Temarejse til Sydafrika

Golfrejse med Sydafrikansk guide

20. marts - 1. april 2020

Tag med Golf Plaisir på en spændende golfrejse til Sydafrika til foråret. Vi har håndplukket nogle af de bedste hoteller, spændende golfbaner, vinsmagning, gode middage og selvfølgelig safari. Vi har krydret hele turen med en sydafrikansk guide, som kyndigt vil guide gruppen igennem de mange fantastiske oplevelser.

En golfrejse til Sydafrika er noget alle bør prøve mindst en gang i livet og på denne tur vil man opleve alt det bedste af hvad Cape Town, Garden Route og alle de andre seværdigheder, som man møder i det smukke land.

Vores tur starter i Western Cape, området syd for Cape Town. Her bor vi fire nætter på det skønne The Vineyard Hotel, hvor vi både har tid til at opleve Cape Town på egen hånd, ligesom vi har arrangeret ture til Table Mountain, samt golf på den klassiske Steenberg Golf Club og Clovelly Golf Club.

Turen fortsætter langs Garden Route med et tre dages stop i Knysna og indkvartering på det 5-stjernede Pezula Resort Hotel & Spa Estate. Her spiller vi nogle af de bedste golfbaner i Sydafrika, Pezula Golf og Simola Golf. Herefter er det tid til at prøve safari i Sydafrika. Vi har en overnatning på det utroligt smukke Gondwana Game Reserve, hvor vi har to safariture, også kendt som “game drives”.

Turen afsluttes i vinområdet mellem Franchhoek og Paarl. Her bor vi to nætter på Pearl Valley Hotel og spiller den skønne Pearl Valley Golf Course, som er designet af Jack Nicklaus, inden turen atter går mod Danmark.

Fakta

Rejseperiode20. marts - 1. april
Rejselængde13 dage, 12 nætter (heraf 2 på flyet)
AfrejsebyKøbenhavn
FlyselskabQatar Airways, økonomiklasse
Min/Max antal10/24 personer
RejsevejledningUMs rejsevejledning til Sydafrika

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 24 295,-

Fly fra København til Cape Town via Doha t/r
Transport af kuffert og golfbag (maks. 40 kg)
Alle transfer jf. program
4 nætter på The Vineyard Hotel & Spa i Courtyard værelse
3 nætter på Pezula Hotel i Deluxe-værelse
1 nat på Gondwana Game Reserve i Kwena værelse
2 nætter på Pearl Valley Hotel by Mantis i suite med 1 soveværelse
Morgenmad
Velkomstmiddag på The Vineyard Hotel (ekskl. drikkevarer)
Braai buffet i Pearl Valley (ekskl. drikkevarer)
Treretters middag på Gondwana (ekskl. drikkevarer)
Vinsmagning på Steenberg Winery
Golf på Steenberg GCC
Golf på Clovelly GC
Golf på Pezula Golf Estate
Golf på Simola GC
Golf på Pearl Valley GC
Delt buggy er inkluderet på alle baner
Sydafrikansk guide (engelsktalande)

Tilvalg
Afbestillingsforsikring: 6 % af rejsens pris
Enkeltværelsestillæg: DKK 5.595,-
Rabat uden golf: DKK 2.450,-

Abestillingsregler for denne rejse
Depositum refunderes ikke
59-31 dage før afrejse: 75 % af rejsens pris
Mindre end 31 dage før afrejse: 100 % af rejsens pris

Turen gennemføres ved mindst 10 personer og planlægges højest at få 24 deltagere, alle transfers i moderne køretøjer. Med andre ord, en perfekt mulighed for at nyde det i fulde drag, og på samme tid at lære landet lidt bedre at kende gennem den sydafrikanske guide, der er med på alle transfers, check-ins og golfrunder.
Golf Plaisir forbeholder sig ret til at ændringer i programmet, som skyldes forhold der er uden for vores kontrol.


Turistskatt
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet.Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon17.6℃

Steenberg Golf Course

Steenberg Golf Course ligger på den østlige side af Table Mountain og bare 20 minutters kørsel syd for Cape Town centrum. Steenberg ligger ved en gammel tysk-ejet farm fra 1682, som i dag både huser golfklubben og golfbanen, et 5-stjernet hotel og en vingård. Det er sydafrikanske Peter Matkovich som står bag designet af banen og han har selv sagt om Steenberg, at det er en af de baner, som han vil kunne spille hver eneste dag. Siden banen åbnede i 1994 har den gennemgået en større gennemgribende renovering og er i folkemunde kendt for at have Cape Towns hurtigste greens!

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72,  6166 5844 5472 5164
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Peter Matkovich

Clovelly Golf Club

Klubben har en rig historie fra 1934 og er en af de mest populære klubber i Cape Town på grund af sin smukke natur. Der er mange mindeværdige huller på banen, som kan prale af et interessant og varieret layout med smukke og velplejede fairways og greens.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 5883 5534 5225
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Charles Molteno Murray

Pezula Golf Club

Pezula Golf er hjertet i Pezula Gof Estate og er en rigtig mesterskabsbane, selvom den kan spilles og nydes af golfere på alle niveauer. Den er forholdsvis lang fra bageste tee, men er til at komme til fra de lidt kortere tees, som vil give den bedste oplevelse for langt de fleste. Fra banen er der en fantastisk udsigt over Knysna-lagunen, Outeniqua-bjergene og det Indiske Ocean, som kun gør oplevelsen endnu større. Af den årsag er banen også kendt som en af de bedste og flotteste i verden.

Pezula åbnede i 2001, hvor den kort efter blev kåret til den bedste nye golfbane i Sydafrika. Golfbanen er designet af David Dale og Ronald Fream, som er to amerikanske golfbanedesignere. Det er tydeligt at se, da bunkers er store og flotte og fairways er brede, som man kender det fra mange amerikanske baner. Da banen er forholdsvis kuperet, så er buggy obligatorisk.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet park- og seasidebane
Banefakta Par 72, 65506101 574753614985
Driving range Ja, udslag fra græs
Banedesign David Dale og Ronald Fream

Simola Golf Club

Simola Golf Club er designet af Jack Nicklaus og åbnede i 2005, som den blot tredje Jack Nicklaus Signatur-bane i Sydafrika. Den ligger fantastisk, nær Outeniqua-bjergene og med udsigt over Knysna og Knysna River og naturligvis til bjergene i baggrunden. Generelt har banen parkkarakter med en del træer mellem hullerne. Banen har fem par 5 huller og fem par 3 huller, så der er god variation og man spiller sjældent det samme par, to huller i træk. Banens signaturhul må siges at være hul 2, hvor man står højt oppe og kan se hele fairway’en og alle syv bunkers på hullet, så her gælder det om at holde tungen lige i munden. Husk at nyde de mange smukke blomster og farverige fugle.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72, [6033 51894595
Driving range Ja, udslag fra græs
Banedesign Jack Nicklaus

Pearl Valley Golf Estate

Denne Jack Nicklaus designede bane ligger i en smuk dal mellem Franschhoek og Paarl. Banen blev åbnet i 2003 og det tog ikke længe før den blev nævnt som en af de bedste baner i Western Cape. Europatouren har spillet her og serviceniveauet og den generelle stand af banen er helt i top.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6397 5876 4685
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Jack Nicklaus

The Vineyard

The Vineyard, fyldt med over 200 års historie, ligger i en stor park i den grønne forstad, Newlands. Med beliggenheden nær floden Liesbeek, i bekvem gåafstand fra indkøbscenteret Cavendish, og kun ti minutter fra det populære område i Cape Town, Victoria & Alfred Waterfront, så er dette en glimrende base i Cape Town. Det skønne hotel er Lady Anny Barnards oprindelige hjem og alle værelserne er designet af de velrenommerede arkitekter, Jack Barnett og Revel Fox. Her findes alt fra enkeltværelser til familiesuiter med udsigt over både bjergene og haven. Værelser prydes af værker fra mange større, Sydafrikanske kunstnere. The Vineyard har to glimrende restauranter og byder derudover på to swimming pools – en udendørs og en indendørs, et fitnesscenter og et internationalt spa-område. The Vineyard ”lever grønt”, hvilket vil sige, at de har påtaget sig et miljømæssigt og socialt ansvar for at sikre, at bæredygtige løsninger udleves gennem hele hotellet. Hotellet er kendt for sin behagelige og effektive service. Kort sagt, er The Vineyard gennemført lækkert og noget af det bedste i Cape Town.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
Beliggenhed10 minutter fra Waterfront
VærelserBruser/karbad, hårtørrer, TV, telefon, AC, safe, kaffe/te, minibar
Værelsestyper180 værelser. Courtyard standard/deluxe, Mountain standard/deluxe, Suites, Lejligheder
FaciliteterRestaurant, bar, pool, fitness, spa, have, løberuter, parkering
InternetGratis WiFi

Pezula Resort Hotel & Spa

Pezula Resort Hotel & Spa er et fantastisk golf resort langs den ikoniske Garden Route. Resortet er beliggende ved Knysna og man bor unikt ved Knysna Head, som ligger syd for byen ud mod kysten. Det er et 5-stjernet luksus resort med 78 skønne suiter med egen pejs, dejlig udsigt over området fra den private balkon eller terrasse.

Foruden golf, så findes der masser af aktiviteter man kan vælge blandt. Det gælder bl.a. ridning, kanosejlads, vandreture, tennis, m.m., ligesom der findes en shuttle service til den paradisstrand. Herudover byder hotellet på et veludstyret fitnesscenter og Spa, foruden en af området allerbedste golfbaner.

Restauranten Zachary’s byder på lækker frokost og middage, ligesom de kan tilberede picknik-kurve, hvis man ønsker en frokost i det grønne. Med andre ord. Pezula er ikke bare endnu et luksuriøst 5-stjernet resort. Her finder du alt hvad hjertet kan begære af aktiviteter og afslapning, og ønsker du at opleve det lokale liv, så er Knysna bare 10 minutter væk i en taxi. I centrum af Knysna og i deres marina findes der et godt udvalg af gode restauranter.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed Pezula Golf Club.
Værelser78 suites. Alle værelser med AC, Safety-box, hårtørrer, m.m.
FaciliteterUdendørspool, spa, gym, bar, restaurant mm.
WifiJa, wifi gratis uden ekstra omkostninger.

Gondwana Game Reserve

Gondwana Game Reserve giver en autentisk afrikansk safari oplevelse tæt på Cape Town. Mindre end fire timers kørsel fra Cape Town International Airport, langs Sydafrikas naturskønne Garden Route, tilbyder parken på 11.000 hektar (26.000 acre) et særpræg og luksuriøst malaria-frit Safari-område hvor landets ”The Big 5” (løver, bøffler, elefanter, næsehorn og leoparder) lever.

Bestanden af dyr, herunder, giraffer, flodheste, aber og zebra kan ses på det majestætiske landskab med imponerende udsigt over Langeberg og Outeniqua bjergene i alle retninger. Denne eksklusive safaripark tilbyder gæsterne opmærksom service, sundt afrikansk køkken, inspirerende interiør, en række aktiviteter, herunder Big 5 Game Drives, Mountainbiking, vandreture, Africology-spa-behandlinger. Vi bo i de smukke Fynbos villaer.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedI Gondwana Private Game Reserve
Værelser14 open plan suites
FaciliteterSafari, udendørs swimmingpool, spa, restaurant, bar.
WifiJa, gratis i lobbyen.

Pearl Valley Hotel

Takket være den Jack Nicklaus-designede topbane, Pearl Valley har der længe været en god grund til at besøge dalen mellem Paarl och Franschhoek. Med det nye boutiquehotel, Pearl Valley Hotel by Mantis, er det nu også blevet muligt at bo her. Dalen mellem de majestætiske Simonsberg og Drakenstein Mountains er henførende magisk med både de fantastiske restauranter i Franschhoek og et stort antal af vingårde indenfor kort køreafstand. Pearl Valley Hotel by Mantis er sammen med golfbanen et golf resort af højeste klasse. Hotellet er nyt og fremstår i lyse og venlige farver. De 38 værelser ligger helt tæt på klubhuset, hvor man også har adgang til pool, en god restaurant med et vinkort i topklasse og en whiskybar, som når skotske dimensioner.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed klubhuset på Pearl Valley
Værelser38. Alla værelser med AC, safety-box, hårtørrer, m.m.
FaciliteterUdendørspool, restaurat, bar mm.
WifiJa, wifi gratis uden ekstra omkostninger.

Rejsens program

20. marts

Afrejse fra Skandinavien

Afgang fra Skandinavien. Natflyvning ombord på Qatar Airways sammen med minimal tidsforskel betyder, at du ankommer overraskende veludhvilet.


21. marts

Cape Town
Ankomst til Cape Town. Om aftenen bydes der på velkomstmiddag på The Vineyard Hotel.

  • 4 nætter på The Vineyard Hotel i Courtyard Deluxe Room inklusive morgenmad og velkomstmiddag eksklusive drikkevarer

22. marts

Golf på Steenberg GC

Endelig golf! Spil på den klassiske Steenberg Golf Club. Derefter bliver det godt at smage Steenbergs gode vine.


23. marts

Table Mountain og golf på Clovelly GC

Om morgenen er der tur op til Table Mountain for at opleve den imponerende udsigt over Cape Town, Robben Island og kysten ved Camps Bay (svævebanen kan blive lukket i dårligt vejr). Turen fortsætter til Clovelly Golf Club, en af de bedre baner i nærheden af Cape Town, og en dejlig eftermiddagsrunde venter.


24. marts

Cape Town på egen hånd

En dag til at slappe af og nyde eller at komme ud og opleve noget af alt hvad Western Cape har at byde på. Måske et besøg på Robben Island (Mandela University), hvor Nelson Mandela sad fængslet? Eller trækker en tur til Kap det Gode Håb? Vi kan bestille alle udflugter på forhånd.


25. marts

Garden Route
Check-ud og videre mod øst mod den centralt beliggende by på Garden Route – Knysna. Her finder du luksuriøs indkvartering på toppen af det mægtige Knysna Heads, hvor Pezula Estate ligger med hotel og golfbane.

  • 3 nætter på Pezula Hotel i Deluxe-værelse inklusive morgenmad

26. marts

Golf på Pezula GC

Golf på Pezula Golf Course. En golfdag, der tilbyder en vidunderlig golfbane og for at sige det mildt, fantastisk udsigt over det Indiske Ocean og Knysnas lagune.


27. marts

Golf på Simola Golf Estate

Golf på Jack Nicklaus Signature Simola Golf Estate, der ligger lige nord for lagunen.


28. marts

Aftensafari

Tjek-ud og transfer vestpå, og overnatning på Gondwana Game Reserve. Eftermiddagen byder på Game-Drive, og der er selvfølgelig et drinksstop i bushen for en “sun downer” … Middag er inkluderet om aftenen

  • 1 nat i Gondwana Game Reserve i Kwena-rummet inklusiv morgenmad, middag (eksklusiv drikkevarer)
  • 2 Game Drives

29. marts

Morgensafari

Morning Game-Drive inden afrejse til Pearl Valley i vinlandet.

  • 2 nætter på Pearl Valley Hotel by Mantis i Suite med 1 soveværelse inklusive morgenmad

30. marts

Golf på Pearl Valley GC

Golf på Pearl Valley golfbane. Endnu en højt rangeret bane i Sydafrika designet af legenden Jack Nicklaus.
Aftenen byder også på en lækker sydafrikansk Braai-middag.


31. marts

Hjemrejse til København

Hjemrejse fra Cape Town med Qatar Airways.


1. april

Ankomst til København

Tilbage i Danmark om morgenen/formiddagen.

 

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.