Golf del Sur

Golf del Sur

Spil golf i Tenerifes sol

På sydspidsen af Tenerife, tilbyder vi spil på en af de mest populære golfbaner, som øen har at byde på. Med spektakulær indkvartering direkte ved kanten af havet, er dette en oplevelse med golf, afkobling og herlige dage.

Golf del Sur er en fantastisk golfoplevelse på herlige Tenerife, golfbanen ligger på sydspidsen af øen, der hvor klimaet er allerbedst, og turismen har blomstret i mange år. Her bor man direkte ved havet, og i direkte nærhed af restauranter og barer, og man spiller golf på en fantastisk bane, som passer til alle typer af ”golfere”. Det er en stor fordel, at man bor nær det meste – lufthavnen ligger kun 5 km væk, og restauranter, nogle butikker og forlystelser, ligger indenfor gå-afstand.

 

Fakta

Golfvært/ProJa
Golf AcademyNej
Afstand til golfbane1,8 km (transport indgår)
Afstand til lufthavnTenerife Sur Airport 9 km
Afstand til Playa de las Américas18 km
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
morgenmad
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon20.3℃

Golf del Sur

Golf del Sur er en af de bedste golfbaner på Tenerife, banen har været vært for Europa Tour turneringer, hvilket (oftest) borger for kvalitet. Der er smukt på Golf del Sur, fra klubhuset har man udsigt over første tee på links-banen og endda til træningsområdet. Banen har 18 huller af varierende karakter, en del huller er let kuperede, andre er mere flade. En del tilbyder spændende slugter, og så godt som alle huller indrammes af vajende palmer og spektakulære kaktusser. Kendetegnende er også, at banen byder på brede fairways og store greens. Her findes også noget andet, som er helt specielt, sort lava sand i bunkerne, hvilket føles meget anderledes og eksotisk.

Golf del Sur slog dørene op i 1987 og bestod dengang af tre 9-hullers sløjfer, som hed Links, North og South. Desværre måtte man lukke South i 2021 for at gøre plads til et større bolig- og parkområde. Selvom det for os golfspillere selvfølgelig var en trist nyhed, så er Golf del Sur stadig et klasseanlæg.

Det nuværende 18-hullers anlæg består af North og Links og har flere rigtigt gode golfhuller. Et godt eksempel herpå er hul 3 på Nord-sløjfen, som er et svært par 5-hul med en dyb ravine op langs højre side og en green som beskyttes af en del bunkers. Fra Links-sløjfen kan man nyde havudsigten og på de helt klare dage, kan man ane Gran Canaria i horisonten. Selvom det hedder Links, så er det ikke en traditionel skotsk links-bane. Her findes blandt andet et par vandhazarder. Alt i alt er Golf del Sur en skøn golfbane og et kompakt anlæg, hvor der er kort afstand mellem klubhuset, restauranten, driving range og første tee.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Bølgende parkbane
Banefakta Links, Par 36 2875 2769 2521
Norte, Par 36 2911 2799 2507
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs og måtte
Banedesign Manuel Pinero
Transport til og fra golfbanen på faste tider jf. Køreplanen, som kan ses på pladsen. Ønsker man, at kører på andre tider, for eksempelvis at udnytte heldagsgreenfee, sker denne transport for egen regning.

Hotel Vincci Tenerife Golf

Nogle minutters transport fra golfbanen, ligger vores hyggelige hotel smukt og direkte ved havet. Lavaklipper skiller land fra Atlanterhavet og udsigten er forførende. Her bor man i pæne og rummelige værelser, alle med havudsigt! På visse dage, kan man se Gran Canaria i horisonten. Der er mange faciliteter på hotellet, men vil man have andre muligheder, findes det lettest på den anden side af gaden, her er et lille centrum, med flere restauranter, barer og butikker. Går man lidt længere væk, finder man den autentiske fiskerby Los Abrigos. Her kan man, i nogle af de hyggelige restauranter, smovse sig i frisk fisk, som er fanget samme dag.

 

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedVed havet, ca. 1,8 km fra klubhuset (transport indgår).
Antal værelser125. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer mm. Alle værelser er med havudsigt.
Faciliteterudendørs swimming pool (ikke opvarmet), Health Club, restauranter, barer mm.
WifiPå hotellet og i klubhuset, er der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger.
ØvrigtDet er muligt at opgradere sig til et større Superior- værelse, som også har havudsigt.

Golf del Sur

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.