Las Colinas Golf

Las Colinas Golf

Luksus Long Stay ved Alicante

Las Colinas Golf & Country Club regnes af mange for den bedste golfbane på Costa Blanca. Den ligger kun 10 km fra den populære ferieby Torrevieja og en lille times kørsel fra lufthavnen i Alicante.

Las Colinas passer til dig, som vil kombinere en rigtig god golfbane med ophold i enten moderne lejligheder eller villaer af høj kvalitet tæt på golfbanen. Vi laver pakken med egen forplejning og der findes en lille købmand på Las Colinas. Men du kan selvfølgelig også spise i klubhuset, som både byder på en lækker restaurant i UNIK Café og en sushi-restaurant af meget høj kvalitet.

Trods sin beliggenhed inde i landet, så har Las Colinas Golf også sin egen private Beach Club ved La Glea-stranden kun 10 minutters kørsel fra resortet. Det er den perfekte get-away efter golfrunden, hvor du kan nyde roen og udsigten til Middelhavet fra deres infinity-pool. Beach Club’en er normalt åbent fra påsken og frem til slut september.

På Las Colinas har du også mulighed for at dyrke anden form for sport. Man har nu i august 2018 åbnet tre tennisbaner, tre padelbaner og en multisportbane, ligesom der også findes et fitnesscenter. Dette er muligt at reservere og benytte mod betaling.

Når du bestiller long stay på Las Colinas så er der inkluderet gratis trolley, range bolde inden du slår ud, en goody bag, samt et bag tag og fri afbenyttelse af omklædningsrummet.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Afstand til golfbanen2 km
Afstand til lufthavnenAlicante Lufthavn, 67km
Baner i nærområdet4

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 15 995,-

28 nætter i 3-værelses lejlighed delt af 2 personer
16 runder golf på Las Colinas GC inkl. trolley og rangebolde
fly
flyskat
transport af bagage og golfbag
billeje

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon21.7℃

Las Colinas GC

Las Colinas Golf ved Torrevieja er i vores optik en af de bedste golfbaner i området omkring Alicante og det vil du opleve fra det øjeblik du ankommer til anlægget. Det hyggelige klubhus med den store terrasse vendt ud mod 18. green, driving rangen, indspilsområdet og ikke mindst golfbanen.

Las Colinas Golf åbnede i 2010 og har siden dengang været anset for at være den bedste bane på Costa Blanca. Designet står Cabell B. Robinson bag. Han har bl.a. baner som Praia D’El Rey og La Reserva de Sotogrande på CV’et og i dette tilfælde, har Robinson igen skabt en smuk golfbane, som går godt i spænd med naturen omkring Las Colinas.

Banen kan spilles fra hele fem forskellige teesteder og byder på brede fairways, masser af bunkers og vandhazarder. Den passer fint til alle niveauer af golfspillere, fordi du i mange tilfælde kan vælge at spille aggressivt eller gå efter din par/bogey.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6596 6372 566151524685
Driving range Ja, udslag fra græs
Banedesign Cabell B. Robinson

Las Colinas Residences

Ligesom alt andet på Las Colinas, så er Las Colinas Residences af aller højeste kvalitet. Residence består af lejligheder med 2, 3 eller 4 soveværelser og ligger ca. 2 km fra klubhuset På Las Colinas.

Alle lejligheder er indrettet på en moderne og stilfuld måde med alle de bekvemmeligheder, som hører sig til som aircondition, tv, veludstyret køkken og terrasse eller balkon, hvor man kan nyde den spanske sol. Når du bor i lejlighederne har du adgang til grønne fælles arealer med swimming pool, ligesom der er parkering udenfor døren.

Las Colinas tilbyder en shuttle service, som kører dig fra lejlighederne til klubhuset i forhold til dine tee tider. I forhold til supermarkeder, så ligger der et lille et ved klubhuset og ellers i den nærmeste by, Villacosta, som ligger 5 km fra lejlighederne.

Fakta

BeliggenhedCa. 2 km fra klubhuset
VærelserStore lejligheder med A/C, moderne køkken og opholdsstue
FaciliteterTennis, fitness, padel, fælles udendørs pool, gratis parkering
WifiJa

Las Colinas Golf

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.