Pezula Golf

Pezula Golf

Long Stay på den sydafrikanske kyst

Med et Long stay på Pezula Golf får du noget af det bedste Sydafrika har at byde på. Man bor i 2-værelses villaer på Pezula Golf Estate, ikke langt fra smukke Knysna og midt i Sydafrikas berømte Garden Route-område. Villaerne ligger omkring Pezula Championship Golf Course med fantastisk udsigt til Outeniqua-bjergene mod nord og Det Indiske Ocean mod syd.

I vores pakker har vi inkluderet 10 runder golf på Pezula Golf, som regnes for en af de absolutte bedste golfbaner i området. Banen åbnede i 2001 og blev allerede første år kåret som bedste nye golfbane i Sydafrika.

På vores long stay til Sydafrika har vi også inkluderet lejebil, hvilket giver rig mulighed for at udforske området omkring Knysna. Knysna-området beskrives som et naturparadis med stille søer, gyldne strande og masser af udendørs aktiviteter. Derudover er selve Knysna en charmerende by og specielt området omkring marinaen, hvor man finder hyggelige butikker og restauranter, kan anbefales.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Afstand til golfbanen0 km
Afstand til lufthavnenCape Town Airport, 480km.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 25 795,-

fly København - Cape Town
flyskat
transport af golfbag
28 nætter i 2-værelses villaer med egen forplejning
10 runder golf på Pezula Golf inkl. buggy
billeje

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon22℃

Pezula Golf Club

Pezula Golf er hjertet i Pezula Gof Estate og er en rigtig mesterskabsbane, selvom den kan spilles og nydes af golfere på alle niveauer. Den er forholdsvis lang fra bageste tee, men er til at komme til fra de lidt kortere tees, som vil give den bedste oplevelse for langt de fleste. Fra banen er der en fantastisk udsigt over Knysna-lagunen, Outeniqua-bjergene og det Indiske Ocean, som kun gør oplevelsen endnu større. Af den årsag er banen også kendt som en af de bedste og flotteste i verden.

Pezula åbnede i 2001, hvor den kort efter blev kåret til den bedste nye golfbane i Sydafrika. Golfbanen er designet af David Dale og Ronald Fream, som er to amerikanske golfbanedesignere. Det er tydeligt at se, da bunkers er store og flotte og fairways er brede, som man kender det fra mange amerikanske baner. Da banen er forholdsvis kuperet, så er buggy obligatorisk.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet park- og seasidebane
Banefakta Par 72, 65506101 574753614985
Driving range Ja, udslag fra græs
Banedesign David Dale og Ronald Fream

Pezula Golf Estate Villas

På Pezula Golf Estate bor du i skønne villaer, hvor der kan vælges alt fra 2 til 5 soveværelser. Uanset hvilken villa du vælger, så er den smagfuldt indrettet og fuldt udstyret med stort køkken og terrasse med Braai, som er den Sydafrikanske udgave af et grill- eller barbecueområde. De største af villaerne har endda også egen Swimming Pool. De største villaer ligger nærmest havet og lidt længere fra klubhuset. De mindste villaer ligger lidt tættere på klubhuset, så man her har det hele indenfor gåafstand.

På området findes også et hotel, hvor der er Spa- og fitnessfaciliteter samt flere restauranter, bl.a. den prisvindende Zachary’s Gourmet Restaurant.

Fakta

BeliggenhedPå golfbanen
VærelserVillaer med 2-5 værelser
FaciliteterResortet har restaurant, champagne- og cocktail lounge, klubhus, Swimming Pool, spa og fitness
WifiJa.

Pezula Golf Estate

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.