Vinruten

Vinruten

Det bedste af Sydafrikas golfbaner og vinmarker

Vores Golf i Sydafrika – Vinruten er et rejseforslag til dig, som vil have det bedste af Sydafrikas vin og golfbaner. Turen tager sit udgangspunkt i Cape Winelands og Garden Route, som er et af Sydafrikas smukkeste områder. Du vil blive modtaget i lufthavnen af vores agent, som udleverer bil og vouchers til dig.

Vi har booket fem nætter på Fancourt, Sydafrikas bedste golf resort, og her har du tre runder golf i området. De sidste fem nætter har du på Spier Hotel placeret midt i Stellenbosch-provinsen og alle dens vinmarker. Med Spier som udgangspunkt spiller du tre runder golf på henholdsvis De Zalze GC, Arabella GC og Erinvale GC, som har lagt fairways til Europatouren.

Fakta

Rejselængde11 dage / 10 nætter
Antal golfrunder6
Afstand til golfbanerne fra Fancourt HotelFancourt Montagu (0km), Fancourt Outeniqua (0km), Pinnacle Point (54km)
Afstand til golfbanerne fra Spier HotelDe Zalze GC (11km), Erinvale (23km), Arabella GC (76km)

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 18 995,-

fly København - Sydafrika t/r
5 nætter på Fancourt Hotel inkl. morgenmad
5 nætter på Spier Hotel inkl. morgenmad
1 runde golf på Fancourt Montagu
1 runde golf på Fancourt Outeniqua
1 runde golf på Pinnacle Point (inkl. delt buggy)
1 runde golf på De Zalza GC
1 runde golf på Erinvale GC
1 runde golf på Arabella GC
meet & greet i lufthavnen
11 dage med lejebil fuld forsikret og fri km

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon20℃

Fancourt Montagu

Fancourt Montagu er oprindelig udtænkt og designet af Gary Player, og den regnes for en af Sydafrikas allerbedste golfbaner. Ligesom søsterbanerne, Fancourt Outeniqua og Fancourt Links, er Montagu altid i fremragende stand. De 18 huller på Montagu er den ældste bane på anlægget og har gennemgået flere renoveringer og opdateringer og fremstår som en meget smuk og klassisk parklands-bane med masser af vandhazarder og bunkers. Som spiller gælder det derfor om at holde tungen lige i munden og bevare koncentrationen på de hurtige greens. En klassebane ud over det sædvanlige.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6714 6324 5669 4947
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Fancourt Outeniqua

Fancourt Outeniqua er ligeledes designet af Gary Player og er en af de tre baner på det imponerende Fancourt anlæg. Banen spiller næsten 6000 meter fra gul tee, så den er blandt de længere. Designet er parkland, og den er smukt rammet ind af bjerge og søer. En golfbane, hvor man får en dejlig naturoplevelse og en endnu bedre runde golf, hvis man tænker sig om.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6312 5986 5603 5194 4954
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Pinnacle Point Golf Club

Med Pinnacle Point Golf Club har Darren Clarke og Peter Matkovich designet et mesterværk. Denne skønne bane, som ligger i et usædvanligt smukt område lige ud til havet, blev kort efter dens åbning i 2007 valgt som en af verdens 10 bedste nye golfbaner af bladet Travel Leisure. Grundet sin placering på klippetoppene, den smukke udsigt og det fascinerende terræn, skal banen spilles med en vis portion respekt.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet seasidebane
Banefakta Par72, 5747 5276 4898
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Darren Clarke og Peter Matkovich

De Zalze Golf Club

De Zalze Golf Club ligger smukt placeret i Spier Estate vinmarkerne og er designet af Peter Matkovich, som også har Arabella Golf og Pinnacle Point på CV’et. På De Zalze har Matkovich virkelig gjort brug af de imponerende naturlige omgivelser med Blaauwklippen River som slænger sig gennem banen. Foruden en dejlig bane, så er maden i klubhuset også værd at sætte tid af til, mens du nyder den imponerende udsigt fra terrassen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6369 5937 5083
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Peter Matkovich

Erinvale Golf Club

Erinvale Golf Club er absolut et must, når man taler om golf i Cape Town. Banen er designet af Gary Player og er uden tvivl en af de bedste golfbaner i Sydafrika. Den ligger smukt omkranset af Hottentots Holland Nature Reserve, så foruden en fremragende golfoplevelse, så venter der også en visuel oplevelse. For-ni byder på en del smalle fairways indhyllet i det smukke landskab. Mens bag-ni spilles mod det imponerende Helderberg bjerg og belønner dig med et fantastisk view udover False Bay.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6506 6202 5840 5222
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Arabella Golf Club

Arabella Golf Club er en forholdsvis ny bane, som åbnede i 1999 og er designet af Peter Matkovich. Matkovich har bl.a. også designet Pinnacle Point, De Zalze og ikke mindst Heritage-banen på Mauritius. På trods af banens unge alder, så er den hurtigt blevet en favorit blandt anerkendte golfmagasiner og bliver altid rangeret i top 10 over de bedste baner i Sydafrika.

Arabella Golf Club er en del af Arabella Golf Estate-resortet og ligger smukt ud til Bot River lagunen, øst for Cape Town, hvor flere huller strækker sig langs vandet. Specielt hul 8, som må betegnes som banens signaturhul, er utroligt spektakulært. Det er et forrygende par 5 hul, hvor greenen nærmest er skåret ud i lagunen. Banen er bygget i ”samarbejde” med naturen og man har gjort hvad man kan for at skåne den. Det ses særligt på sidste hul, hvor der løber en bunker langs hele højre side, som er lavet for at beskytte lagunens økosystem.
Banen har været vært for velgørenheds-Pro Am’en Nelson Mandela Invitational mellem 2000 og 2006, inden den blev til Gary Player Invitational og fortsatte på Arabella indtil 2008.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Wetland/Parkbane
Banefakta Par 72 6381 6082 5403 5107
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Peter Matkovich

Fancourt Hotel

Fancourt Hotel & Golf Estate er eksklusivt, og mange gange kåret til Afrikas bedste resort, af andre anset som verdens bedste. Her er b.la. 5 gourmet-restauranter, tennisbaner, flere pools og en bjergtagende natur,som er med til at gøre denne tur til en skøn og uforglemmelig oplevelse.

Hotellets historie skriver sig helt tilbage til 1847 – det er hotellets smukt bevarede Manor House, der daterer sig så langt tilbage. Et ophold på Fancourt Hotel er og bliver en golfoplevelse ud over det sædvanlige.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedI George, ved golfbanen.
Værelser115. Alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
FaciliteterUdendørs swimmingpool, tennis, 4 restauranter, barer, café, m.m.
WifiPå hotellet findes der trådløs opkobling til internet uden ekstra omkostninger.

Spier Hotel

Spier Hotel stammer tilbage fra 1692 og er en af Sydafrikas mest kendte vingårde. Spier står i dag for en meget moderne vinproduktion med høje miljøbevidste standarder. Den ånd mærker man også på hotellet, hvor en sund livsstil og fra jord til bord-holdningen hersker. Hotellet er flere gange blevet hædret for sin bæredygtige ånd og i 2015 blev Spier Hotel stemt ind på en attende plads på Condé Nast Traveler – Readers Choice Awards.

Hotellet er bygget op som små hyggelige villaer langs Eerste-floden omgivet af vinmarker, haver og historiske vinbygninger. Spier Hotel indfanger i den grad essencen af Sydafrika som vinland og med sin beliggenhed kun 20 minutter fra lufthavnen er Spier et must.

Fakta

Standardstarstarstarstar
Beliggenhed40 km fra Cape Town centrum
Værelser155
FaciliteterRestauranter, swimmingpool, Spa, Bar m.m
WifiJa

Fancourt Hotel & Golf Estate

The Spier Hotel

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.