PGA Catalunya Golf

PGA Catalunya

to af Spaniens mest fremragande baner

PGA Catalunya er sammen med det nyrenoverede Hotel Camiral et fabelagtigt golfresort med sine to fantastiske 18-hullers baner - Tour og Stadium Course. Stadium Course er da også rangeret som 1. i Spanien!

Fakta

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
morgenmad
5 heldagsgreenfee
fly
transport af golfbag
lufthavnstransfer

Turistskatter
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon16.6℃

PGA Catalunya Golf

PGA Catalunya er sammen med det nyrenoverede Hotel Camiral et fabelagtigt golfresort med sine to 18-hullers baner, Tour og Stadium Course. Stadium Course er også placeret som 1. i Spanien!

Stadium Course
Der er mange gode baner i Spanien, men Stadiumbanen er en af de bedste. Siden åbningen har den abonneret på en top 10-plads blandt Europas bedste baner, og det er en ren fornøjelse. Allerede på hul 3 går kameraet frem for at forevige det 461 meter lange par fem, der blødt går ned mod en smal green, der danner en halvø i et af flere smukke vandløb. Men pas på – lad ikke alt det skønne forstyrre dit fokus, det vil være synligt på scorekortet. Træer langs fairways, bunkerne er strategisk placeret og vand er på spil på flere af de sværeste huller.

Tour Course
Dette er også et meget rart bekendtskab, lidt kortere end sin søsterbane. Den anses også for noget lettere, uden at være en “walk in the park” for den sags skyld. Fairways er bredere men selv her er bunkerne strategisk placeret og der er meget vand i spil.

PGA Catalunya har også fine træningsområder og et fint klubhus med masser af plads til at nyde alt det 19. hul har at byde på.

Fakta

Antal huller 36 (2x18)
Banekarakter Begge baner er en blanding af park- og skovbane.
Banefakta Stadium, Par 72 6686 6563 610457195089
Tour, Par 72 6000 5863 547650804681
Banedesign Neil Coles & Angel Gallardo (1999 Stadium Course, 2005 Tour Course)

Hotel Camiral

I 2016 overtog ejerne af golfbanerne også hotellet på PGA Catalunya. Efter omhyggelig renovering åbnede hotellet i juni 2016 dørene i en ny 5-stjernet form. Hotel Camiral er centralt beliggende på resortet med udsigt over det 18. hul på Tour Course, og kun en kort gåtur fra Spaniens højest rangerede bane, Stadium Course. Værelserne er opdelt i kategorierne Deluxe, Superior Deluxe og Juniorsuiter. Vores tip er at opgradere til Superior Deluxe, hvilket betyder, at du for rimelige penge, får en altan med en vidunderlig udsigt over golfbanen, poolen og haven. Der er også fire barer og restauranter, og hotellet har specialiseret sig i middelhavskøkken med en bred vifte af lokale råvarer samt den unikke catalanske gastronomi, der er i en klasse for sig selv.

Slap af i spaen eller slap af med et lille træningspas efter dagens runde.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedMidt i resortet omgivet af to golfbaner
VærelserBruser/badekar, TV, AC, varme, kaffe, pengeskab, WiFi. Superior Deluxe har balkon
VærelsestyperDeluxe, Superior Deluxe, Junior Suite
Faciliteter24-timers reception Restauranter, barer, cykeludlejning, spa, fitness, pool
InternetWiFi på hele resortet.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.