Simola Golf

Simola Golf

Long Stay i Sydafrikas Garden Route

Long stay på Simola Golf er en glimrende måde at opleve Sydafrika som rejseland og det smukke område omkring Knysna. Man bor i lejlighed på Simola Golf Estate med udsigt til en af de smukkeste byer i området (Knysna) og midt i et naturparadis bestående af floder, søer frodige skovområder og gyldne strande, hvor Outeniqua bjergene danner en smuk bagkulisse.

Resortet består af et 5-stjernet hotel, lejligheder og en Jack Nicklaus golfbane. Man bor i én af de rummelige lejligheder og har morgenmad inkluderet på det hotellet. Aftensmaden kan man enten spise på hotellet eller tilberede i lejligheden, som har et veludstyret køkken og grillfaciliteter. Som long stay gæst, har man også adgang til faciliteterne på hotellet, som bl.a. består af fitness, pool og spa.

Vi har inkluderet 10 runder golf på Simola Golf med buggy og når golfrunden er afviklet, så kan man med fordel tage sin lejebil og tage enten til Knysna, Mussel Bay eller nogle af de mange naturreservater, som du finder i området.

Fakta

Golfvært Nej
Golf Academy Nej
Afstand til golfbanen 0 km
Afstand til lufthavnen Cape Town Airport, 477km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 38 695,-

fly København - Cape Town
flyskat
transport af golfbag
28 nætter i 2-værelses lejlighed med egen forplejning
morgenmad på Simola Hotel
10 runder golf på Simola Golf inkl. buggy
billeje

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon24.5℃

Simola Golf Club

Simola Golf Club er designet af Jack Nicklaus og åbnede i 2005, som den blot tredje Jack Nicklaus Signatur-bane i Sydafrika. Den ligger fantastisk, nær Outeniqua-bjergene og med udsigt over Knysna og Knysna River og naturligvis til bjergene i baggrunden. Generelt har banen parkkarakter med en del træer mellem hullerne. Banen har fem par 5 huller og fem par 3 huller, så der er god variation og man spiller sjældent det samme par, to huller i træk. Banens signaturhul må siges at være hul 2, hvor man står højt oppe og kan se hele fairway’en og alle syv bunkers på hullet, så her gælder det om at holde tungen lige i munden. Husk at nyde de mange smukke blomster og farverige fugle.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72, [6033 51894595
Driving range Ja, udslag fra græs
Banedesign Jack Nicklaus

Simola Golf Estate Suites

Simola Golf Estate ligger i det bakkede landskab med fin udsigt til Knysna-bugten. Her bor du i 3-værelses lejligheder på det 5-stjernede Simola Hotel, Country Club & Spa.

Lejlighederne er rummelige og med to separate soveværelser, store nok til fire personer. Her er et veludstyret køkken, stue og spisestue med god plads, samt soveværelse og bad. Som det sig hør og bør, så er der selvfølgelig også Braai-faciliteter på terassen tilhørende lejligheden, som tilmed er overdækket. Fra terrassen er der den skønneste udsigt til Knysna-bugten og Simola Golf, og man kan nemt kunne tilbringe en hel måned på Simola.

I vores Long Stay pakker på Simola er der inkluderet morgenmad på hotellet, som ligger i gå-afstand fra lejlighederne. Når du bor som long stay gæst på Simola, så har du adgang til hotellet og dets faciliteter. Det tæller bl.a. fitness, spa og restaurant.

 

Fakta

Beliggenhed Ved golfbanen på Simola
Værelser Lejlighederne har separat soveværelse, køkken, terrasse, stue, spisestue, TV, AC
Faciliteter Restaurant, bar, fitness, Spa og swimmingpool findes på hotellet
Wifi Ja

Simola Golf Estate

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.