Alcaidesa Golf Resort

Alcaidesa Golf Resort

Alcaidesa Golf Resort er ideelt beliggende til Long Stay. Du får to fine golfbaner med Alcaidesa Links og Alcaidesa Heathland lige udenfor døren, samt tilhørsforhold til et dejligt klubhus med den skønneste udsigt udover Middelhavet. De to golfbaner er, som navnet antyder, vidt forskellige. Heathland passer måske lige bedre til middel- og lavhandicapperen, mens Alcaidesa Links passer fint til de fleste. Fra begge baner få man et fantastisk view ud over Middelhavet og det giver lige det ekstra til golfoplvelsen.

Lejlighederne på Alcaidesa Golf Resort ligger ved golfbanen og de er både moderne og veludstyret. Du vil fint kunne lave maden i lejlighederne eller du kan vælge at spise i klubhuset eller køre ind til byen La Linea de la Conception. Her finder du et godt udvalg af restauranter.

Kort fra Alcaidesa Golf Resort ligger Gibraltar, ligesom der er kort afstand til både Sotogrande og San Roque. Så med et ophold på Alcaidesa er du godt placeret i forhold til at udforske Costa del Sol, hvad enten det angår flere golfrunder eller på opdagelse i det andalusiske bagland.

Fakta

Golfvært Nej
Golf Academy Nej
Baner i området 10
Afstand til lufthavnen Malaga lufthavn, 111 k m,
Nærmeste by La Linea, 10 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 11 195,-

28 nætter i to-værelses lejlighed Albayt Nueva Andalucia delt af to personer
15 dage med fri golf på Alcaidesa Links og Heathland*
fly
transport af kuffert og golfbag
lejebil delt af 2 personer

* Fri golf efter kl. 12:00 med 15 forudbookede teetider. Starttiden kan "opgraderes" til en tidligere teetid 24 timer før den oprindelige starttid.


Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon15℃

Alcaidesa Links

Alcaidesa Links er en af de få linksbaner i det sydlige Europa og en særdeles populær golfbane på Solkysten. Banen åbnede i 1992 og banearkitekterne Peter Alliss og Clive Clark har udnyttet det kuperede landskab ved Middelhavs-kysten til at lave en sjov og udfordrende golfbane. I 2011 blev Alcaidesa Links sat på listen over de 20 bedste links golfbaner i Europa og Alcaidesa har flere gange været brugt som bane til store turneringer som Ryder Cup for juniorer i 1997.

Når du spiller banen vil du helt sikkert blive bjergtaget af hullerne, som ligger ned til vandet. Her har du ikke alene udsigt til det azurblå Middelhav. På en klar dag kan man ane Afrikas kyst og klippen “El Peñon”, som udgør Gibraltar.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet linksbane
Banefakta Par 72 5866 55825232 5006
HCP-Grænse 54
Banearkitekt Peter Alliss og Clive Clark.
Driving Range Udslag fra græs og måtter

Alcaidesa Heathland

Alcaidesa Heathland er en 18 hullers hedelands golfbane designet af den tidligere Ryder Cup spiller, Dave Thomas. Banen er anlagt i det smukke naturlandskab med flere nivauforskelle. På de første fem huller og de sidste 2 huller kommer hedelands-udtrykket for alvor til udtryk med brede fairways og udsigt til Middelhavet.

På de resterende huller er Alcaidesa Heathland mere præget af de omkringliggende raviner banens eneste vandhazarder, men stadig en rigtig fin oplevelse. Af de to baner (Alcaidesa Links og Alcaidesa Heathland), så er sidstnævnte bedst egnet til middel- og højhandicapperen. Mens Links kan giver en god oplevelse til golfspillere på alle niveauer.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Hedelandsbane
Banefakta Par 72 6373 59515580 5193
HCP-Grænse 54
Banearkitekt Dave Thomas
Driving Range Udslag fra græs og måtter

Albayt Nueva Alcaidesa

Albayt Nueva Alcaidesa består af 50 lejligheder med enten et eller to soveværelser fordelt på stueplan, første sal og penthouse. De ligger alle omkring Alcaidesa Golf-banerne og kun fem minutter fra vandet.

Alle lejligheder er udstyret har en rummelig altan eller terrasse og er i moderne design digital tv, tv-stue, osv. Køkkenet er seperat og veludstyret med køleskab, fryser, el-kedel, microovn, blender, osv. Derudover findes der overdækket parkering til bilen.

Når du bor på Albayt Nueva Alcaidesa har du adgang til tre udendørs swimming pools og receptionsservice fra 10 til 18 og udenfor åbningstider findes der en nødtelefon, hvis uheldet er ude.

Fakta

Beliggenhed Ved Alcaidesa Golf Links
Værelser 50 lejligheder (1 soveværelse & 2 soveværelser)
Faciliteter 3 udendørs swimming pools, reception fra 10:00 til 18:00
Wifi I klubhuset

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.