Mar Menor Residences

Mar Menor Golf Resort

Optimalt til dit long stay ophold i Spanien

Lejlighederne på Mar Menor resortet er meget velegnede til Long Stay. Lejlighederne er bygget i en moderne maurisk stil og er store og velindrettede. Her er stue, soveværelse og et veludstyret køkken og naturligvis balkon eller terrasse samt adgang til en fælles pool. Man bor lige ud til Mar Menor golfbanen og har endvidere adgang til fem andre fremragende golfbaner – alle sammen designet af Jack Nicklaus! Man er blot en halvt times kørsel fra Murcia og indenfor gåafstand ligger der forskellige restauranter og indkøbsmuligheder.

De mange solskinstimer og gode klima gør, at området mange steder er ørkenagtigt, hvilket kan virke goldt, men som du vil opleve, så er ørkenområder fremragende til at lave golfbaner i. Man kan nyde den spanske gastronomi med masser af fisk og skaldyr, prøve de lokale vine, samt nyde strandene. Ligeledes er Murcias historiske bymidte et besøg værd. Kombinationen af disse faktorer, samt de gode flyforbindelser fra både København og Billund, gør at vi mener at Murcia området er en sikker vinder til dit long stay ophold i Spanien!

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet6
Afstand hotel - golfbane0 - 30 km
Afstand til lufthavnen100 km
Nærmeste bySan Javier, 12 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 11 995,-

28 nætter i Mar Menor The Residence
4 middage inkluderet under opholdet
Spil på 3 baner Hacienda del Alamo - Saurines - Mar Menor green fee 9€ per runde (ikke inkluderet og betales på stedet)
fly
transport af golfbag
billeje

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon19.5℃

Mar Menor Village Golf

Mar Menor Village Golf er en co-produktion mellem to af verdens bedste designere, David Thomas og Jack Nicklaus. Thomas designede de første 9 huller og siden har Jack Nicklaus stået for de sidste 9 huller. Banens par er 72 og spiller i alt 6153 meter fra back tee. På de første 9 huller skal du ha’ bolden i spil på fairway – og der kræves nogle solide drives fra tee. Attraktiv, flad bane, hvor der både er vand og masser af bunkers i spil.

På bag 9 er fairways bredere – til gengæld er der som altid på en Nicklaus bane, masser af bunkers i spil og en sø, hvor du virkelig skal tænke course management. En bane hvor alle kan være med – men hjem i handicap kræver omtanke.

Fakta

Antal Huller 18
Banekarakter Åben parkbane
Banefakta Par 72 6153 5801 5101
Banearkitekt Jack Nicklaus design/Dave Thomas
Driving Range Udslag fra græs og måtter

Saurines Golf

Saurines Golf åbnede i 2010 og er en Las Vegas inspireret ørkenbane. Det betyder brede og ondulerede fairways på et forholdsvis flat areal. En stor sø der er med til at give banen karakter og kommer i spil på hullerne 8, 9 og 18. Der er ikke mange bunkers på Saurines, men forsøg alligevel at holde din bold på fairway. De mange ørkenagtige waste-områder kan godt drille, især sivbeplantningen.

Banen er en visuelt smuk golfbane i et fascinerende landskab. Og når Nicklaus leger med, så kan du være sikker på store og ondulerede greens. En flot og helt spændende golfbane venter syd for Murcia. En udfordring for alle, men også en bane, der kan spilles af alle.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 72 6473 5952 4914
Banearkitekt Jack Nicklaus
Driving Range Nej

Hacienda del Alamo

Golfbanen på Hacienda del Alamo blev indviet i 2006 og har altid været anset som en af områdets allerbedste baner. Dave Thomas har designet en 18-hullers bane med ambitionen om at tilbyde en rigtig mesterskabsbane, og det er han lykkedes med. Fra backtee er den en af Spaniens længste golfbaner, og selv fra gul og rød tee, er banen en udfordring. Som flere andre baner i området, mellem Murcia og Cartagena, er Hacienda del Alamo en slags ørkenbane med waste areas og tydeligt defineret rough, som giver banen en tydelig afgrænsning og en visuel lækkker oplevelse.

Banen er svagt kuperet med en med en del ondulerede områder på fairway og omkring greens. Søer kommer i spil på flere af hullerne, blandt andet på de to fine par 3 huller (ottende og tolvte), hvor bolden må flyves over vand for at nå green, og ved klubhuset hvor søer skaber dramatik, hvor tiende er omgivet af vand, ligesom at niende og attende – to par 5 huller, med vand op langs siderne og ind mod green. Spændende og svære afslutningshuller, hvor alt kan ske.

Hacienda del Alamo har regionens bedste træningsfaciliteter med stor driving range, flere chip- og pitchinggreens, stor putting green og seks par-3 huller kun til træning.

Klubhuset er storslået med en velasorteret pro shop, hyggelig bar og restaurant med en stor terrasse, hvor frokosten kan nydes i solen med udsigt til niende og attende green, og er medvirkende til at gøre oplevelsen på Hacienda del Alamo til en unik en af slagsen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane med ørkenkarakter
Banfakta Par 72, 6724 6375 5994 5534
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Bandesign Dave Thomas

Mar Menor Residences

Mar Menor Residences består af 48 luksuslejligheder, som er beliggende i forbindelse til det eksklusive Mar Menor Golf & Resort blot en halv times kørsel fra den hyggelige by Murcia. Fra alle lejligheder har du en flot udsigt over resortets 18 hullers golfbane. Lejlighederne er bygget i en moderne maurisk stil og er store og velindrettede. Her er stue, soveværelse og et veludstyret køkken og naturligvis balkon eller terrasse samt adgang til en fælles pool. Som tilknyttet til Mar Menor Golf & Resort kan man benytte resortets restauranter og barer.

Lejlighederne på Mar Menor resortet er meget velegnede til Long Stay. Lejlighederne er bygget i en moderne maurisk stil og er store og velindrettede. Her er stue, soveværelse og et veludstyret køkken og naturligvis balkon eller terrasse samt adgang til en fælles pool. Man bor lige ud til Mar Menor golfbanen og har endvidere adgang til fem andre fremragende golfbaner – alle sammen designet af Jack Nicklaus! Man er blot en halvt times kørsel fra Murcia og indenfor gåafstand ligger der forskellige restauranter og indkøbsmuligheder.

Fakta

BeliggenhedVed Mar Menor Golf Resort
Værelser3 typer - 1 soveværelse (50kvm), 2 soveværelser(85kvm), 3 soveværelser(115kvm)
FaciliteterUdendørs pool (ikke opvarmet). Man kan benytte hotellet Intercontinental Mar Menors faciliteter, nogle mod betaling. Hotellet er beliggende ved klubhuset til golfbanerne og tæt på lejlighederne.
WIFIGratis internet. Koden kan erhverves i receptionen.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.