.

Det er den sydafrikanske golflegende, Gary Player, som har designet og givet navn til banen. Ligesom han også står bag desginet af den anden bane i Sun City – The Lost City Golf Course. Selvom de to golfbaner er designet af Gary Player, så er de vidt forskellige. The Lost City kan bedst beskrives som en ørkenlingnende linksbane, mens The Gary Player Country Club er en parkbane, anlagt i et smukt naturområde, hvor hullerne rammes ind af nydelige akacietræer.

Fra teestederne kan banen måske virke smal, men der er som regel mere plads end man først tror og overraskende nemt at finde bolden igen, hvis man går lidt skævt af fairway – specielt med lidt hjælp fra din caddie.

Med sine næsten 7000 meter er banen er blant de længste i Sydafrika, så det er vigtigt at vælge det rette teested fra starten. De bedste golfspillere anser banen som lang, men for middel- og højhandicap spilleren, er det først og fremmest et godt strategisk spil som resulterer i en god score. Hos Golf Plaisir er vi rigtigt glade for banen og selvom den er udfordrende, kan man alligevel nyde den afslappende atmosfære og helt fantastiske natur der omkranser banen. Er man rigtig heldig, kan man måske endda hilse på noget af de rige dyreliv i området.

Det er svært at udpege et decideret signaturhul på banen, men vi vil gerne fremhæve de sidste tre huller, som giver en nervepirrende afslutning, både for de professionelle og for os, som bare spiller om middagen efter runden. På alle tre huller er der både vand og dybe bunkers i spil og kommer man igennem disse tre til handicap, skal man være mere end tilfreds.

Det afsluttende hul 18 er et langt par 4-hul, med en 90 graders dogleg venstre, som er muligt at nå for de langtslående. Skulle man derimod misse fairway er straffen til gengæld også hård. En dejligt afslutningshul på en helt fantastisk golfbane.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banfakta Par 72, 6535 5881 5004
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Lost City Golf Club

Allerede ved ankomsten til The Lost City Golf Course bliver man imponeret over det specielle klubhus, som er designet med inspiration fra myten om det tabte Atlantis. I stil med det nærliggende hotel, Palace of the Lost City, er klubhuset en overflod af håndværksmæssige detaljer og oplevelser i sig selv.
Golfbanen giver ved første øjekast det indtryk, at man nemt finder bolden, hvis man slår lidt skævt fra tee. Men det er ikke tilfældet og vi kan kun anbefale at hyre en af de lokale caddier, som både giver godt selskab og sparer dig for et besøg i pro-shoppen efter nye bolde.

Den første fairway er godt bevogtet af waste areas på begge sider, hvilket præger banens layout på de første ni huller. Golfbanen er skåret du i et kuperet terræn med udsigt til nationalparken og de bjergrige landskab, som ses fra alle steder på banen. De fleste af teestederne er forhøjede, så husk at tage dig tid til at nyde de fantastiske udsigter, som The Lost City-banen byder på.

Rundens helt store højdepunkt er hul 13. Et par 3-hul som spilles for et forhøjet teested med udslag mod greenen, som er udformet efter det afrikanske kontinent. Den smukke green er omkranset af både bunker og vandhazard, sidstnævnte er hjemsted for mere end 40 krokodiller. Det skal siges, at du ikke vil være den første som ikke leder efter din bold, hvis du skulle være uheldig og slå den direkte i søen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Lettere kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6354 5959 5417
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Gary Player

The Cascades Hotel

Det 5-stjernede Cascades-hotel er opkaldt efter vandfaldet i byen og et sted, hvor du hurtigt finder roen. Det virker som om man bor midt i en oase i gå-afstand til utallige aktiviteter for enhver smag.

Ligefra man kommer ind i hotellets lobby, så føles det som om, at man befinder sig midt i et eventyr i et skjult frodigt kongerige.Selve bygningen minder om et Azteker tempel, hvilket passer godt til de frodige omgivelser. Fra lobbybaren og barens terrasse har man udsigt til det store poolområde. Alle hotellet 243 værelser har udsigt mod den tropiske have og de azurblå swimmingpools.

Hotellet har desuden to rigtigt gode restauranter, som vi vil anbefale. Peninsula Restaurant og Bocado. Sidstnævnte serverer smagfulde retter fra Middelhavet og har en rigtig hyggelig atmosfære efter at mørket har sænket sig. Peninsula Restaurant serverer delikatesser fra alle verdens hjørner og det er også her morgenmaden serveres.

Det er ikke muligt at finde bedre beliggenhed af hotellet for os golfspillere i Sun City. Fra Cascades har man gå-afstand til golfbanen og alle andre aktiviteter i området.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedI resorten, tæt på alt.
Værelser243, AC/Safety box
FaciliteterPooler, SPA,Restauranter, barer,
WifiGratis på stedet

Pilanesberg Game Reserve

Sun City

Gary Player Golf Course

The Lost City Golf Course

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.