Golf i Garden Route

Garden Route regnes af mange for en af Sydafrikas mest smukke strækninger. Her venter en blanding af en imponerende kystlinje, charmerende byer, vinhuse og ikke mindst nogle af Sydafrikas allerbedste golfbaner og golf resorts.

Garden Route anses af mange som en af de smukkeste strækninger i Sydafrika. Der er lidt varierende opfattelse af hvor strækningen starter og slutter, men den generelle opfattelse er at den starter ved Mossel Bay og slutter ved Storms River langs N2-motorvejen.

Ruten inkluderer smukke byer som Mossel Bay, George, Knysna, Oudtshoorn, Plettenberg Bay og Nature’s Valley og området byder på et skønt klima med varme somre og milde vintre. Her finder man skønne skovområder, uberørte strande og klippeformationer hvor Det Indiske Ocean bølger slår ind. Nogle steder på kystlinjen er der gode muligheder for både at se sæler og hvaler, ligesom der findes mulighed for at dykke med hajer.

Langs Garden Route finder man desuden nogle af Sydafrikas bedste golf resorter. Fancourt regnes af mange som kronjuvelen blandt golf resorts i Sydafrika, men også golf resorts og golfbaner som Oubaai Golf, Simola Golf och Pezula Golf er værd at fremhæve, samt Pinnacle Point ved Mossel Bay. Her spilles nogle af hullerne helt ud til Det Indiske Ocean og golfbanene er ved flere lejligheder blevet sammenlignet med Pebble Beach.

Fra 19 995 ,-

Sydafrika, Garden Route

Golf & Safari

På Golf & Safari starter du i Cape Town med god tid til både at spille golf og opleve stemningen i storbyen. Fra Cape Town går turen gennem den berømte Garden Route for at bo på Gondwana Game Lodge og opleve "De Fem Store" på en eksklusiv safari tur.

Fra 38 695 ,-

Sydafrika, Garden Route

Simola Golf

Long stay på Simola Golf er en glimrende måde at opleve Sydafrika som rejseland og det smukke område omkring Knysna. Man bor i lejlighed på Simola Golf Estate med udsigt til en af de smukkeste byer i området (Knysna) og midt i et naturparadis bestående af floder, søer frodige skovområder