Almenara Golf

Almenara Golf

Klassisk golf resort på Solkysten

Almenara Golf er en af klassikerne, når det gælder golf på den spanske solkyst. Både golfbanen og hotellet er aldeles populært blandt danske golfspillere og både golfbane og hotel emmer af andalusisk atmosfære.

Almenara Golf i det smukke og eksklusive Sotogrande-område har gennem mange år været en af danskernes favoritdestinationer på Solkysten. Sotogrande-området er et rent golfparadis for den kræsne golfer, som med topbaner som La Reserva og Valderrama byder på nogle af Europas bedste resorts. Almenara Golf ligger ikke langt efter disse baner og er et komplet anlæg med 27 huller smukt anlagt med udsigt til både skove, bjerge og hav. Både på golfbanen og hotelområdet hersker en skøn og afslappende spansk atmosfære, som gør det let at trives på Almenera.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Afstand til golfbane0-300 m
Afstand til lufthavnMalaga airport 110 km
Baner i nærområdet7
Nærmeste bySotogrande 7 km
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 9 295,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 6 middage
6 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon21.8℃

Almenara Golf Club

Almenara Golf har 27 huller og er designede af den berømte Dave Thomas, som har formået at aflæse naturens former og skabe gennemtænkte løsninger. Almenaras Golf Club består af tre 9 hullers sløjfer – Alcornoques, Pinos og Lagos som alle starter oppe ved klubhuset.

De tre sløjfer kan ved første øjekast ligne hinanden en smule, og så alligevel ikke. Det som de har til fælles, foruden kvaliteten og udsigten, er at de begynder med ét eller to huller ned ad bakke, for så sidenhen at gå over til et fladt parti og til sidst at slutte med nogle huller opad mod klubhuset. Banen er forholdsvis kuperet, og det mærkes i benene, når man spiller sidste hul op mod klubhuset. Det er ikke usædvanligt, at man vælger buggy nogle gange i løbet af ugen.

Men er banen så virkelig god? Ja! Gennem et godt design, har man formået at udnytte naturens omgivelser og resultatet er blevet til en virkelig god, smuk og afvekslende golfbane. Banen er forholdsvis udfordrende og kræver fremfor alt, en del præcise slag.

De fleste baner har et signaturhul, men Almenara har flere huller på hver sløjfe, som konkurrerer om denne titel. Det er ikke så mærkeligt, når der i landskabet findes flere søer, og smukke korkege over hele anlægget.

Når man efter runden står på terrassen ved golfrestauranten, så er man på banens højeste punkt og kan nyde hvordan store dele af banens 27 huller snor sig fremad i det bølgende landskab med ganske reelle niveauforskelle. Det er virkelig smukt på Almenara Golf Club og derfor besøger folk det gerne igen og igen.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Kuperet parkbane
Banfakta Alcornoques, Par 36 2946 2775 2423 2294
Pinos, Par 36 3169 2923 2656 2425
Lagos, Par 36 3108 2875 2684 2524
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, 800 m fra hotellet. Rangen er åben 08.00-19.00.
Banedesign Dave Thomas

NH Hotel Almenara Golf Resort

På det 4-stjernede NH Hotel Almenara Golf Resort bor du virkelig godt. Værelserne er store, stilfuldt indrettede og med enten balkon eller terrasse. Almenara kunne være femstjernet, men har valgt at undlad visse services, som 24 timers roomservice, derfor fire stjerner. Almenara er derfor rigtig god kvalitet til prisen, også priserne i baren er moderate. Lobby, bar og restaurant ligger i en hovedbygning, og værelserne ligger som rækkehuse omkring denne. Du får som Golf Plaisir gæst lidt ekstra luksus, nemlig adgang til det store fitness rum og den fine indendørs pool i spa afdelingen.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedDirekte ved banen
Antal værelser148 værelser + 12 suiter. Alla rum med AC, safe, minibar mm.
FaciliteterUdendørs swimmingpool (ikke opvarmet), spa med vandmassagepool (min. aldersgrænse 16 år), restaurant, gym og bar.
WifiPå hotellet og i klubhuset, er der trådløs internetopkobling uden ekstra omkostninger.

Almenara Golf Course

Golf Range Almenara

Almenara Golf Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.