Golf på Lanzarote

Golf på Lanzarote er måske ikke det første man tænker på, da øen gennem mange år har været forbundet med charterrejser og ikke mindst den fantasitiske kulturelle arv, som Cesar Manrique har efterladt på øen. Men på Lanzarote har den amerikanske golfbanearkitekt, Ron Kirby, begået et lille mesterværk i form af Lanzarote Golf.

Vil du spille golf på Lanzarote, så har du to muligheder. Lanzarote Golf og Costa Teguise Golf. Begge golfbaner er smukt integreret i vulkanlandskabet på øen og specielt Lanzarote Golf, som har fået den anerkendte amerikanske golfbanedesigner, Ron Kirby, til at designe banen er en rigtig fin golfoplevelse.

Øen, som især er kendt for sin kulturelle- og designmæssige arv efter Cesar Manrique, har gennem en del år været et yndet rejsemål for danske gæster. Både dem som søgte en all inclusive badeferie og til de sportsinteresserede, som besøgte La Santa Sport.

Men de seneste år er Lanzarote især blevet mere og mere populær blandt golfspillere og det er ikke underligt. Temperaturer imellem 19 og 25 grader, hyggelige golfbaner med havudsigt og muligheden for all inclusive på hotellet, har gjort Puerto del Carmen til en af vores mere populære rejsemål på De Kanariske Øer.

Golfvært på Lanzarote

På Lanzarote vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært, ligesom vi også kan tilbyde vores Golf Academy . Så hvad enten du vil slappe af og spille golf eller få træning under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfrejse til Lanzarote.

Vores golfrejsemål på Lanzarote

Spanien, Lanzarote

Puerto del Carmen

Smukke Lanzarote er mest kendt for sin fantastiske kystlinje, lange sandstrande og lava. Men Golf Plaisirs Lanzarote tilbyder også en rigtig god og spændende golfbane, og et god og stilrent all-inklusive hotel.