Spain's Finest Courses

Spain's Finest Courses

Spil Spaniens bedste golfbaner

Med vores pakke Spain’s Finest Courses har vi samlet det ypperste af golfbaner på Costa del Sol. Det var på Costa del Sol, at golfturismen i Spanien for alvor blomstrede op og området er stadig et af de mest populære at rejse til for danske golfspillere. Det er ikke svært at forstå, når man har blandingen af skønt klima, masser af gode indkvarteringsmuligheder og, ikke mindst, golf i absolut topklasse. I det smukke område ved Sotogrande, ligger et slaraffenland af baner i verdensklasse, som du med denne pakke får lov til at vælge imellem.

Som nyhed i 2021 har vi udvidet mulighederne for overnatning, når du spiller Spain’s Finest. Du kan således vælge mellem tre hoteller. Det 5-stjernede So Sotogrande, hvis man ønsker den ultimative luksus eller Hotel Encinar, hvis man ønsker en afslappet golfferie, hvor man kan slappe af ved poolen eller hygge sig med en omgang padel.

Men noget er også som det plejer at være og som hovedattraktion på Spain’s Finest, så vil du spille Europas mest berømmede golfbane, Valderrama Golf. Derudover venter der en række af golfperler som La Reserva, Real Club de Sotogrande og ikke mindst Finca Cortesin, som bekendt er vært for Solheim Cup i 2023.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Baner i området7
Afstand til lufthavnenMalaga lufthavn, 107 km
Nærmeste bySotogrande, 8 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 15 495,-

7 nætter i delt dobbeltværelse på hotel Encinar de Sotogrande
Morgenmad
4 green fees fordelt på Valderrama, La Reserva, Finca Cortesin og Real Club de Sotogrande
Fly til Malaga t/r
Transport af kuffert og golf bag
Billeje

Ovenstående priseksempel er med Hotel Encinar i 7 nætter i delt dobbeltværelse. Tilbud kan laves med andre hoteller og evt. færre eller flere rejsedage, skulle dette ønskes.

Bemærk venligst, at Valderrama tager 60€ + drikkepenge for obligatorisk forcaddie. Denne pris er for hele bolden og skal betales lokalt.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.
Vejret lige nu

weather-icon25.5℃

La Reserva Golf Club

La Reserva Golf de Sotogrande åbnede i 2003 og den amerikanske designer Cabell B. Robinson har stået for designet. Han er kendt for andre gode baner som Praia D’El Rey og Las Colinas. La Reserva betegnes også som Valderramas søsterbane og er en dejlig udfordring for alle golfspillere, fra professionelle til amatører. Dette skyldes flere tee-alternativer og imponerende hurtige greens, som muliggør mange forskellige pinplaceringer.

Det er uden tvivl en spektakulær oplevelse at spille La Reserva Golf. Du spiller på en top golfbane og i et smukt naturområde med en smuk udsigt over bjergene ned til havet. Disse omgivelser suppleres af et intet mindre end majestætisk klubhus, hvor både medlemmer og gæster kan nyde en masse bekvemmeligheder, god service og dejlig mad i et dejlig roligt miljø.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet Parkbane
Banefakta Par 72 [Black]7053 6448 6048 55905104
Banearkitekt Cabell B. Robinson
Driving Range Udslag fra græs

Valderrama Golf

Valderrama Golf er en af de golfbaner, som mange golfspillere drømmer om at få krydset af på deres bucket list. Banen blev designet i 1974 af Robert Trent Jones Sr., som er en af de mest legendariske golfbanedesignere med mesterværker over hele verden. Banen blev først kendt som Las Aves med i 1985 overtog Jaime Ortiz-Patiño banen med ambition om at føre den til et endnu, der ikke tidligere var set i Europa.

Robert Trent Jones vendte tilbage og ombyggede det oprindelige layout, som var udlagt 10 år tidligere. Da arbejdet var færdigt, døbte han banen om til Valderrama, opkaldt efter den antikke gård, som lå på området. Valderrama Golf er siden steget i diverse rankings og har været en sikker nummer 1 i det kontinentale Europa gennem mange år.

Valderrama har desuden været vært for Ryder Cup i 1997 med en debuterende Thomas Bjørn og Tiger Woods på holdene. Udover det har der været afholdt adskillige store mesterskaber, blandt andet Volvo Masters i 2008, hvor Søren Kjeldsen stod med trofæet i hånden, da turneringen var slut.

Fakta

Antal Huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6392 59215520 5322
Banearkitekt Robert Trent Jones Sr.
Driving Range Udslag fra græs

Finca Cortesin

Finca Cortesin er en af de absolutte topbaner i Sotogrande. Cabell B. Robinson som har stået bag flere mesterskabsbaner, står også bag banen ved Sotogrande og har han fået assistance af landskabsarkitekter Gerald Huggan. De har gjort et fantastisk arbejde og banen er med sine 6.351 meter fra backtee og mere end 100 bunkers ranket til at være blandt de bedste baner i Spanien. Bare rolig, man behøver ikke spille banen fra backtee, der findes fem teesteder at vælge imellem, så man kan spille en banelængde, som passer bedre til ens niveau.

Kvaliteten på Finca Cortesin bekræftes ydermere af, at at det berømte Nicklaus Academy har valgt at have sit center på Cortesin. Derudover har banen også været vært for Volvo World Match Play Championship flere gange – en af verdens mest prestigefyldte turneringer. På Finca Cortesin bliver man mødt af en sjældent velpasset bane og en bane med klasse udover det sædvanlige. Lige ved banen ligger i øvrigt et femstjernet hotel af mindst samme kaliber som banen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6351 5884 4852
Banearkitekt Cabell B. Robinson
Driving Range Udslag fra græs

Real Club de Golf de Sotogrande

Real Club de Sotogrande regnes for en af Robert Trent Jones Sr. mesterværker. Banen blev åbnet i 1964 og er den første Trent Jones bane i Europa og lever til fulde op til hans varemærke ved at tilpasse banen den omkringliggende natur.

Sotogrande byder på store tee steder og brede fairways. De hurtige og ondulerede greens regnes for en af banens helt store udfordringer, ligesom de hundrevis af bunkers som du finder på banen. Af dem ligger 69 af dem omkring bunkers, så der kræves præcision i dit indspil. Det varierede hulforløb på Sotogrande er et andet af banen store styrker. Det gælder ikke kun hulforløb, men også den smukke vegetation hvor du oplever pinjetræer, korktræer, palmer og andre træsorter, som giver banen en helt speciel karakter og skønhed.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6492 62105856 5021
Banearkitekt Robert Trent Jones Sr.
Driving Range Udslag fra græs

Hotel Encinar de Sotogrande

Hotel Encinar de Sotogrande er en rigtig god og et prismæssig fornuftigt valg, når det gælder ophold i Sotogrande. Hotellet er 4-stjernet og let tilgængeligt fra A7-motorvejen, og ikke mindst nær alle velkendte golfbaner som Valderrama og La Reserva, med mere.

Hotellet har alt, hvad man kan ønske sig efter en dag på golfbanen med en dejlig have, hvor poolen er placeret. Der er en padlebane for dem, der har energi tilbage og selvfølgelig en god bar og restaurant.

Fakta

Standardstarstarstarstar
Beliggenhedi Sotogrande ved La Cañada Golf og ganske få kilometer fra Valderrama og vandet
VærelserBad, hårtørrer, TV, telefon, A/C, safety-box , visse værelser med udsigt til La Cañada Golf
FaciliteterRestaurant, bar, pool, terrasse, gårdhave, fitness, padel
WifiJa, gratis wifi på hotellet.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.