Mar Menor Golf Resort

Mar Menor Golf Resort

6 Nicklaus baner i skønne Murcia

Mar Menor Golf Resort ligger omkring tre kvarter fra byen Murcia og ca. en time fra Alicante lufthavn. Det er et af de mere mest populære golfresorts Spanien fordi du både kan bo på et skønt femstjernet hotel eller i prisfornuftige lejligheder. Rent golfmæssigt får du rigtigt meget for pengene. Mar Menor har i samarbejde med Jack Nicklaus designet hele seks fremragende golfbaner, som udgør The Jack Nicklaus-trail.

På Mar Menor Golf Resort finder du 3 restauranter (en italiensk, en japansk og en spansk), ligesom du også kan vælge at spise i klubhuset som ligger i forlængelse af hotellet. Derudover er der en irsk pub, hvor du kan få alt til ganen og følge med i sportsbegivenheder verden over.

Resortet ligger som nævnt i overskuelig køretid fra Murcia, som bl.a. er kendt for sin smukke katedral. Andre muligheder er byen Cartegena og mudderbadene ved San Javier del Pinatar. Den 18 hullers Mar Menor golfbane, der er designet af Jack Nicklaus omgiver hotellet og sørger for at udfordre golfspillere på alle niveauer.

De mange solskinstimer og gode klima gør, at området mange steder er ørkenagtigt, hvilket kan virke goldt, men som du vil opleve, så er ørkenområder fremragende til at lave golfbaner i. Man kan nyde den spanske gastronomi med masser af fisk og skaldyr, prøve de lokale vine, samt nyde strandene.

Ligeledes er Murcias historiske bymidte et besøg værd. Kombinationen af disse faktorer, samt de gode flyforbindelser fra både København og Billund, gør at vi mener at Murcia/Alicante området er en sikker vinder som golfdestination!

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet6
Afstand hotel - golfbane0 - 30 km
Afstand til lufthavnenAlicante, 100 km
Nærmeste bySan Javier, 12 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 7 595,-

7 nætter på Intercontinental Mar Menor eller i Mar Menor Apartments
morgenmad (for hotelgæster)
5 green fees fordelt på de 6 golfbaner i Jack Nicklaus Trail
fly
transport af golfbag
lejebil

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon16.5℃

Mar Menor Village Golf

Mar Menor Village Golf er en co-produktion mellem to af verdens bedste designere, David Thomas og Jack Nicklaus. Thomas designede de første 9 huller og siden har Jack Nicklaus stået for de sidste 9 huller. Banens par er 72 og spiller i alt 6153 meter fra back tee. På de første 9 huller skal du ha’ bolden i spil på fairway – og der kræves nogle solide drives fra tee. Attraktiv, flad bane, hvor der både er vand og masser af bunkers i spil.

På bag 9 er fairways bredere – til gengæld er der som altid på en Nicklaus bane, masser af bunkers i spil og en sø, hvor du virkelig skal tænke course management. En bane hvor alle kan være med – men hjem i handicap kræver omtanke.

Fakta

Antal Huller 18
Banekarakter Åben parkbane
Banefakta Par 72 6153 5801 5101
Banearkitekt Jack Nicklaus design/Dave Thomas
Driving Range Udslag fra græs og måtter

El Valle Golf

El Valle Golf regnes af mange for en af de smukkeste golfbaner i Murcia. Her skal du ud og spille golf i en ørkendal, hvor Nicklaus har integreret hullerne i det naturlige landskab. Det handler om præcision fra tee og at undgå de ørkenlignende waste-områder.

El Valle Golf har ved flere lejligheder lagt fairways til Europatourens Tourskole og The Spanish Senior Open, så kvaliteten er absolut i top. Du spiller i et ørkenlandskab, hvor fairways og greens er en slags grønne øer. En smuk oplevelse, hvor solen som regel bager ned fra en skyfri himmel.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 71 6185 5634 53794466
HCP-Grænse 54
Banearkitekt Jack Nicklaus
Driving Range Udslag fra græs og måtter

Hacienda Riquelme Golf

Hacienda Riquelme Golf er ensbetydende med brede fairways og masser af plads. Greens er forholdsvis store men ondulerede, hvilken kan gøre din puttning til en svær opgave. Du spiller rundt i olivenlunde og blandt store søer, så der er udfordringer til alle. Banen er ganske enkelt fantastisk og regnes for mange som en af de bedste i området. I Jack Nicklaus Golf Trail beskrivelsen, står der Championship Course ved Hacienda Riquelme Golf og det passer sådan set meget godt.

Flere steder er der langt mellem green og tee, så vær opmærksom på, at det kan være en god idé med en buggy. Der er 20 minutters kørsel til Riquelme fra Mar Menor Golf Resort.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6356 58545552 5084
HCP-Grænse 54
Banearkitekt Jack Nicklaus
Driving Range Udslag fra måtte og græs

Alhama Signature Course

Alhama Signature Course er ægte Jack Nicklaus design og beskrives som en af de bedste baner i Spanien. Der er fem søer på banen og de kommer i spil på ikke mindre en syv huller. Mest karakteristisk er det på hul 11, et par 3 hvor du spiller ind mod en ø-green.

Et andet karakteristika er de ikke færre end 116 bunkers, som du kan støde på i din runde på Alhama Signature Course. Nicklaus elsker store bunkers og det kan mærkes på Alhama. Sidst men ikke mindst, så er de hurtige Nicklaus greens en fantastisk oplevelse.

En stor og flot golfbane lagt i et fascinerende landskab. Selv Nicklaus var tilfreds, da han afleverede banen. Her skal du tænke golf – for der er masser af forhindringer.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 72 6884 60595741 5034
HCP-Grænse 54
Banearkitekt Jack Nicklaus
Driving Range Udslag fra græs og måtter

Saurines Golf

Saurines Golf åbnede i 2010 og er en Las Vegas inspireret ørkenbane. Det betyder brede og ondulerede fairways på et forholdsvis flat areal. En stor sø der er med til at give banen karakter og kommer i spil på hullerne 8, 9 og 18. Der er ikke mange bunkers på Saurines, men forsøg alligevel at holde din bold på fairway. De mange ørkenagtige waste-områder kan godt drille, især sivbeplantningen.

Banen er en visuelt smuk golfbane i et fascinerende landskab. Og når Nicklaus leger med, så kan du være sikker på store og ondulerede greens. En flot og helt spændende golfbane venter syd for Murcia. En udfordring for alle, men også en bane, der kan spilles af alle.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 72 6473 5952 4914
Banearkitekt Jack Nicklaus
Driving Range Nej

La Torre Golf

La Torre Golf byder på flot anlagte 18 huller med massevis af bunkers og 3 søer. En bane, hvor alle kan lege med. Flot layout, hvor Nicklaus udnytter det naturlige landskab med smukt svungne fairways og palmetræer. Banen er anlagt i typisk Nicklaus’ utvetydige amerikanske stil, når det handler om golf: brede fairways, store bunkers og gerne eleverede greens.

Banen spilles til par 68 det til trods, er der fine udfordringer på La Torre og ikke mindst, så er den sjov at spille og med 550.000 kvm bunkers rundt på banen, vil du helt sikkert få brug for dit sandjern.

Foruden bunkers, så vil du på La Torre Golf også møde en del vandhazarder og ikke mindst på det smukke hul 9, hvor en imponerende ø-green kræver koncentration.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Åben parkbane
Banefakta Par 68 5403 4891 3884
HCP-Grænse 54
Barnearkitekt Jack Nicklaus
Driving Range Udslag fra græs og måtte

Caleia Mar Menor Golf Resort

Det fem-stjernede Caleia Mar Menor Golf Resort & Spa er kendetegnet ved høj kvalitet. Hotellet er beskedent størrelsesmæssigt med deres 57 værelser og 7 suiter og man er virkelig lykkedes med at skabe en intim og hyggelig stemning. Alle værelserne er rummelige, har privat balkon og store badeværelser med både brusekabine og jacuzzi badekar. På hotellet findes 3 restauranter med et varieret udvalg og 3 barer, herunder en irsk pub. De luksuriøse omgivelser bliver komplimenteret af fremragende spa tilbud med sauna, dampbad, afslapnings rum, fitness lokale og en 15 meter lang indendørs pool.

Fakta

BeliggenhedMar Menor
Værelser57 værelser og 7 suiter
FaciliteterUdendørs pool, spa og wellness, restauranter, bar m.m.
WifiJa

Mar Menor Residences

Mar Menor Residences består af 48 luksuslejligheder, som er beliggende i forbindelse til det eksklusive Mar Menor Golf & Resort blot en halv times kørsel fra den hyggelige by Murcia. Fra alle lejligheder har du en flot udsigt over resortets 18 hullers golfbane. Lejlighederne er bygget i en moderne maurisk stil og er store og velindrettede. Her er stue, soveværelse og et veludstyret køkken og naturligvis balkon eller terrasse samt adgang til en fælles pool. Som tilknyttet til Mar Menor Golf & Resort kan man benytte resortets restauranter og barer.

Lejlighederne på Mar Menor resortet er meget velegnede til Long Stay. Lejlighederne er bygget i en moderne maurisk stil og er store og velindrettede. Her er stue, soveværelse og et veludstyret køkken og naturligvis balkon eller terrasse samt adgang til en fælles pool. Man bor lige ud til Mar Menor golfbanen og har endvidere adgang til fem andre fremragende golfbaner – alle sammen designet af Jack Nicklaus! Man er blot en halvt times kørsel fra Murcia og indenfor gåafstand ligger der forskellige restauranter og indkøbsmuligheder.

Fakta

BeliggenhedVed Mar Menor Golf Resort
Værelser3 typer - 1 soveværelse (50kvm), 2 soveværelser(85kvm), 3 soveværelser(115kvm)
FaciliteterUdendørs pool (ikke opvarmet). Man kan benytte hotellet Intercontinental Mar Menors faciliteter, nogle mod betaling. Hotellet er beliggende ved klubhuset til golfbanerne og tæt på lejlighederne.
WIFIGratis internet. Koden kan erhverves i receptionen.

Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.