Playitas

Playitas

Sporty oase ved havet!

Det første vi faldt for ved Playitas var den totale afsidesliggendhed og roen. Det andet var totalsatsningen på sport, med alt fra yoga, til landevejscykling og olympisk pool.

Playitas Resort ligger lige ved havet som de fleste andre hoteller på Fuerteventura, men der er to ting, der får det til at ligne intet andet. Den første er placeringen. Det er normalt, at hoteller ligger i en række langs stranden. I stedet er Playitas placeret helt afsondret i sin egen dal – med sin egen badebugt. Den anden er investeringen i sport. Her finder du alt fra bordtennis til svømning i den olympiske pool og selvfølgelig også en golfbane. Playitas er som en grøn oase i den ellers meget smukke og ufrugtbare natur. Hvis du vil have en aktiv ferie med meget golf, sol fra blå himmel, salte bade og mulighed for at prøve andre sportsgrene, så er Playitas destinationen for dig.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet3
Aftand til golfbane0-600 meter.
Afstand til lufthavnFuerteventura Airport, 35 km.
Nærmeste byGran Tarajal, 5 km.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 7 495,-

7 nætter i lejlighed
selvforplejning
fri golf
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer

Teetimes
Når du rejser til Playitas er ubegrænset golf. inkluderet. Du booker dine starttider selv ved ankomsten direkte i receptionen på golfbanen..

Måltider
Morgenmad 549 DKK
Halvpension 1099 DKK (morgenmad og middag eksklusive drikkevarer)
Helpension 1799 DKK (morgenmad, frokost og middag eksklusive drikkevarer)

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon19℃

Playitas Golf

Playitas Golf har fem huller som ligger ved hotelområdet og giver et “golf touch” til hele Playitas Resortet. De resterende huller ligger naturskønt på den anden side af vejen fra hotellet. Hullerne føles meget naturlige og banearkitekten har taget hensyn til områdets naturlige landskab, som gør at fairways bølger fint frem og tilbage. Greens har man haft ekstra fokus på hos Playitas Golf og det giver masser af muligheder for udfordrende pinplaceringer. Banen er varieret og sjov at spille med strategiske placerede udfordringer, som udfordrer alle golfniveauer. Vi har selvfølgelig heldagsgreenfee og banen er forholdsvis kort, så man slipper for en 5 timers runde og kan uden problemer nå at spille 36 huller på en dag. Eller måske spille tennis, deltage i en holdtræning, cykle, fitnessrummet eller en runde mini-golf. Eller benytte udeserveringen ved poolen og nyde tilværelsen. De fleste af vores gæster søger helhedsoplvelser og den får I helt sikkert på Playitas.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Lettere kuperet parkbane
Banefakta Par 67, 4833 4469 4089
HCP-grænse 54
Driving range Udslag fra måtte og græs
Banedesign John Chilver Stainer

Playitas Aparthotel

Playitas Aparthotel er den sportsinteresseredes favorit med moderne og praktiske lejligheder. Her findes et stort poolområde, en vandrutsjebane og stranden blot kort afstand fra lejlighederne. Lejlighederne er lyse og består af eet værelse. Her er et mindre køkken til enkel madlavning og alle lejligheder har balkon eller terrasse. Playitas’ hotelområde er omfattende og opdelt i tre forskellige dele med den store OL pool i centrum. Lejlighederne og hotellet ligger på hver sin side af den smukke lavastrand. Her er flere pools, som alle er opvarmede og her hersker en rolig stemning. Drivingrangen ligger et stenkast fra lejlighedshotellet og en kort gåtur fra klubhuset og første tee. Alle faciliteterne på Playitas ligger i øvrigt centralt placeret, så man kan gå fra sted til sted. Playitas ligger nær ved byen Grand Tarajal – Fuerteventuras næststørste by – og i gåafstand ligger også Playitas’ lokale fiskeby med flere hyggelige restauranter.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedPå Playitas Resort, ved siden af ​​stranden og havet.
Lejligheder100 stk. Aircondition, fuldt udstyret køkken, TV.
FaciliteterUdendørs pool, spa, fitnesscenter, masser af forskellige sportsaktiviteter, vaskeri, restaurant og bar.
WifiTrådløs internetforbindelse uden ekstra omkostninger.

Golf at Playitas Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.