Nytårsrejse til Sydafrika

Nytårsrejse til Sydafrika

med sydafrikansk guide

Vi har fornøjelsen at kunne tilbyde en helt fantastisk golfrejse til Sydafrika over nytåret. Rejsen starter i Western Cape på klassiske Erinvale, som byder på afslapning, golf og besøg hos vinproducenten Vergelegen Winery. Nytårsdagene tilbringes på Gondwana Game Reserve og byder på safari i enestående omgivelser, og selve nytårsaften er der middag under åben himmel ude på savannen.

Rejsen fortsætter til golfparadiset – Fancourt. På vej til Fancourt får du mulighed for at udfordre Pinnacle Point, også kaldet Pebble Beach på steroider! Det er ikke uden grund at Fancourt har vundet priser for at være landets allerbedste golfresort.

Efter tre skønne dage med golf og en afsluttende traditionel Braaimiddag (sydafrikansk barbecue) er det videre til Cape Town hvor rejsen afsluttes. Det bliver en lille gruppe, som får lov at opleve håndplukkede hoteller og suveræne golfbaner med sydafrikansk guide på hele turen.

Fakta

Rejseperiode27. dec 2019 - 8. jan 2020
Rejselængde13 dage, 12 nætter
FlyØkonomiklasse
AfrejsebyKøbenhavn
Min/Max antal10/26 personer

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 30 995,-

Fly fra København med Qatar Airways t/r på økonomiklasse
30 kg inchecket bagage + håndbagage
Flyskatter
Alle transfer jf. program
3 nætter på Erinvale Hotel
2 nætter på Gondwana Game Reserve
3 nætter på Fancourt Hotel
2 nætter på Radisson Red Cape Town
Morgenmad
Velkomstmiddag på Erinvale Hotel (ekskl. drikkevarer)
1 frokost & 2 middage på Gondwana Game Reserve (ekskl. drikkevarer)
Braai buffet på Fancourt (ekskl. drikkevarer)
1 runde De Zalze Golf Club
1 runde Erinvale GC
1 runde Pinnacle Point GC
1 runde Fancourt Outeniqua Course
1 runde Fancourt Montagu Course
Forbookede starttider
3 Game Drives på Gondwana Game Reserve
Sydafrikansk guide på rejsen jfr. programmet

Rejsen kræver minimum 10 rejsende og har maksimalt 26 rejsende. En perfekt mulighed for at nyde i fulde drag og samtidigt lære Sydafrika at kende gennem den Sydafrikanske guide, som er med på alle transfers, check-ins og golfrunder (dog ikke på Fancourt eller i Gondwana hvor stedernes eget personale tager hånd om gruppen).
Golf Plaisir forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet som er uden for vores kontrol.

Eventuelle tillæg
Afbestillingsforsikring: 6 % af rejsens pris. Kontakte os for bestilling af afbestillingsforsikring.
Rejseforsikring: fra kr. 767,- per person. Kontakte os for bestilling af rejseforsikring.
Eneværelsestillæg: kr. 8.995,-

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon7.2℃

De Zalze Golf Club

De Zalze Golf Club ligger smukt placeret i Spier Estate vinmarkerne og er designet af Peter Matkovich, som også har Arabella Golf og Pinnacle Point på CV’et. På De Zalze har Matkovich virkelig gjort brug af de imponerende naturlige omgivelser med Blaauwklippen River som slænger sig gennem banen. Foruden en dejlig bane, så er maden i klubhuset også værd at sætte tid af til, mens du nyder den imponerende udsigt fra terrassen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6369 5937 5083
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Peter Matkovich

Erinvale Golf Club

Erinvale Golf Club er absolut et must, når man taler om golf i Cape Town. Banen er designet af Gary Player og er uden tvivl en af de bedste golfbaner i Sydafrika. Den ligger smukt omkranset af Hottentots Holland Nature Reserve, så foruden en fremragende golfoplevelse, så venter der også en visuel oplevelse. For-ni byder på en del smalle fairways indhyllet i det smukke landskab. Mens bag-ni spilles mod det imponerende Helderberg bjerg og belønner dig med et fantastisk view udover False Bay.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6506 6202 5840 5222
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Pinnacle Point Golf Club

Med Pinnacle Point Golf Club har Darren Clarke og Peter Matkovich designet et mesterværk. Denne skønne bane, som ligger i et usædvanligt smukt område lige ud til havet, blev kort efter dens åbning i 2007 valgt som en af verdens 10 bedste nye golfbaner af bladet Travel Leisure. Grundet sin placering på klippetoppene, den smukke udsigt og det fascinerende terræn, skal banen spilles med en vis portion respekt.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet seasidebane
Banefakta Par72, 5747 5276 4898
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Darren Clarke og Peter Matkovich

Fancourt Montagu

Fancourt Montagu er oprindelig udtænkt og designet af Gary Player, og den regnes for en af Sydafrikas allerbedste golfbaner. Ligesom søsterbanerne, Fancourt Outeniqua og Fancourt Links, er Montagu altid i fremragende stand. De 18 huller på Montagu er den ældste bane på anlægget og har gennemgået flere renoveringer og opdateringer og fremstår som en meget smuk og klassisk parklands-bane med masser af vandhazarder og bunkers. Som spiller gælder det derfor om at holde tungen lige i munden og bevare koncentrationen på de hurtige greens. En klassebane ud over det sædvanlige.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6714 6324 5669 4947
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Fancourt Outeniqua

Fancourt Outeniqua er ligeledes designet af Gary Player og er en af de tre baner på det imponerende Fancourt anlæg. Banen spiller næsten 6000 meter fra gul tee, så den er blandt de længere. Designet er parkland, og den er smukt rammet ind af bjerge og søer. En golfbane, hvor man får en dejlig naturoplevelse og en endnu bedre runde golf, hvis man tænker sig om.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6312 5986 5603 5194 4954
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Fancourt Hotel

Fancourt Hotel & Golf Estate er eksklusivt, og mange gange kåret til Afrikas bedste resort, af andre anset som verdens bedste. Her er b.la. 5 gourmet-restauranter, tennisbaner, flere pools og en bjergtagende natur,som er med til at gøre denne tur til en skøn og uforglemmelig oplevelse.

Hotellets historie skriver sig helt tilbage til 1847 – det er hotellets smukt bevarede Manor House, der daterer sig så langt tilbage. Et ophold på Fancourt Hotel er og bliver en golfoplevelse ud over det sædvanlige.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedI George, ved golfbanen.
Værelser115. Alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
FaciliteterUdendørs swimmingpool, tennis, 4 restauranter, barer, café, m.m.
WifiPå hotellet findes der trådløs opkobling til internet uden ekstra omkostninger.

Gondwana Game Reserve

Gondwana Game Reserve giver en autentisk afrikansk safari oplevelse tæt på Cape Town. Mindre end fire timers kørsel fra Cape Town International Airport, langs Sydafrikas naturskønne Garden Route, tilbyder parken på 11.000 hektar (26.000 acre) et særpræg og luksuriøst malaria-frit Safari-område hvor landets ”The Big 5” (løver, bøffler, elefanter, næsehorn og leoparder) lever.

Bestanden af dyr, herunder, giraffer, flodheste, aber og zebra kan ses på det majestætiske landskab med imponerende udsigt over Langeberg og Outeniqua bjergene i alle retninger. Denne eksklusive safaripark tilbyder gæsterne opmærksom service, sundt afrikansk køkken, inspirerende interiør, en række aktiviteter, herunder Big 5 Game Drives, Mountainbiking, vandreture, Africology-spa-behandlinger. Vi bo i de smukke Fynbos villaer.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedI Gondwana Private Game Reserve
Værelser14 open plan suites
FaciliteterSafari, udendørs swimmingpool, spa, restaurant, bar.
WifiJa, gratis i lobbyen.

Radisson Red Cape Town

Radisson RED Cape Town ligger godt placeret midt på havnen ved siden af Zeitz MOCAA Museum, hvor der altid er masser af liv og masser af spisesteder.
Hotellet er helt nybygget og stod først færdig i 2017. Hotellet er naturligvis moderne og helt med på noderne når det kommer til teknologiske muligheder. Bl.a. kan man bestille mad direkte på fjernsynet og på hotellets egen app. Værelserne er friskt og moderne indrettet med ekstra store vinduer, så det er nemmere at nyde den flotte udsigt til Table Mountain eller vandet.
På toppen af hotellet ligger ”Red Roof”, som er fantastisk poolbar, hvor man kan bade og få en forfriskning, mens man nyder solnedgangen over Table Mountain.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedHavnefronten i Cape Town
Værelser252 værelser
FaciliteterRestaurant, Fitness, Pool, Bar, Rooftop Bar
WifiJa

Nytårsrejse til Sydafrika

Gavin Grierson

Gavin kommer oprindeligt fra Johannesburg, men med sin kærlighed til Sydafrika og dets natur besluttede han sig for at flytte til ”The Mother City” (Cape Town). Gavin har mere end 20 års erfaring med turisme, som inkluderer event og rejseleder for højprofilerede kunder. Han har også arbejdet for nogle af de største krydstogtsselskaber i verden. Gavin elsker at møde nye mennesker fra hele verden og sørge for, at de får en fantastisk oplevelse når de er på tur med ham!


Program

27 dec

Afrejse fra Skandinavien med Qatar Airways. Natflyet og stort set ingen tidsforskel gør rejsen bliver forholdsvis behagelig, og at man er nogenlunde udhvilet ved ankomst.

28 dec

Ankomst til Cape Town. Transfer til Erinvale og incheck på hotellet. Velkomstmiddag på Erinvale Hotel om aftenen.

  • 3 nætter på Erinvale Hotel

29 dec

Endelig golf! Denne morgen er der spil på Erinvale Golf Club. Efter runden besøger vi Vergelegen Winery og skal smage deres fremragende vine.

30 dec

Golf på De Zalze Golf Estate. Banen er designet af sydafrikanen Peter Matkovich, og ligger skønt langs Blaauwklippen River omgivet af vinmarker.

 

31 dec

Udcheck og videre rejse øst på for at opleve Sydafrikas skønne natur. Det gør man bedst på Gondwana Game Reserve hvor nytårsmiddagen serveres i Kwena Lodge.

  • 2 nætter på Gondwana Game Reserve i Fynbos Villa inklusive Game Drives, samt halvpension og én frokost

1 jan

Safaridag, der er to ”game drives” med lokal ranger. Et morgen- og et eftermiddag/aften drive. Nyd måltiderne i unikke omgivelser og natur. Middag ekskl. drikkevarer er inkl. om aftenen.

2 jan

Udcheck. Golf på dramatiske Pinnacle Point (inklusive delt buggy). Banen ligger lige vest for Mosselbay, og nogle af hullerne hænger nærmest ud over klipperne. Banen er blevet omtalt som Pebble Beach på steroider! Efter golfen fortsætter vi til Fancourt Golf Estate.

  • 3 nætter på Fancourt Hotel i Classic Room inklusive morgenmad og en Braaimiddag ekskl.drikkevarer

3 jan

På Fancourt bruges dagene med at nyde livet og spille Fancourts fantastiske baner – Outeniqua og Montagu. Denne dag spiller vi Outeniqua.

4 jan

Endnu en herlig dag på skønne Fancourt, idag spiller vi Montagu Course. Og aftenen byder på en herlig Sydafrikansk Braai-middag.

5 jan

Udcheck og transfer til Cape Town.

  • 2 nætter på Radisson Red i Cape Town

6 jan

Denne dag tager Gavin jer med på tur i Cape Town. Hvis vejret tillader det er en tur til toppen af det spektakulære Table Mountain.

7 jan

Hjemrejse med Qatar Airways kl.12.35.

Fancourt

Gondwana Game Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.