?>

Jandia

Jandia

All inklusive på Fuerteventura

Jandia har længe været et paradis for surfere og soldyrkere. Flere og flere ”golfere” rejser nu hertil, for at nyde godt af solen, bade, højt klassificeret all-inklusive indkvartering og øens mest spændende golfbane..

Fuerteventura har mange strande, men ingen er så fine, som dem der ligger længst nede på den sydlige spids af øen. De milelange strande, og den afslappende atmosfære, har længe tiltrukket turister med fokus på sol og strand. Nu når Jandia Golf har gennemgået en total ansigtsløftning, kommer de garanteret til, at få selskab af soltørstende ”golfere”. En golfferie i Jandia præges af afkobling, med fine runder på den smukke bane, og herlige eftermiddage på stranden eller ved poolen. Måske en gåtur langs vandkanten, der hvor man kan nyde mosaikken, fra alle vind- og kitesurfernes farverige sejl.

Et hyggeligt afbræk, på trods af All-Inklusive på hotellet, er et besøg til Morro Jable, den charmerende fiskerby længst mod syd, der hvor strandene slutter. Det lille fiskeleje er vokset til en mindre by, men er stadig autentisk kanarisk, og en skøn kontrast til de moderne hotelkomplekser. Nyd de lokale lækkerier på nogle af fisk- og skaldyrsrestauranterne, eller drik kaffe på en af cafeerne, langs den lille strandpromenade.

 

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet3
Afstand til golfbane6,5 km
Afstand til lufthavnFuerteventura Airport 78 km.
Nærmeste tætte bebyggelse (by)Morro Jable, 8 km.
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse med all inklusive
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
transfer hotel - golfbane t/r
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon18℃

Jandia Golf

Jandia Golf har gennemgået en total ansigtsløftning, og åbnede på ny i efteråret 2014 med helt nye tees, fairways og greens. Den velrenommerede amerikanske golfdesigner Ron Kirby, har skabt en afvekslende og fin bane, med en god variation af lange og korte huller, hvor præcision og strategi ofte er vigtigere end ren længde. Nu når kvaliteten af selve banen er forbedret, og matcher det fine layout, så er Jandia for alvor tilbage på golfkortet.

Banen er let kuperet og lidt lunefuld på de huller der har vandhazarder, og som skal undviges, samt en slugt ”Barranco de Vinamar”, der løber gennem banen og skal passeres et par gange undervejs. Jandia Golf er næsten 6000 meter fra back-tee, men tilpasset til behagelig feriegolf, fra både herre-tee og dame-tee. I og med, at banen ikke er så lang, så passer den til alle typer af ”golfere”, og forløbet føles meget varieret. Flere huller kan spilles helt forskelligt. Her lokkes man til, at tage en chance og slå over slugten eller søen ved green, men det kan være smartere, at være strategisk og lægge op. Den rigtigt langslående, har en del par 4 huller som kan nåes, hvilket kan synes som oplagte birdiechancer, man straffes dog let, hvis man er for overmodig, da greenområderne er ganske svære. Det er op til dig, og din dagsform. Hele banen ligger i en dal, hvor du har havudsigt fra de fleste huller. Den delvis kuperede bane er forholdsvis god at gå, indimellem kan der dog være lidt langt mellem hullerne. Som på de fleste øer som Fuerteventura, er vinden altid en vigtig faktor og en del af spillet. Det betyder også, at banens karakter skifter, alt efter vindens styrke og retning. Den lette brise svaler skønt i solskinnet, og gør at det ikke bliver for varmt, men blot behageligt golfvejr.

Klubhuset ligger centralt på golfbanen, og har en storslået udsigt over havet og golfbanen. For den, som vil træne og udvikle sin golf, så er træningsområderne gode. En nybygget drivingrange med godt 20 udslagssteder under tag, en gavmild putting green og en separat indspilsgreen, som også har to træningsbunkere. Banen er forholdsvis kort, men de skiftende vindforhold gør at alle – fra rene nybegyndere, til de allerbedste – får en god udfordring.

 

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 5888 5370 4982 4514
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra måtte.
Banedesign Ron Kirby
Transport til og fra golfbanen på faste tider jf. Køreplan som kan ses på pladsen. Ønsker man at kører på andre tider, for eksempelvis at udnytte heldagsgreenfee, sker denne transport for egen regning

Princess Hotel - Esencia de Fuerteventura

Jandia har, som så mange andre af Kanarieøernes turistbyer, en mængde store hotelkomplekser med gigantiske poolområder, og al mulig underholdning. Vi har valgt Fuerteventura Princess Hotel, som ligger ved stranden ”Playa Esquinzo” nogle kilometer nord for golfbanen. Her bor vi i en separat del af hotellet, som hedder Esencia de Fuerteventura. Et ”hotel i hotellet” med sin egen reception, nyrenoverede værelser, eget poolområde og egen chill-out bar. Esencia de Fuerteventura, har også sin egen restaurant, hvor der serveres morgenmad, frokost og middag, samt friske snacks hele dagen. Dette indgår i all-inklusive pakken. Foretrækker du de store buffeter i hovedrestauranten, så er der også mulighed for dette, i en særskilt afdeling for Esencias gæster. Esencia udgør kun 120 af hotellets 700 værelser, hvilket indebærer et roligere, og noget mere sofistikeret miljø, hvilket vi tror passer vore ”golfere” perfekt.
Som gæst på Esencia, har du adgang til alle faciliteter på Fuertevetura Princess og her finder du de store poolområder, aktivitetscentret, tennis, fitness og wellness-afdelingen. Her er også flere restauranter, flere barer og en stor natklub med underholdning hver aften.

 

 

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedVed stranden.
Antal værelser212 stk. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
Faciliteter3 pools hvoraf en er opvarmet, gym, restauranter, barer mm.
wifiPå hotellet findes trådløs internet opkobling mod ekstra betaling.

Jandia Golf Course

Fuerteventura Princess Hotel and beaches

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.