Sommerrejser til Playitas

Sommergolf på Playitas

Fri golf og ekstra nedsatte priser!

Det første vi faldt for ved Playitas var den totale afsidesliggendhed og roen. Det andet var totalsatsningen på sport, med alt fra yoga, til landevejscykling og olympisk pool.

Vi er glade for at kunne tilbyde sommerrejser I hele 2019 til skønne Playitas på Fuerteventura og endda til en meget konkurrencedygtig pris og fri golf med i prisen.

Playitas er først og fremmest kendt for at være et af Europas bedste sports resorts med masser af træningsmuligheder. Men det er også blevet vældigt populært blandt mange børnefamilier.

Playitas Resort er placeret lige ved vandet, som de fleste andre hoteller på Fuerteventura. Men der er et par ting, som gør at Playitas skiller sig ud fra andre hoteller på Fuerteventura. For det første ligger Playitas en smule alsidiges i sin ”egen” dal og med helt egen badebugt. Det andet er den store satsning på at være et sports resort. Her findes alt fra bordtennis til et olympisk bassin og naturligvis en golfbane.
Playitas er som en grøn oase i det ellers barske lava-landskab. Vil du have en aktiv ferie med masser af golf, sol fra en klar himmel og masser af muligheder for at prøve andre sportsgrene, så er Playitas det perfekte rejsemål for dig.

Om Sommerkampagnen

Med vores sommerkampagne med gratis golf og en attraktiv pris, håber vi at kunne tiltrække flere typer af golfgæster:

  • Nybegyndere, som vil kombinere golfen med en dejlig solferie.
  • Børnefamilien, hvor nogen i familien spiller golf eller dyrker sport.
  • Den aktive type, som vil benytte sig af Playitas faciliteter og måske endda spille et par runder golf.
  • Golfspilleren, som gerne spiller 36 huller om dagen. Hele ugen!

Men Playitas er selvfølgelig åben for alle typer golfspillere og vi håber at vi med vores kombination af fri golf og en lav pris vil lokke masser af danskere til Fuerteventura til en aktiv golfferie.

 

Velkommen til sommerens specialrejse!

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet3
Aftand til golfbane0-600 meter.
Afstand til lufthavnFuerteventura Airport, 35 km.
Nærmeste byGran Tarajal, 5 km.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 4 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad
6 heldagsgreenfee
fly
flyskat
lufthavnstransfer

Tag dine egne golfkøller med

Vil du spille med din egne golfkøller, kan du tage dem med mod en betaling på ca. 750 kr (prisen varierer i forhold til flyselskabet). Bemærk at du skal booke i forvejen og betale golftransfer i to trin:

På flyselskabets hjemmeside (fx Novair, SAS, DAT eller Atlantic Airways). Pris ca. 400-500 kr. (Afvigelser kan forekomme)
På bussen. Golfbagstransfer på Fuerteventura koster 250 kr. tur/retur og bookes i forvejen via apollorejser.dk

Du skal booke i forvejen i god tid hos de respektive flyselskaber, da der er begrænset lastrum.

Se priser for leje af golfsæt på Playitas her

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon24℃

Playitas Golf

Playitas Golf har fem huller som ligger ved hotelområdet og giver et “golf touch” til hele Playitas Resortet. De resterende huller ligger naturskønt på den anden side af vejen fra hotellet. Hullerne føles meget naturlige og banearkitekten har taget hensyn til områdets naturlige landskab, som gør at fairways bølger fint frem og tilbage. Greens har man haft ekstra fokus på hos Playitas Golf og det giver masser af muligheder for udfordrende pinplaceringer. Banen er varieret og sjov at spille med strategiske placerede udfordringer, som udfordrer alle golfniveauer. Vi har selvfølgelig heldagsgreenfee og banen er forholdsvis kort, så man slipper for en 5 timers runde og kan uden problemer nå at spille 36 huller på en dag. Eller måske spille tennis, deltage i en holdtræning, cykle, fitnessrummet eller en runde mini-golf. Eller benytte udeserveringen ved poolen og nyde tilværelsen. De fleste af vores gæster søger helhedsoplvelser og den får I helt sikkert på Playitas.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Lettere kuperet parkbane
Banefakta Par 67, 4833 4469 4089
HCP-grænse 54
Driving range Udslag fra måtte og græs
Banedesign John Chilver Stainer

Playitas Hotel

Playitas Hotel er kun nogle år gammelt, hvilket gør at det fremstår som nyt og moderne. Området er stort og opdelt i tre dele med det store olympiske bassin som centrum. Hotellet ligger i forlængelse af klubhuset og ned mod vandet. Fra restauranten har man udsigt over store dele af anlægget og den smukke lavastrand. Hotellets pool er som alle swimming pools opvarmet og her finder man ro. Playitas ligger tæt på Grand Tarajal – Fuerteventuras næststørste by – og i gå afstand til fiskerlejet Playitas, hvor man finder flere hyggelige restauranter.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedPå golfbanen
Antal Værelser223. Alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
FaciliteterSportsresort, opvarmet udendørs pool, gym, spa, restauranter, barer mm.
WifiPå hotellet og i klubhuset findes der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger.

Golf at Playitas Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.