Sandos San Blas

Sandos San Blas

Alt inkluderet på Kanarieøerne!

Det sydlige Tenerife lokker mængder af soltørstende danske turister til øen i vinterhalvåret. 5 stjernede Sandos San Blas ligger ved Golf del Sur, og som man hører man på navnet, er dette et sted for golfspillere. Kombinationen med golf, varme, hav og all inclusive, er et vindende koncept.

Tenerife og Gran Canaria slås om at være Kanarieøernes bedste golfdestination. Begge øerne har fantastisk gode golfbaner, og det er smag og behag, der afgør hvilken én der er bedst. Golf del Sur er en af mange golfbaner, der bidrager til antallet af ”golfere” om vinteren. Nu tilbyder Tenerife så meget mere end bare golf. Her er et bredt udvalg af restauranter, barer og forlystelser, som er en vigtig del for mange turister. Der er helt sikkert også mange familier og par, som søger til solskin, afkobling og naturoplevelser. Sandos San Blas er et all inclusive hotel i høj klasse, og hvis det ikke var for golfen, så var der ingen grund til at forlade hotelområdet. Vil man derimod udforske omgivelserne på egen hånd, så er der ikke langt til den charmerende fiskerby Los Abrigos. Her gynger fiskebådene i solnedgangen, mens man nyder dagens fangst på en af fiskerestauranterne. Tenerifes pulserende natteliv, finder man indenfor behagelig taxaafstand.

Fakta

Golfvært Ja
Golf Academy Ja. Læs mere her
Afstand til golfbane 1, 8 km, transport indgår.
Afstand til lufthavn Tenerife Sur Airport, 9 km.
Nærmeste by Playa de las Americas, 18 km.
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
all-inclusive
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon21℃

Golf del Sur

Golf del Sur er en af de bedste golfbaner på Tenerife, banen har været vært for Europa Tour turneringer, hvilket (oftest) borger for kvalitet. Der er smukt på Golf del Sur, fra klubhuset har man udsigt over første tee på links-banen og endda til træningsområdet. Banen har 27 huller af varierende karakter, en del huller er let kuperede, andre er mere flade. En del tilbyder spændende slugter, og så godt som alle huller indrammes af vajende palmer og spektakulære kaktusser. Kendetegnende er også, at banen byder på brede fairways og store greens. Her findes også noget andet, som er helt specielt, sort lava sand i bunkerne, hvilket føles meget anderledes og eksotisk. Signaturhullet på Golf del Sur er hul nr. 2 på den sydlige sløjfe. Et par 3 hul, hvor tee er eleveret, og man slår ned mod en green, som hele vejen rundt, indrammes af lava sand. Hullet kaldes ”The Fried Egg”. Golf del Sur er et kompakt anlæg, alt er beliggende nær klubhuset – restauranten, driving range og første tee på alle tre sløjfer.

 

 

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Bølgende parkbane
Banefakta Links, Par 36 2875 2769 2521
Norte, Par 36 2911 2799 2507
Sur, Par 36 2986 2838 2496
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs og måtte
Banedesign Manuel Pinero
Transport til og fra golfbanen på faste tider jf. Køreplanen, som kan ses på pladsen. Ønsker man, at kører på andre tider, for eksempelvis at udnytte heldagsgreenfee, sker denne transport for egen regning.

Sandos San Blas

Sandos San Blas er mere end et hotel. Det er en ferieby med i princippet alt, lige fra biludlejningsfirma til frisørsaloner. Desuden med sin egen sø, hvor man kan sejle, padle eller bare flyde rundt i fred og ro. Der er desuden to pools at vælge imellem, og vil du teste forskellige sportsgrene er udvalget stort. I wellness centret kan du også prøve flere forskellige saunabade og stimulerende brusebade. De 331 værelser er top moderne, og er alle i samme farveskala og stil, som resten af anlægget. I den store buffetrestaurant, findes der alt det mad man kan tænke sig, fra alle verdenshjørner. Det har som de fleste all inclusive restauranter en afdeling, hvor man kan få sit kød og fisk grillet efter eget ønske. Der er en del barer, hvor der serveres snacks og drikkevarer af forskellig slags. Desuden ligger Sandos San Blas nær ved Golf del Sur.

 

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Ved havet.
Værelser 331 stk. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
Faciliteter Udendørs pooler, restauranter, barer mm.
Wifi På hotellet er der trådløs internetopkobling uden ekstra omkostninger

Golf del Sur

Sandos San Blas Nature Resort & Golf

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.