Jandia

Jandia

Sol og strand på Fuerteventura

Jandia har længe været et paradis for surfere og soldyrkere. Flere og flere ”golfere” rejser nu hertil, for at nyde godt af solen, bade, højt klassificeret halvpension og øens mest spændende golfbane.

Fuerteventura har mange strande, men ingen er så fine, som dem der ligger længst nede på den sydlige spids af øen. De milelange strande, og den afslappende atmosfære, har længe tiltrukket turister med fokus på sol og strand. Nu når Jandia Golf har gennemgået en total ansigtsløftning, kommer de garanteret til, at få selskab af soltørstende ”golfere”. En golfferie i Jandia præges af afkobling, med fine runder på den smukke bane, og herlige eftermiddage på stranden eller ved poolen. Måske en gåtur langs vandkanten, der hvor man kan nyde mosaikken, fra alle vind- og kitesurfernes farverige sejl.

Et hyggeligt afbræk fra golfen kunne være et besøg til Morro Jable, den charmerende fiskerby længst mod syd, der hvor strandene slutter. Det lille fiskeleje er vokset til en mindre by, men er stadig autentisk kanarisk, og en skøn kontrast til de moderne hotelkomplekser. Nyd de lokale lækkerier på nogle af fisk- og skaldyrsrestauranterne, eller drik kaffe på en af cafeerne, langs den lille strandpromenade.

 

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet3
Afstand til golfbane1,5 km
Afstand til lufthavnFuerteventura Airport 80 km.
Nærmeste tætte bebyggelse (by)Morro Jable, 4 km.
ArrangementerMatcher, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
morgenmad
all inclusive på hotellet
transfer hotel - golfbane t/r
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon20℃

Jandia Golf

Jandia Golf har gennemgået en total ansigtsløftning, og åbnede på ny i efteråret 2014 med helt nye tees, fairways og greens. Den velrenommerede amerikanske golfdesigner Ron Kirby, har skabt en afvekslende og fin bane, med en god variation af lange og korte huller, hvor præcision og strategi ofte er vigtigere end ren længde. Nu når kvaliteten af selve banen er forbedret, og matcher det fine layout, så er Jandia for alvor tilbage på golfkortet.

Banen er let kuperet og lidt lunefuld på de huller der har vandhazarder, og som skal undviges, samt en slugt ”Barranco de Vinamar”, der løber gennem banen og skal passeres et par gange undervejs. Jandia Golf er næsten 6000 meter fra back-tee, men tilpasset til behagelig feriegolf, fra både herre-tee og dame-tee. I og med, at banen ikke er så lang, så passer den til alle typer af ”golfere”, og forløbet føles meget varieret. Flere huller kan spilles helt forskelligt. Her lokkes man til, at tage en chance og slå over slugten eller søen ved green, men det kan være smartere, at være strategisk og lægge op. Den rigtigt langslående, har en del par 4 huller som kan nåes, hvilket kan synes som oplagte birdiechancer, man straffes dog let, hvis man er for overmodig, da greenområderne er ganske svære. Det er op til dig, og din dagsform. Hele banen ligger i en dal, hvor du har havudsigt fra de fleste huller. Den delvis kuperede bane er forholdsvis god at gå, indimellem kan der dog være lidt langt mellem hullerne. Som på de fleste øer som Fuerteventura, er vinden altid en vigtig faktor og en del af spillet. Det betyder også, at banens karakter skifter, alt efter vindens styrke og retning. Den lette brise svaler skønt i solskinnet, og gør at det ikke bliver for varmt, men blot behageligt golfvejr.

Klubhuset ligger centralt på golfbanen, og har en storslået udsigt over havet og golfbanen. For den, som vil træne og udvikle sin golf, så er træningsområderne gode. En nybygget drivingrange med godt 20 udslagssteder under tag, en gavmild putting green og en separat indspilsgreen, som også har to træningsbunkere. Banen er forholdsvis kort, men de skiftende vindforhold gør at alle – fra rene nybegyndere, til de allerbedste – får en god udfordring.

 

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 5888 5370 4982 4514
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra måtte.
Banedesign Ron Kirby
Transport til og fra golfbanen på faste tider jf. Køreplan som kan ses på pladsen. Ønsker man at kører på andre tider, for eksempelvis at udnytte heldagsgreenfee, sker denne transport for egen regning

SBH Maxorata Resort

Hotellet har en perfekt beliggenhed for os golfspillere. Tæt på vandet og tæt på golfbanen. Beliggenheden gør også, at en stor del af gæsterne ikke er golfspillere, men det er først og fremmest de kridhvide strande og havet som lokker dem. Stranden er så tæt på, at det kun er et ganske lille naturoråde, som skiller stranden og hotellet. Der er således ikke mere end 300 meter fra hotellet og ned til stranden. Hotellet åbnede i 1997 og gennemgik en total renovering i 2018, så hotellet står som nyt og friskt. Her er tale om et 4-stjernet luksushotel. Hotellet har fire pools, hvoraf den ene er opvarmet og foruden golf, så findes der en hel del sportsaktiviteter, for dem som ønsker en aktiv ferie. Det findes bl.a. et stort fitness center, tennis, bordtennis billiard og sågar en volleybane.

Værelserne på SBH Maxorata er lyse og i et praktisk design, som kompenserer den manglende plads. Alle værelser har balkon eller terrasse, hvor man kan slappe af, hvis man ikke ønsker at benytte poolområderne eller gå på stranden.

Når man bor på et All Inclusive-hotel, så er kvaliteten af maden en stor faktor, da man med stor sandsynlighed, vil spise alle sine måltider her på hotellet. Hotellets hjerte er derfor den populære buffetrestaurant, som kører med forskellige temaer i løbet af ugen. Der er flere kokke, som har show cooking, hvor du selv bestemmer hvilket kød eller hvilken fisk du vil have og hvordan den skal tilberedes. Buffetrestauranten komplementeres af yderligere to restauranter – en tapas restaurant og en asiatisk restaurant. Selvom tapas restauranten er utrolig populær, så skal man ikke snyde sig selv for et besøg i den asiatiske restaurant, hvor man kan vælge en del retter fra det asiatiske køkken. Restauranten er hyggelig og man bliver altid imponeret, når man ser hvordan de står og laver sushi af de friske råvarer i det åbne køkken.

Ønsker man at spise i buffetrestauranten behøver man ikke at booke bord i forvejen. Det må man til gengæld på de de to andre restauranter. Skulle det ikke lykkedes at blive mæt, så serveres der snacks og andre ting, når restauranterne er lukkede. Som de fleste andre All Inclusive-hoteller, så har SBH Maxorata også underholdning i løbet af dagen.

Fakta

Standardstarstarstarstar
Beliggenhed300 meter til stranden och 1,3 km till Jandia Golf.
Værelser601 værelser. Alle med AC, hårtørrer og balkon eller terrasse.
Faciliteter4 pools, hvoraf en af dem er opvarmet. Fitness, tennis, tre restauranter og barer.
Wifi/Safety-boxMod betaling
ØvrigtDette er med i All Inclusive

Jandia Golf Course

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.