Cape Town & Kruger Park

Cape Town & Kruger Park

Den ultimative golfrejse til Sydafrika

Dette er den ultimative golfferie i Sydafrika. I starter jeres rejse i smukke omgivelser i Garden Route – Sydafrikas golfmekka – med ophold på Sydafrikas bedste golf resort. Herefter går turen mod Cape Town, hvor I bor på det majestætiske Table Bay Hotel i havnepromenaden og med view til det ikoniske Table Mountain. Afslutningsvis flyver I til Kruger Nationalpark, hvor en enestående safari-oplevelse venter. Under opholdet i Nationalparken bliver der også tid til en runde golf på Leopard Creek, hvor Crocodile River er eneste skillelinje mellem golfbanen og Kruger Nationalparken.

Fakta

Rejselængde13 dage / 12 nætter
Antal golfrunder6
Afstand til golfbanerne fra Fancourt HotelFancourt Montagu (0km), Fancourt Outeniqua (0km), Pinnacle Point (54km)
Afstand til golfbanerne fra Table Bay HotelErinvale GC (55km), Royal Cape Golf (19km)
Afstand til golfbanerne fra Lukimbi Safari lodgeLeopard Creek (31km)

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 37 995,-

fly København - Sydafrika t/r
fly Cape Town - Nelspruit Airport
lufthavnstransfer Nelspruit Airport - Lukimbi t/r
4 nætter på Fancourt Hotel inkl. morgenmad
5 nætter på Table Bay Hotel inkl. morgenmad
3 nætter på Lukimbi Safari Lodge inkl. fuld pension
1 runde golf på Fancourt Montagu
1 runde golf på Fancourt Outeniqua
1 runde golf på Pinnacle Point (inkl. delt buggy)
1 runde golf på Erinvale GC
1 runde golf på Royal Cape
1 runde golf på Leopard Creek (inkl. delt buggy) og transfer til golfbanen t/r
10 dages billeje fuld forsikret og fri km
Conservation Fee til Kruger National Park

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon20℃

Fancourt Montagu

Fancourt Montagu er oprindelig udtænkt og designet af Gary Player, og den regnes for en af Sydafrikas allerbedste golfbaner. Ligesom søsterbanerne, Fancourt Outeniqua og Fancourt Links, er Montagu altid i fremragende stand. De 18 huller på Montagu er den ældste bane på anlægget og har gennemgået flere renoveringer og opdateringer og fremstår som en meget smuk og klassisk parklands-bane med masser af vandhazarder og bunkers. Som spiller gælder det derfor om at holde tungen lige i munden og bevare koncentrationen på de hurtige greens. En klassebane ud over det sædvanlige.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6714 6324 5669 4947
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Fancourt Outeniqua

Fancourt Outeniqua er ligeledes designet af Gary Player og er en af de tre baner på det imponerende Fancourt anlæg. Banen spiller næsten 6000 meter fra gul tee, så den er blandt de længere. Designet er parkland, og den er smukt rammet ind af bjerge og søer. En golfbane, hvor man får en dejlig naturoplevelse og en endnu bedre runde golf, hvis man tænker sig om.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6312 5986 5603 5194 4954
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Pinnacle Point Golf Club

Med Pinnacle Point Golf Club har Darren Clarke og Peter Matkovich designet et mesterværk. Denne skønne bane, som ligger i et usædvanligt smukt område lige ud til havet, blev kort efter dens åbning i 2007 valgt som en af verdens 10 bedste nye golfbaner af bladet Travel Leisure. Grundet sin placering på klippetoppene, den smukke udsigt og det fascinerende terræn, skal banen spilles med en vis portion respekt.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet seasidebane
Banefakta Par72, 5747 5276 4898
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Darren Clarke og Peter Matkovich

Erinvale Golf Club

Erinvale Golf Club er absolut et must, når man taler om golf i Cape Town. Banen er designet af Gary Player og er uden tvivl en af de bedste golfbaner i Sydafrika. Den ligger smukt omkranset af Hottentots Holland Nature Reserve, så foruden en fremragende golfoplevelse, så venter der også en visuel oplevelse. For-ni byder på en del smalle fairways indhyllet i det smukke landskab. Mens bag-ni spilles mod det imponerende Helderberg bjerg og belønner dig med et fantastisk view udover False Bay.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6506 6202 5840 5222
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Royal Cape Golf Club

Royal Cape Golf Club er Sydafrikas ældste golfklub, dateret tilbage til 1885. Golfklubben har haft til huse flere forskellige steder, men har ligget hvor den gør nu, siden 1905. Layoutet der spilles på nu, har eksisteret siden 1929, dog med flere forbedringer gennem tiden. Grundlæggende har det dog været den samme bane siden da.
Banen ligger stortset midt i Cape Town, som en grøn oase. Banen har træer langs stort set alle de 18 ret så smalle fairways og er forholdsvis flad. Dog kan bolden typisk findes mellem træerne, men kan godt give nogle spændende slag, for at komme tilbage i spil. Vandhazarder er i spil på otte huller. Derudover er der en skøn udsigt til Table Mountain i baggrunden.

”Signatur”-hullet må siges at være 14. hul, som er kendt som et af de sværeste par 4 huller i Sydafrika. Et dogleg-højre hul, som typisk spiller ind i modvinden og med vand foran højre side af green. Hvis man laver par her, så er det en præstation i sig selv.
Banen emmer af historie og har 10 gange været vært for South African Open, med bl.a. Ernie Els som den seneste vinder i 1996 og Gary Player som vinder i 1965.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6258 5859 5511 5392
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Dr. Charles Molteno Murray

Leopard Creek Golf Club

Leopard Creek Golf Club ligger i hjertet af Mpumalanga ved den sydlige grænse af Kruger National Park. Denne eftertragtede bane er svær at få adgang til, da det bare er medlemmer og få udvalgte gæster, som får chancen for at spille her. Foruden et enestående layout, kommer du også helt tæt på Kruger National Park. På 13. hul vil du opleve, at det kun er Crocodile River, som adskiller dig fra den imponerende park, her er gode chancer for at dyr i parken. Leopard Creek blev gennemgribende renoveret i 2017, og har nok aldrig været bedre.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6665 6062 5150
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Fancourt Hotel

Fancourt Hotel & Golf Estate er eksklusivt, og mange gange kåret til Afrikas bedste resort, af andre anset som verdens bedste. Her er b.la. 5 gourmet-restauranter, tennisbaner, flere pools og en bjergtagende natur,som er med til at gøre denne tur til en skøn og uforglemmelig oplevelse.

Hotellets historie skriver sig helt tilbage til 1847 – det er hotellets smukt bevarede Manor House, der daterer sig så langt tilbage. Et ophold på Fancourt Hotel er og bliver en golfoplevelse ud over det sædvanlige.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedI George, ved golfbanen.
Værelser115. Alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
FaciliteterUdendørs swimmingpool, tennis, 4 restauranter, barer, café, m.m.
WifiPå hotellet findes der trådløs opkobling til internet uden ekstra omkostninger.

The Table Bay Hotel

The Table Bay Hotel er et 5-stjernet hotel i absolut verdensklasse.Her får du en af de allerbedste placeringer nede på Victoria & Alfred Waterfront i Cape Town med udsigt til Table Mountain, havnefronten og den berygtede Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet.

Samtlige værelser har alt hvad du kan forvente af et 5-stjernet hotel. Aircondition, minibar osv. Derduover byder flere af værelserne også på en fantastisk udsigt til de omkringliggende seværdigheder og er dets elegante neo-victorianske interiør gør, at et ophold på The Table Bay Hotel bliver et minde for livet.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedHavnefronten i Cape Town
Værelser329
FaciliteterPool, Bar, Restauranter, m.m.
WifiJa

Lukimbi Safari Lodge

Lukimbi Safari Lodge ligger i den sydlige del af den kendte Kruger National Park med udsigt til bushen, flodbredden og ikke mindst dyrene. Du bor i fine afrikanske inspirerede suiter med overdækket terrasse, myggenet og minibar. Derudover har alle værelserne stort badeværelse, samt indendørs og udendørs bruser. Derudover byder lodgen på alle de fornødenheder, som et godt hotel også byder på. Det gælder alt lige fra fitnessrum til vinkælder.

Med andre ord, så får du her den helt autentiske safarioplevelse på din golfferie i moderne lodges, hvor der er sørget for alt.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedKruger National Park
Værelser16 villa
FaciliteterRestaurant, Swimming pool, Room Service, Fitnesscenter, Vinkælder
WifiJa

The Table Bay Hotel

Lukimbi Safari Lodge

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.